FEST



JESSIE OCH JAG NU!

nu ska det drickas sen på fest !

jonsson & hauta är här med.

puss
/b

haloweeeen.

igår kom det massa ungar och plingade på våran dör, bus eller godis? eftersom min pappa skulle vara lite rolig sa han bus. fråga inte varför. när jag två timmar senare kommer hem har ungarna kastat ägg på vårat hus! skyll dig själv pappa ;)
vart väldigt lycklig imorse när jag insåg att jag börjar halv ett imorgon istället för nio!
ikväll blir det vi fyra som ska på lokalfest! har längtat länge, varför? jo för jag älskar lokalfester.


en fin bild jag nyss gjorde i paint.

j


det blir en lung och skön kväll, kan behövas!

nu kollar jag på idol, käkar maltesers och dricker cola med min mamma. riktigt fredags mys! :) det blir sängen för mig efter det här. om eddie åker ut slutar jag kolla på idol! jävla svenska människor som inte kan rösta rätt! varför vill vi alltid ha artister som inte ens kan svenska språket? ut med reza!

så ser jag ut just nu. skrattar åt mitt fetto lår, love it<3


j

basket är kul!

nu är jag arg :( fick reda på att jag ska up åtta imorgon ungefär! fyfan. + söndag med. hejdå mitt lov är slut. om jag hade vetat att de var min sista sovmorgon hade jag sovit heeeeeeeela dagen idag!!

nej men istället var jag på stan, vilket var trevligt. med systrarna hautamäki! och den galna hunden! haha nerå. hittade en tröja när jag skulle hitta en klänning.. men så kan det vara. sen åkte vi då till örebro, jätte rolig match, kunde inte blir bättre nästan. låg under i början, kom i fatt, lika, lika, vinst! :)

blev inget club glossy för mig idag, eftersom de är upstigning åtta imorgon. fyfan, gråter en tår.

en smyg bild och party björnen!


j


johanna <33333


bild från stockholm..

vet inte vad jag ska skriva ;//////////////
idag
; har jag  varit på sjukhuset tagit mina sprutor.
; blivit frågad om jag vill gå på dejt med en kille när jag har fyllt 18. Haha! ;)
; solat
; vart i vingåker med johan, yama, josse, belinda vid johannas grav! ): <3
; pratat massa i bilen med dom.

puss
/b


en lyckad dag

tjenare. just nu ligger jonsson i soffan och jag sitter här. igår var en jätte bra kväll, jag jonsson lina hanna och julia var och åt på ming. hanna fyllde år, grattis! jag tror vi satt där i tre timmar ungefär! efteråt åkte jag och jonsson till sabina. letade desperat efter en fest, fanns det någon? självklart inte.. vi satte på en film i stället. minns inte vad den hette men den var sick, fast ändå bra! haha. sen gick jag och jonsson hem till mig och sov.



idag ska jag träffa hauta på stan vid tre. handla present och en klänning. sen blir det att hoppa på bussen som går till örebro, eskilstuna basket ska dit. vi ska kolla herrmatch! hoppas det blir en bra match. sen är det bara att stressa hem och fixa sig, åka ner på stan och gå till club glossy, någon mer som ska dit?

ska väl duscha och fixa mig eller någonting nu. ha en bra dag, skriver nog senare om jag hinner!

j


torsdag

så jävla fula, garvar ihjäl, hahaha.


igår var vi på de där höstlovsdiscot och det s-ö-g. riktigt mycket. efteråt åkte jag till hauta, skrattade så jag grät åt oss sen kom mia då åkte vi till donkan. jag är så jävla trötttt. hade jobbigaste träningen igår också. ikväll ska jag nog bara ta det lungt, får se vad bina vill göra, ska ju vara med henne! :)

nu ska jag äta lite, träning om några timmar.

j

sitter här i stockholm nu

haha sötaste kusinen man har, när han såg en bild på oss två sa han det är min lillasyster på bilden.

 
Är hos moster Irja, Mats, pricken och kusin Victor. Har ätit för en stund sen pizza :).
Igår tog vi tåget till Stockholm sen tunnelbanan till moster Eija vi åt Mac donalds när vi kom dit.
& idag gick vi runt på stan där sen åkte vi hit till Orminge.

I morgon åker vi hem och ska på stan innan det :).

VAD ÄR DET SOM HAR HÄNT JESSIE? :/ läste att Hauta hade fått en smäll? jag smsar i morgon Jessie! <333


Jaja orkar inte bry mig tänkte att vi kunde vara kompisar men då struntar vi i det! det är ditt beslut inte mitt. Då behöver du inte skriva till mig på msn :) puss.


Juste eftersom jag inte har skrivit något sen jag kom hem från Ullared så kan jag skriva nu!;
efter ullared åkte Hauta och jag hem till mig för att fixa oss skulle på fest i Hällby men struntade i det så vi drog på en fest som var så där! inte så rolig men jaja. dagen efter sov jag bara typ!


