måste göra

;
√ städa upp i rummet (massa kläder ligger utspritt)
√ sling utväxten
√ tona min lugg och underhåret
√ fixa mig

puss
/b

tbx nu


har nu varit och sprungit 1.25 fan va jobbigt det var :/ kändes som jag inte skulle orka alls..
cyklade till mormor&morfar efter åt mat där TACK!, blev kvar där en stund också.
nu sitter jag här och ska börja fixa upp i mitt rum sen fixa klart en tavla som jag började på inatt.

-JUSTE måste bara berätta att jag klarade data provet som jag gjorde förra veckan! FAN VA GLAD JAG ÄR!! :D

puss
/b

11.42

nu ska jag fixa mig sen ut och springa!

puss
/b

huvudvärk!!!!!!!!!!!

huvudvärken vill fan inte försvinna sitter här och gråter för jag har så jävla ont!! & inga jävla tabletter hjälper heller.!!!

akuten nästa....

/b

snart mina



1000gånger finare i verkligheten!

/b

PINSAMT


- fan va pinsam man kan vara!! vissa gör ju allt för att få vara med i rampljuset.

/b

SNYGG!!!!!


MQ's nya modell, snygg!!

blev hemma idag ;/ har mått dåligt ett bra tag nu :((.. är förskyld, om min hals slemmar 24h och har fått huvudvärk som bara slår till i mellan åt. har säkert bihålsinflammation hoppas det försvinner snart TACK!
fick iallafall mitt rum städat idag känns mycket bättre!!, det har sett förjävligt ut hur länge som helst och sen har jag nördat med att tittat på greek en riktigt bra serie.

den här veckan har varit ganska stressig, har haft 4prov och imorgon måste jag lämna in ett papper med frågor om psykologin.

puss
/b

drar ut nu


ska ut och springa nu måste få bättre kondition!

puss
/b

 


full

för full att skriva!
tillräckligt full för att somna nu.

NATTÍ

PUSS PÅ SÖTA POJKA4
/B


KOLLA KOLLA KOLLA


DU MÅSTE KOLLA DEN ÄR FETT OBEHAGLIG!!!!


HAHAHAH KAN INTE SLUTA SKRATTA

vila i frid

   

idag har inte varit en bra dag.. nu ska jag och Julia åka iväg och köra badminton sen ska jag lägga min på strömsholmen med Hauta och Sandy.

j

duktig flicka


har varit riktigt duktig nu, igår gick jag med mina ben hem från skolan och idag har jag gjort en uppgift på nät handeln! vill också säga att Julia är bäst som gör mina dagar grymma, love you. ♥

j

gillar min nya pose

       

eller inte! nu dhw.

j


onödigt inlägg känner jag


beroende fram kallande!!!!!

har nyss varit på den konstigaste träningen ever, varför får jag en känsla av att alla hatar mig? haha

jag tar fan snart livet av mig, hamsterungarna håller aldrig käften! de skriker hela tiden, längtar tills de flyttar hemmifrån.

j

måndag

jag ska snart sätta på mig några kläder och gå ut och gå. ska gå förbi saffiren för att hyra filmer också. fan vilken skön dag! ikväll är det träning, och jag har faktiskt längtat till den.

j


roligt roligt


det här kan vara den fulaste bilden någon någonsin har tagit på mig. men jag bryr mig inte. för jag kan faktiskt inte göra någonting åt hur jag ser ut. nu kan jag förstå dom som frågar mig om jag är kines. ser ut som en skalligt slick offer också.

det är lite roligt när folk frågar vilket land jag kommer ifrån och jag svarar kina. då svarar dom oftast nej, alvarligt?!? eller något i den stilen fast man ser på deras utryck att de inte alls är chockade. men de gör inget, för jag är inte kines och kineser är söta, eller...

men måste faktiskt säga att jag gillar bilden ändå, Hauta är ju med och vi ser rätt lika ut, hehe. om man kollar långt ifrån är den nog inte så jävlig.