/b


skämiga människor

sitter här i vardagsrummet och spyr nästan! kollar på ett program där dom äter kalv tunga, får ögon och testiklar. alltså dom sitter och käkar på de!! jag håller på att dö. får kvällningar hela tiden, hur dum i huvudet kan man vara? inte ens för en miljon skulle jag käka något sånt där ursch.

nån som redan spytt är hauta, haha sorry gumman att jag sa det, men matilda hade så klockren kommentar!
- nej, nu kommer hon smitta oss. kommer hon smitta mig?
hon va livrädd, vill inte missa kryssningen imorgon. men jag är livrädd för att båten ska sjunka :(

igår asså fyfan. den där jävla cp killen seriöst! ljuger om att de var hans sprit när det var sandys. han hade en klocka på sig och hauta sa att den var snygg och frågade vart han hade köpt den. då svarade han NK. asså snälla? de var en plastig skit från ur och pen! hahah. hauta ba va ofta är inte de där märket från ur och pen? han ba och om det är? hahaha. pinsam. sen snackade han om att han hade 40 tusen på kontot men ändå snylta sprit av andra! och de stördaste av allt! han slog hauta i ansiktet! jävla tard! asså blir skit förbannad när jag tänker på det! jävla fegis. EN KILLE SLÅR EN TJEJ SOM ÄR EN METER MINDRE ÄN HAN! riktigt jävla störd... han märkte väl att alla var imot han vrf inte ba gå där ifrån?

aja, ska väl se hur hauta mår nu(eftersom mia sa att hon mådde dåligt, bakiis haha) och sen koka nudels! klockan tre är det träning!

j

alltid kul med hauta!

tja, tjena!
idag så vaknade jag och amanda vid tolv, fixad oss lite och gick till min mormor och morfar med mina systrar. vi var där i ca två tre timmar. min lillesyster satt och kollade på teknat och det var en riktigt ful zebra med cp tänder som jag skrattade så jag grät till och en stackars fladder mygga haha!

ikväll så ska jag till sandy och kolla dhw och sen till felicia på fest tror jag det var. imorgon blir det höstlovfest!



j

t b, så jävla bra!



ligger i min säng just nu med ansiktsmask, ska trycka på true blood, missade det i onsdags! imorgon ska jag till mormor och morfar för att käka lasange mummssss.

allt för mig :)

j

jag älskar höstlovet (Y)

lovet började bra! lovet är fortfarande bra och de kommer sluta bäst! fan vad jag älskar lov. igår var jag hemma hos ida och sov sen hos hauta. idag vaknade vi vid tolv, kollade ensam mamma söker, färgade amandas hår, de vart nog bra får vi hoppas på! stressade som fan och sen åkte till träning. har alltså precis kommit hem från träningen och nu ska jag äta och lite sånt där. ska göra en grej med mamma sen får vi se vad som händer ikväll! :) bilder på hautas hår kommer, sladden ligger där nere och jag orkar inte gå och hämta den.

hoppas alla njuter till 1000000 av det här lovet, det gör iag jag.

j


jag hatar att skriva rubriker

fan vad trött jag är fortfarande.. somnade fyra inatt och vaknade två, ändå är jag så jävla trött, jobbigt :( idag har jag inte gjort ett skit, skulle övningskört men vaknade ju så sent så de får bli en annan gång. ska iaf snart prata emd lisa och fråga hur det gick för våra tjejer i norrköping! sen duscha och lägga mig i sängen och kolla på tv! vid fem är det dammatch. ska nog träffa ida efter tror jag! :)

igår var vi iaf på fest i skogsängen, de var kul till en början, när alla dansade och sådär. skit kul var det när jag sandy och elli satt och sjöng på altanen, haha! fan vad pinsamt att vi sjöng våran oseriösa låt! det roliga var att jag var nykter! sen kom bina och hauta! men såklart vart det rätt dött och då drog vi. vi gick hela vägen från skogängen till årby ungefär! de är skit långt men de gick rätt fort. en bild från igår, satt på bussen påväg dit!

vart så jäva ugly var tvungen att ta bort mig haha!


j


vi är inte lika någonstanns :)

jag och min syster, blev en liten skel bild


vi hade det jätte trevligt, fixade håret, sminkade oss, lyssnade på musik, och hon drack. och sen blev vi osams, såklart. de är konstigt att vi inte klarar mer än 1 timma tillsammans. hur fan ska de bli på lovet? hon var glad över att få lite sällsap. jobbig människa det där! skoja bara.

alldelles snart ska jag gå till sandy. ni får ha en trevlig lördags kväll!

j

fina tjejor


dom gillar mig!

på bussen nu

Sitter på bussen hem nu :) hauta sitter brevid mig och glor som ett fån! ;) haha nej jag skojade bar hon sitter här brevid jätte fint och petar på tandställningen :) !
Vi hittade "lite" saker i ullared man fick ju nästan damp på alla hetsiga tanter som knuffades med vagnarna i ryggen på mig, man kunde ju fan tror att tanterna trodde att allt skulle ta slut.

När vi kommit hem blir det nog PARTY vin för hauta och vatten för mig :).

Nu blir det film i bussen dum dummare och nyss var det lotteri misse vann på båda sina lotter gissa vad?, durkslag och servetter hon är jätte glad över dom haha!

Nej nu ska jag sluta skriva men jag ska avsluta detta inlägg med fina bilder på hauta och mig som är tagna för några minuter sen. ;)



/b

min lördag

hejhej, nu sitter man här igen ;) kom nyss hem från willys var där och köpte godis, dom har jätte kola godispåsar(?) om man nu kan kalla dom påsar. iaf så ringde jag sandy och ska snart till henne efter jag har ätit och fixa mig. ska ju på fest idag. amanda jonsson ska jag höra av mig till också, och sen kommer amanda och sabina hem, hör av er tjejor!



j

sova nån timme nu

Ska nu fixa ihop allt för inatt och sen sova nån timme är helt död..
Åker klockan 01.30 till bussstation för att åka till ullared ska sova på bussen!, annars kommer inte jag orka få runt i ullared i flera timmar.

I dag var jag på sjukhuset fy fan......... får damp!!!!!!!! Doktorn sa att han inte vill skrapa/ta bort mina halsmandlar om det inte är säkert att jag har sömnapne. Så jag ska få hem nån sak som registrerar hur jag sover om en natt och om det vissar sig att jag har sömnapne ska han fixa mina halsmandlar.
Hauta var över en stund sen kom Jessie hit saknat dig! :) <3

nu ska jag sova..
puss
/b


<3

As we go on, we remember

all the times we had together.

And as our lives change, come whatever

We will still be,
friends forever.


j'

hot



/b


träffade min efterlängtade sabina!

hej. nu har jag inte skrivit på två dagar tror jag det var, mycket skönt faktiskt haha! har ändå inte haft något att skriva. har inte gjort så mycket, förutom varit i skolan. tränat en gång. och inget mer. eller jo va med sandy en dag cokså. nu är det lov! behövs verkligen.

idag när jag kom hem efter skolan så åt jag lite sen pratade jag med bina. la mig i sängen och lyssnade på musik, var så jävla trött så jag somnade! vaknade en halv timme innan min träning skulle börja, sa att jag inte kunde komma, för skulle aldrig hinna.. men på kvällen har jag träffat sabina. har saknar henne så mycket! :) vi spelade wii och kollade idol.

har rätt mycket att göra på lovet så hoppas det blir bra. gillar när det händer saker och så, inte bara sitta hemma, bläää. aja. imorgon är det mini match, sitta sek och sen till fest hos wincent (??kanske). nu somnar jag snart. ska bara kolla klart på idol och ladda up en mycket fin bild på sabina.



j


SÖKES

vad? jag söker en söt kille, som kan hålla om mig/min hand när jag är rädd, puss mig på halsen/nacken och som tycker om att vara med mig.

göra? kolla skräck filmer nu under halloween.

kläder? sköna kläder som ex. mjukisbyxor.

när
? under v.44 och längre men det är upp till dig i såfall.

vart? hos mig fast det kan ändras.


om du är intresserad skriv!


/b

en bra dag

I dag har det gått bra i skolan skrev klart 2 engelska texter :) och hade matteprov tror det gick bra svarade på allt förutom en sak! Innan idrotten gick Hauta och jag runt på stan och sen till sporthallen. Haha kul var det innan idrotten började. På idrotten spelade jag, Hauta, Andrea och Zäta plus killarna pingis haha gick så där,
slutade efter det :).

& just nu gör jag inget men ska kolla på tv i kväll 20.00 mammas pojkar och 21.00 Criminal minds!

puss
/b

gästbloggning by mia

har tjatat på jessie om att få blogga här,
mest för att jag saknar att blogga (vida i frid jackiemia-bloggen)
och lite för att jag har kommit på intressanta saker att skriva.

men nu när jag väl sitter här och ska skriva så kommer jag inte på nåt.
det är den där jävla minnes förlust mannen på efterlyst som smittat mig.
(förövrigt tror jag att han är en jävla uteliggare som vill ha uppmärksamhet, blää!)

ehhh, så jag skriver inget mer.
återkommer, för nu kan jag ju lösenordet.
mohahahahahaha.
/mia

sista veckan innan lovet.

nu börjar jag bli jääääävligt irriterad på min 15åriga katt. jag lovar han har alzamiers. han gick ut för två minuter sen och nu står han och glor på mig utanför förnstert och skriker och vill in! slutade skolan för ett tag sen, den här veckan har bara varit så kul! :) men onsdagar är tråkigaste  dagen. projekt, näthandel, företags ekonomi är världens tråkigaste ämnen och dom har lagt alla på samma dag! jag och hanna hade iaf kul med en stämpel

i hannas nacke. ankom 1993-11-26

haha! på mina fingrar. kom an, eller kom on haha!

jävligt snyggt eller hur? mår itne så bra, så ska inte på träningen. plus att jag har matte prov imorgon, och kanske ett till prov. men nu ska jag äta lite pizza sen plugga, skriver nog mer senare.

j

091020


munkar <3



idag blev jag hemma med var helt död och ont i armen men nu känns armen lite bättre! :D
Hauta kom över saknat dig <33, vi gick till hm och willys med mamma.
Sen tog vi det bara lungt pratade, kollade på tv och åt massa.