j

sista dagen på påsklovet!


sitter hemma hos gullmull Hauta som inte vill vara med på bild, vi har ätit slagstaglass och nu ska vi kolla handboll. ha en bra sista lov dag!

j

remember me


bio ikväll med Sabina!♥

j

UTE I ONSDAGS



EJ SANT!! i onsdags;
- dracka jag ej som en fjortis eller var full som en fjortis! (drack inte ens mycket så nu vet ni som säger annat!)
- jag bråkade inte eller slogs när jag var ute. (vet inte var den personen som sa det har fått det ifrån haha!)

finaste bilden från onsdags jag vet hahahaha !

puss på folk som pratar mycket
/b

retard

blir jätte arg när jag tänker på gårdagen. två jävla kärringar på 40år ska börja hålla på mot dubbelt(och lite till!!) så unga tjejer, säger bara töntigt, omoget och fegt. och när killar håller på mot tjejer är fan ännu värre. men fina glas hade Adam iallfall, hahaha!


j


nu ska vi sova


nu ska jag gå och mysa med Leif, min älskling!♥

j

:(



en snygg tröja som är slut på lager. fy. fresten tog bort förra inlägget, för att jag ville.

går och lägger mig och hoppas att jag vaknar om 100år, då det är dags att sova igen. är så trött på mig själv och många andra just nu.

men menade det jag skrev till dig Sandy♥

j


fy

om man är en ytlig person som mig så är det okej att tycka synd om sig själv och vara egoistisk i detta tillfälle. nu kanske ni fattar varför jag inte vill visa mig ute?

ser ni läppen? ser ut som att den ska ruttna bort och då är de här den bästa sidan av den. tvekade i tio min om jag skulle lägga up bilden. gjorde det bara för att jag vill inte att ni ska få en chock om ni ser mig.

jag sitter och kollar mig i spegeln hela tiden men aldrig accepterar jag det. det är inte mitt fel att jag har det, men de är så fult, äckligt m.m. man kan tro att jag har botox! snälla gud gör så att de förvinner.

jessie

hämtat Linda.





jätte trött.

KOLLA KLOCKAN! jag är fan galen, men vad gör man inte för bina? :) hoppas hon är vaken nu. vi ska faktiskt på stan nu och äta frukost på donken, sen ska vi och hämta hennes lillesyster, kul! fast helt ärligt så skulle jag hälst vilja stanna inne idag, jag ser ut som att jag blivit misshandlad, ursch, jag hatar att se ut såhär! har prövat alla jävla salvor och de går knappt att dölja, vill bara gråta.


veckan

imorgon; frukost där ↓ med jessie, stan, hämta linda, umgås med linda, ut på nybron med sandy sen kanske några till :).

torsdag; lämna hem linda, plugga.

fredag; västerås med suss&lisa (ska på krog där)

lördag; ?

söndag; ?

måndag; LEDIG <33333

puss
/b

20100406

idag har jag solat (fick färg. speciellt i ansiktet), tjaffsat med några jävla damp ungar på bussen FY FAN!, tunapark med mamma&karro, köpt en grej som ni ska få veta vad det är senare (efter jag har fixat en till i morgon<3), åt mat på macdonald's, hem och spelat spel på wii SUPER MARIO, pratat med jessie&ramin i telefon.

puss
/b


hani+jesi

jag saknar min vän, Hanna Ejendal. vart tog du vägen? vi som alltid brukade hitta på massa konstiga saker. du var den knäppaste jag kände. eller det är du fortfarande. kommer aldrig glömma när vi var små, vi var alltid i din källare och tog massa glas även fast din mamma sagt att vi bara fick ta en per dag. på kvällarna när vi skulle skiljas åt så sa vi till våra föräldrar att vi skulle följa med varandra en bit hem, och där kunde vi gå i en halv timme på våran gata fram och tillbaka. vi bakade alltid saker utan resept, det var roligast så, men det smakade skit. våra föräldrar vart glada då vi användt resept. du lärde mig att käka macaroner och bearnes sås, vi levde på det. alla gånger vi körde dunk kurragömma, skrev hemliga lappar och gömde över hela huset, byggde torn som vi sedan förstörde totalt, alla gånger vi har gått till hemköp då du har köpt nötkräm som fick mig att spy.