Nu ska jag gå och lägga mig är jätte trött..
JUSTE hoppas på att jag ska börja bli lite piggare nu när jag har börjat äta mina järntabletter mot mitt låga blodvärde!

puss
/b

är det så



sitter hos min vän sandy, hon är den konstigaste jag vet. bara snackar massa skit. nu slog hon mig. de gjorde ont. hon bet mig, klämde min på tutten, pilla mig i näsan och toska bort snoret, kommenterar allt jag gör den jäveln!

vem är bäst?? JAG! 21/21 på datakunskap provet, mvg. mamma kommer bli stolt över sin lilla flicka! for the first time.

jessie som är störd

armvärk till 1000

idag vart jag hemma från skolan eftersom min arm är helt cp!
har skit ont efter sprutan börjar typ gråta bara nån rör vid min axel...
börjar fan undra om hon kom i mot nån muskel eller nåt!

åkte till banken idag eftersom när jag var igår på banken och skulle lägga in pengar så gick den sönder så fick typ bara 300kr och skulle få 600kr! andra gången det går fel för mig när jag ska lägga in små pengar..,, men fixade det idag iallafall.

resten av dagen har jag bara slappat eftersom jag är död och helt  trött 24h!
& det beror nog på att jag har lågt blodvärde KUL! allt är fan fel med mig och på fredag ska jag till öron näsa hals kliniken för att titta om jag måste operera mina halsmandlar eftersom dom är stora....
BLÄ PÅ ALLT!

Det ända posetiva är att i helgen som kommer blir det ullared :D plus nästa vecka är det lov och det betyder stockholm!

nästavecka LOV
;
tisdag, åker till stockholm till moster eija i vällingby.
onsdag, åker till moster irja, mats, victor och pricken i orminge.
torsdag, hem!
fredag, sjukhuset sprutor.

/b

torleif har namnstag idag

idag är de ingen vanligt dag, för de är leifs födelsedag! :) idag blir min lilla söta, knäppa, gosiga, gulliga katt 15 år! han är så stor, men ändå som en lillkille i huvudet. har haft honom i 1,5 år och ångrar fan inte att vi tog honom. idag när jag hade kollat på tv och gick ut i hallen så satt han och slickade på min halsduk, haha, och senare på pappas vantar. nu är han inlåst på toaletten för att han inte kan behärska sitt ätande, men så småning om kommer han ut och får äta en riktigt god middag, man blir bara 15 år en gång i livet :)



j

hemma hos syrran karolina





lekte lite med webben. haha man ser inte men på sista bilden är det en katt. nu ska jag och karro åka till bollhuset.

j


älskar dig mamma


 -
mina ögon fransar har gått av!
har skit ont i armen efter Svininfluensa sprutan!
mitt rum ser förjävligt ut!



tea.
att misse har varit här hela helgen, älskar dig gumman förlåt att jag blir arg på dig ibland.
spelat wii med misse i helgen.
gick hem från parken zoo idag.
mamma.
lov snart och det betyder stockholm! och ullared?


UGLY GIRL



HAHAHAHA skrattar lika mycket varje gång. ett sånt här barn skulle jag vilja ha, att man skrattar bara man ser henne.

j

och så var det söndag igen

sitter vid min gamlaste gamlaste data som verkar komma ifrån 1800talet för så seg är den! ska rensa alla mina error bilder från den sen vet jag inte vad som händer. har liksom snart gått ett år sen jag skulle gjort det. men man skjuter ju bara fram på det för de är så tråkigt. fast nu är det rätt kul, kollar på gamla bilder och varje bild är så jävla rolig. tänker på vad man gjorde då man tog bilder och allt de där.. hauta är med där, och vi såg likadana ut, sandy var också med och hon hade kort hår. saknar när det var vi tre!

igår var jag ute i borsäkna hos robert med ida, och sen kom erik. vi kollade på tusen bröder, eller de blev inte så mycket kollande haha! sov över där också och imorse åkte jag hem med ida, hon skulle ta spruta! läskigt. men hoppas det gick bra! :)

idag har jag bara tre saker att göra vad jag vet
♥ städa mitt rum, de ser förjävligt ut och det stinker! mamma och pappa kommer hem idag och dom kommer bli glada då!
♥ rensa den här datorn
♥ kolla på vem kan slå filip och fredrik klockan 20.00 ikväll på kanal 5!

kommer ett inlägg med massa gamla bilder och ett klipp med en rolig tjej på!
j


lunarstorm

gillar lunarstorm haha men det är bara för att man göra designer dit när man har tråkigt!
som den här jag har gjort idag xD


min hauti

hejsan. är nu hemma efter en mycket låång dag. har nu varit i skolan, gjort data prov, varit i bollhuset, åkt till stan och käkat på corner sen till hällby och träna små flickorna! tänkte stanna hemma imorse har så ont i mina bröst, jag vet inte varför. men men. nu är jag hemma och har precis ätit tacos. och nyss så åt jag en biskviiii. typ min och mias nya hobby, käka biskvi.

nu ska jag till hauta, vi ska mysa, käka potatis gratäng och fläskfile, lite rödvin och avsluta med en mycket god tårta. eller inte, vi ska kolla idol och jag sover där inatt. fast jag tror hon har sina älskade taco chips. de ända jag och hon gör när vi är är hm.. äta, kolla film och sova! och vi älskar det! :) oj nu blev det mycket. skulle bara säga att jag älskar älskar älskar att vara med hauta, jag bara älskar älskar älskar hautas humor, jag bara älskar älskar älskar amanda hautamäki <3

the real hauta, fixad, rött hår, mobbad och ett glas med alkohol i handen! oj, får inte glömma mobilen. haha något hauta varit beroende av de senaste 3 åren..

nu blir det packa, glutta lite på min matte lärare som är med på postkod miljonären och bygga på fettman lite. sen springa över till hauta i slagsta. undrar hur många gånger jag sa hauta i det här inlägget?

j


HELT JÄVLA OTROLIG

HUR FAN TÄNKER NI I ÄNTLIGEN?
jag har faktis känslor jag är ingen jävla leksak!
ni killar som tror det stick för fan jag vill inte ha något med er att göra!
SLUTA TÄNK MED KUKEN FÖR EN GÅNGS SKULL!

/b

HAHA MIN HUMOR SUGER



/b


jessie är smart

vet ni vad jag ska göra? va va va?
jo jag ska börja ta kort på allt jag gör. min kamera på mobil är ju skaplig så de blir bra. tycker de är så kul att läsa bloggar med kort, så varför inte ha massa kort själv?
+ att jag och sandy har ju ett mål att lägga upp bilder på bdb varje dag så måste ha lite att lägga in där. så om ni inte inte har något bättre för er sandyjessie@bdb och nej, vi har den inte tsm som amanda w trodde, haha så söt!

la in bilder från skolan i det andra inlägget jag skrev.

j

15 oktober, en onödig skol dag.

mia är en aktiv läsare som alltid kommenterar, till er alla andra, bli som henne!

det här är en sån onödig dag, ångrar att jag kom. på englskan hände det inget speciellt. maten var äcklig, fast de är ju som vanligt. på bilden hade vi bara genomgång och jag höll på att somna. matten var inte läraren här så vi hade ett papper att göra som man gjorde på 10min max. nu ska vi redovisa våra slogan som tar ca 30min sen slutar vi..



amanda wainio.  ida och jessie.
haha ser lite konstigt ut. ida har vinter jacka och jag tshirt. fast de är ida som är smart för de vad ap kallt i skolan idag.

GRATTIS ELiSiE 15 år!

j

fint


kjolen är gjord av: alexandra

/b


bilder på oss



/b


söt du är <3

Jessie saknar dig med<33
vi får börja vara oftare! :)
vi kan väl ses i helgen om du har tid?
sommaren 09
är din&min
/b

hemma ): tråk

sorry att jag inte har skrivit något men skulle skriva igår innan sjukhuset men datan började hacka upp sig så hann inte ): sen efter skolan orkade jag verkligen inte var helt död.. ):

Blev hemma från skolan idag :( tråkigt.. kan knappt göra något här hemma eftersom jag har skit ont i mina armar efter sprutorna igår :/ har aldrig haft så här ont som jag har nu plus att min ena över arm har svullnat upp JÄTTE MYCKET inte kul och har tagit mina sprutor i 1år! fy fan vad dåligt jag sov kunde inte komma i mot mina armar eller nåt..

jaja har inte mer att skriva. får skriva senare!
puss
/b

top tre

darin - viva la vida
?? - about you know
kent - töntarna

j

fyfan. synd om sandy.

jezisani idag, 22:55
hallå jag kommer inte in på blogg.se :( gör du? asså in på din blogg & skit.. jag kommer inte in på någons blogg inte eran, inte fabbes, inte flizs ;( PUSS SÖT LITEN BEBIZ






hahah rätt åt henne! hon som är beroende av att blogga! jag tror nog blogg.se är lite trötta på dig. eller man kan ju hoppas. eller hur zandy essihän?

j

sommaren 2009 var våran sommar sabina



ville bara säga tv saker innan jag går och sover.

1. jo de är så att jag och sabina har haft våran blogg i exakt två månader. det är kul. de går rätt bra för den! :) önskar att sabina skrev oftare för hon skriver om roliga saker och jag så träffas vi inte så ofta längre nyfiken på vad hon hittar på om dagarna..

2. .. och de är punkt två. jag saknar när vi alltid var i somras. jag trivdes jätte bra med dig, och din mamma! du vart som en syster för mig. jag kunde alltid lita på dig och du fanns där. du gör det nu med, men vi har glidit ifrån varann och de hatar jag. minns när vi var ute i skogen och sprang, vi gjorde de rätt ofta och kände oss duktiga. en gång träffade vi på en orm, de vart ett jävla liv. eller som när vi bråkade om vem som skulle köra mopeden och sen trodde jag du blivit kidnappad. jag saknar när vi brukade fixa oss, ta kort och sedan cykla iväg. vi borde ses någon dag, visst vi bor inte hundra meter ifrån varande längre, och de känns. men de är ju bara att ta sin hoj och cykla till dig! :) eller åka bussen en busshålsplats om man är så lat.

jessyy

but i know how i feel about you know



grym. idag på stan så var ida och jag inne på bik bok, då spelades den här låten. jag ba åh vad heter den? ida visste inte, sen lite senare frågade jag om hon kunde sjunga den, men vi mindes inte hur den gick. och nu bara ploppa den up i mitt huvud. hejhej. jag sökte på den och fick fram den! :) man blir skit glad av den. de är ett glatt ögonblick för jag kom just på att jag inte har datakunskap imorgon och börjar kvart i tio!!!!! kan de blir bättre?

jessyy

fest igår

var igår på fest hos seppi med jessie, jonsson, karro & sandy.
zäta kom dit kul! :D
Kvällen var väl så där eftersom det var bråk och slagsmål 24h typ..
Gick hem sen så jävla skönt att rensa tankarna!

/b

vad händer idag.

nu har jag precis vaknat. ville sova längre men jag kan inte! igår var det väl kul på den där festen i början, men sen vet jag inte.. var rätt sur hela kvällen men jag vet inte varför. aja. mamma kom sen och hämtade mig så jag åkte hem och sov.

en bild från igår, vi bjuder. jag och sandy hade likadan klänning, mjaou(seriös)! nu ska jag kolla hollywood fruarna på datan. får se vad som händer senare under dagen. hejsvej.

jessyyy


bästa vän hela helgen

igår sov jag hos sandy. vi gick till ena och träffade henne. de var hundra år sen sist och så jävla härligt att äntligen få träffas, alla vi tre! :) måste göras om säger jag bara. vid fem somnade jag och vi halv sju drog vi hem.

vaknade vid tre av massa sms, även ett där de stog att de var fest. så jag väckte sandy och vi började käka frulle. sen drack vi kaffe och även badade. så jävla skönt för vi frös som två isbjörnar, hahah. nu gick jag hem och ska fixa mig. sen blir det fest. jag sabina sandy amanda och karro! ville att ida skulle med, skulle vara jätte kul och förlåt känner mig så dum..


bilder tagna av sandy

j

det är så svårt


förlåt. jag ogillar att jag alltid ska leka perfekt, att jag ska vara dum och alltid bestäma massa.

j

kallt ute


Kom typ precis hem var hos Jimmy ett litet tag men drog där ifrån.
Fick iallafall motion av att gå till statoil och hem :).

Var inte hela dagen i skolan var bara första lektionen sen gick jag hem eftersom fick allergireaktion efter kloret i vattnet från badhuset :/ :( är allergisk mot det.. 
Så jag tog bussen hem för att ta tavegyl och vila ett tag.
kul dag nja eller mitt rum börjar bli klart ska städa upp i morgon! <333333333

nu ska jag dricka tea fryser!
puss
/b


sorry för den dålig uppdateringen.

tjaaaa, vad gör ni?

själv sitter jag hos sandy. har haft en mysig dag med bollhuset, mini träning, hemköp och köpt gottsaker och åkt en hel del buss (som jag hatar).

nu ska jag dra på fredagsmys, skönt. pusshej ligonsvej.

j

badhuset idag

Idag har jag varit i skolan det var kul som vanligt :).
Efter matten gick Zäta, Andrea och jag till badhuset eftersom vi hade simning på idrotten, eftersom vi kom tidigare dit så pluggade vi engelska haha.
På idrotten simmade jag 35 längder, 35 situps, 35 armhävningar & 4min trampa vatten! stolt att jag ens var med och att jag gjorde VG nivån! :)

Nu ska jag börja sova är jätte trött. JUSTE I MORGON HAR JAG TBX MITT SIMKORT OCH SAMMA GAMLA NR!!!!

puss
/b

det finns inget att säga

hej. alla är sjuka. inte jag. typ den ända. jag hatar skolan. fy. nu har vi mycket. ja, det har vi!

nu: paj
sen: träning

j

äntligen



har nyss duschat och ligger i min säng nu. det är mycket skönt.

j

börja fixa mig nu :)


ska börja fixa mig nu måste och bestämma vad jag ska ha på mig :) ska på middag med klassen och dom andra två hr klasserna!
idag har det varit en lugn dag skola och sen nu hemma :).

men skriver mer senare om jag orkar !

/b

jävla jobbiga dag.

hej. jag är trött. åt ingen lunch. har så mycket att göra så varje minut har betydelse.. hatar såna dagar. hatar onsdagar. men ska inte klaga, det jag ska göra måste jag har gjort. längar tills jag ligger i min säng vid tio ikväll och bara njuter av att dagen är slut och kollar på det braiga programet: ture blod.

♥ just nu har jag företags ekonomi, prov v46..
♥ har näthandel och jag kommer somna för det suger.
♥ administrations prov. hoppas jag får gå efter jag är klar.
♥ ta bussen hem som tar ca 30 min.
♥ äta och packa.
♥ gå till min underbara mormor och interviuva henne. har någon svenska grej. känns skönt att få träffa henne, längesen nu.
♥ gå och träna.
♥ sitta sek på 94ernas match.
♥ hämta min cykel i årby och åka hem.
♥ duscha och äta.
22.00 true blod.

så jävla mycket att göra. FE boken har jag glömt hemma så jobba kan jag inte göra. eller måste jobba svenska nu. hejdå har inte tid med det här längre, kommer inte ha tid med det här på hela dagen.. som ni såg.

j

Avsluta Meningarna.

Jag har insett att min senaste kyss var onödig.
Jag lyssnar på min systers knappande på datorn.
Jag pratar inte illa om sånt som är bra?
Jag älskar min familj, vänner, basket och klass.
Min bästa vän heter sandy essien.
Min första riktiga kyss minns jag inte så mycket av.
Jag avskyr när folk frågar mig personliga frågor.
Kärlek är något jag hoppas alla får uppleva.
Någonstans så kämpar mammor för att få ut en unge?
Jag kommer alltid att heta jessica.
Jag har haft mens.
Sist jag grät var väldigt längesen.
Min mobiltelefon vibrerar.
När jag vaknar på morgonen kollar jag vad klockan är.
Innan jag går och lägger mig tänker jag världigt mycket.
Just nu tänker jag på vad som står i mina sms.
Idag har jag varit med sandy.
Ikväll ska jag sova.
Imorgon ska jag gå till skolan, träffa mormor, träna och kolla match.

jessica meriläinen

DHW INLÄGG


gilla såna bilder jaja.

min underbara älskade serie desperates housewives har börjat! okej, tror ingen har missat det. de är ny sesong och jag bara längtar tills nästa tisdag. dom säger att jag är lik susan, men jag vet inte. klumpig=ja smal=nej. men men.

som jag alltid har sakt. jag hatar katrine! och älskar bra slut. eller slut och slut, jag älskar när det är bra. för det är så det ska vara, susan och mike. jag visste att det skulle blir dom tillslut. kände det liksom på mig.

susan och mike(y)

kahtrine (n)


okej lite tråkigt inlägg för en som inte har sätt dhw. men inlägget hette ju dhw? haha. jaja. mycket i skolan nu, det ogillas verkligen. nu ska jag väl surfa lite på internet sen blir det godnatt gör mig. hörs imorgon pussypuss. är på bra humör som kanske märks. älskar när det blir som jag hoppats! :)

j


cp dag (y)

jag är inte på dåligt humör nu som jag var i morse fick cp ryck och slog handen i bordet och bröt av udden på en penna bara för jag var trött och irriterad!
Men resten av dagen var jag helt cp glad fick skrattanfall för inget.
Efter skolan var jag med Hauta vi gick till willys haha köpte massa fett saker som vi åt upp när vi kom hem, det var ju inte lite vi åt haha. (ersätter jag kärlek med mat? låter helt cp.. men jag tycker ju om dig? eh jag vette fan.) 

Ja eftersom det är så kul att prata om mig så fortsätt ;) orkar inte bry mig! :D
Jag är ung och dum till vissa saker och jag lär mig av mina misstag, OCH att följa med till dig var ett stort jävla misstag sorry jag bryr mig inte om dig du är ful :) du såg 1000 gånger snyggare efter 2 vinflaskor? och då är man inte lite ful :) haha! och vem fan tror du att du är okej jag bet dig i läppen eller nåt? men vad fan gjorde inte du på mig?, hade typ 13 blåmärken av dig och dom var inte små! såg ut som jag blivit misshandlad ditt jävla mongo!
Jag bryr mig inte om folk vet längrE! om du nu bryr dig så mycket om henne vafan frågar du om en "okänd" tjej om hon ville följa med hem till dig? tänk lite! ;)

/b


CHACHA

nu äre lördag här i stockholm!
krillebooi gästbloggar

ba skämta! sandy här!

jag fick hjälpa jessie med ca 5 stavfel på förra inlägget, och det var typ hmm.. 3 meningar? aja den plutten don't know how to spell. jag har iaf namnsdag idag så klicka in er på min blogg & säg grattis!

nu ska vi dricka kaffe pusstja!

S

BIG GIRLS, WE ARE BEAUTIFUL


sitter hos den här klutten. hon har namnsdag, kluttdagen.

hatar hennes jävla tangenter, in her AS.

J


JUSTE !!!!!!

jag har ingen mobil så alla vet :/! mitt simkort är borta så kan inte använda min mobil :((((((((((!!!
-MEN HAR BESTÄLLT NYTT KORT HEM SÅ HOPPAS PÅ ATT DET KOMMER I VECKAN!

/b


jessica bra (y)



Bra jessie att du bloggar (y) hade ingen ork att göra det i söndags ): haha!

I lördags var vi massa tjejer hos karro kul och sen finns det inte mycket mer att säga.
Söndags ja du åkte till ikea men kunde inte följa med in haha ! eller var inne 5min sen drog jag tbx till bilen!
& idag har jag bara tagit det lungt, vart med sandy åkte till tunapark köpte ny jacka (y), och 2 linnen från gina och massa gott från coop eftersom vi fick hem presentkort från gratisbio på 400kr :D <3. men det gick åt snabbt på gina och coop! ;)
Vill du också få presentkort eller biobiljetter bli medlem genom min länk då får du 75 för att du blir medlem sen 25 extra för att du blir medlem genom min länk ;) !

ska sova nu puss
/b

HAR INGEN LUST ATT TA DET LUNGT.


förr solade jag nästan varje vecka, nu har jag inte solat sen i somras. kolla randen. jävligt stolt! haha. har faktiskt lätt för att bli brun så. sexigttttt.

tänker också på om jag håller på att börja växa igen? jag känner med så klumpig och stor typ som att jag bara fladdrar runt haha. har två stora brännmärken på knäna från matchen i helgen och de svider som satan.

men men.. vad ska man göra ikväll då?

j

så jävla snygga


klick

hahahahahah jag skrattade i en timme! ser ni vilka dom är? ;)

j

jag diggar mariette jätte mycket


grym!

sitter just nu i vardags rummet med min syster, båda nördar face book och halv kollar på idol haha. vi kom nyss hem från tuna park, har köpt skor! snart ska i äta wook nudlar sen åka och sola. ikväll ska jag plugga lite matte också! fuuuuuun :)

träffar inte idis idag, känns tomt haha :(<3

j


vill bort.


ungefär ett år sen jag var där nu. så jävla skönt att bara kunna ligga på stranden och sola och bada. äta massa god mat och shoppa. sen när man kommer hem så är man brun och fin haha. vill åka bort, bara vart som hällst. skulle fan inte sitta fel.

men ändå sitter man här hemma, ute regnar det. och istället för stranden så blir det solarium.

j


SLUTA GLO!!

kom precis hem från willys fan va damp jag får på ett par som var där! glodde ända sen  jag kom in i affären till kassan! blir så irriterad har ni aldrig sett folk eller? Gubb jävel!

& nu ska jag äta och fixa mig klart sen hem till karro med massa tjejer <3

/b

verkligen fredags mys

nu är jag hemma igen. efter ming blev det hem till ida en stund, ut med hennes söta hund kolla lite youtube sen kom min mamma. nu har jag fördröjt tiden med att läst min gamla blogg. blev sugen att skriva och då blev det så!
ming var hur mysigt som hällst och han som jobbar där inget annat än snygg!


vi bjuder.

j

nice price fågel bajs

vaknade idag av att pappa sa att de var -6 grader ute!! vinter påväg! har varit i skolan idag, det har varit jävligt seg och på lunchen så åkte jag och ida till stan för att kolla på rinman som hade staffet. efter skolan blev det stan igen, fikade och köpte 3 fina örhängen! på bilden ser ni ett par.


är hos ida just nu hon ska fixa sig lite sen blir det stan och käka ming med malin och carro! :) senare får vi se vad som händer, ska ta det lungt iaf har ju match imorgon, och så blir det party då med!

j

länge sen sist :)

hej alla barn!
Idag har jag varit i skolan haft idrott&skrivit novellanalys på sv.
Just nu sitter jag här och dricker tea sen väntar jag på en sak (a), hoppas hoppas att det blir bra (y)!!!
Imorgon ska vi ha staffet i skolan och "klä ut oss" eller alla i klassen ska ha svart kläder.
Ska ta med kameran imorgon så det kommer nog upp lite bilder i morgon :).

& nu ska jag sova puss :*

/b

jag blir så jävla arggggg. seriöst.

känns som att jag tar tillbaka allt jag sa där nere. träningen var väldigt kul men en ända sak kan liksom förstöra en så jävla mycket. jag kämpar så gott jag kan och ingen är fan perfekt. hällre en annan sämre tränare än en tränare som hotar att lämna oss bara för att vi inte har konditionen och inte orkar. vi är där för att träna och lära oss och för att träna upp konditionen inte för att visa att vi inte är perfekta. ååååh blir så sjukt irriterad.

j

bara en timma kvar nu.



just nu sitter jag och lyssnar på den här låten, man blir fan på bra humör! :) har nyss käkat pizza och om en timma så kommer sandra och hämtar oss sen är det träning.

j

1 oktober



måste börjar med att säga förlåt för den tråkiga upptaderingen. har inte haft tid för att skriva ochj tydligen inte sabina heller. men jag hoppas hon skriver snart för de var längesen vi sågs och de är alltid kul när hon skriver. jag har iaf mycket att skiva om.

nu är det höst. och det känns så jävla mycket ute, jag hatar det. ska nog ta fram vinter jackan för så kallt är det hos oss jusst nu. denna månad så ska jag gå på haloween fest och köpa uggs. de är vad jag vet :) nu ska jag dricka kaffe för att värma mig lite och äta massarin mums.

måste berätta en sjuk grej, jag har börja tyckt att matte är kul! har till och med tagit med mig boken hem för att jag ska jobba. jag är sjuk i huvudet. men har inte så mycket att göra innan träningen.

längtar tills träningen för de är så kul! willie är en jätte bra tränare och varje träning lär man ser jätte mycket. i helgen har vi seriepremiär, mot f 94 som vi börde vinna mot.

igår var projektet klart och då skulle det redovisats. det var inte så farligt för att vara första gången vi redovisade för klassen. var inte så nervös i början, men var nog de när jag skulle börja efetersom jag inte minns så mycket(!!) av den.

jag har aldrig hejat på någon i idol men nu gör jag det. mariette är så sjukt duktig och jätte söt i ansiktet! jag hoppas hon vinner allt för hon är mogen nog. ingen jävla snorunge på 16år ska vinna.

j

RSS 2.0