kollade min gamla blogg nyss. läste detta och fan vad vi skrattade, jag skrattade när jag läste det och jag kan lova att du skrattar när du läser det. riktigt omoget, haha!

mattis ligger undet täcket, och man ser bara hennes huvud.
jessie: pullar du?
mattis: va!?
hanna och jessie garvar ihjääääl.
mattis: VAD SA DU?
hanna (viskar): säg rulla
jessie: rullar du?
mattis: vad är de?
jessie: det betyder att man rullar på sina tuttar för att känna om de har växt.
HANNA OCH JESSIE ASGGGGGGGGGG!

vi hade det så jävla kul. men de är som de säger, inget varar förevigt. jag saknar det som fan. jag saknar dig min vän♥

j

önske kläderna till fredag

skulle inte tacka nej till att ha på mig det här på fredag


puss
/b

Sabina 18år

sabina: jag kan ha ålderskris i mellan åt.
jessie&minna: ÅLDERSKRIS!?
sabina: ja, att jag inte har åstakommit något i livet.

hahah. ibland är hon för rolig.

20100404


sitter här hemma med jessie&mamma, väntar på att äggen ska koka klart så man kan äta ägg :) sen kolla skäckfilm (y)! idag har jag inte gjort så mycket lek kom över med lillasyster hit, fan va älskligen pratar på <33 :D. gick sen över till marko med linda eftersom pappa&lek var där. var där ett tag tog en öl och så :) alltid lika trevligt att träffa alla. sen är det inte så mycket mer att säga om idag!

igår drog jessie, jonsson&jag till emil med folk, killarna drack och vi satt och luffade brevid haha. drog sen till david eftersom det var fest där, han fyller 18 på tisdag GRATTIS I FÖRSKOTT! var längesen man träffade vissa kul!. drog hem med jessie till mig för att sova, pratade lite med en kille haha ja vad ska man säga om oss?! vi är som vi är mot varandra xD!

ska gå och ta min ägg nu ha det så bra alla!

puss på linda
/b

<3

tack Sabina för att du finns, jag älskar dig.

härliga vår bilder





j


sex and the city

ska börja sova nu jessie&jonsson sover redan haha. jonsson och jag har tittat på sex and the city men hon somnade haha. så nu sitter jag här ensam vaken i jessies underbara lilla stugan med min data.

har jättr ont i mitt knä fortfarande (n) inte kul. kommer säkert på ett ärr också :/..

puss
/b

gilla

Jag, Bina och Jonsson har typ flyttat in i min stuga, mycket mys. imorgon ska vi sova länge sen ska vi köpa påsk ägg till varandra för imorgon är det påsk dagen. då firar vi att jesus dog, lite sjukt men så är det.

ps, bilder från dagen kommer imorgon eller något. ha en bra kväll!
j


ska fixa mig nu


ska möta jessie sen :) ska sova i hennes stuga med sandy&jonsson.

puss
/b

ibland orkar man bara inte!

ursch. idag när jag vaknade mådde jag riktigt dåligt. åt frukost men gick och la mig igen sen. men kunde fan inte somna för att jag har två störande systrar. min lillesyster har maskerad i skolan och skulle vara punkare och självklart bad hon min storesyster om hjälp(stolt över dig mia att du kom öpp 8 imorse!). hela morgonen har det bråkat, skrikit, tjafsat m.m. och varit riktigt irriterande! ville bara gå och skrika på dom men orkade inte ens det. nu har min lillesyster åkt till skolan och jag åker om en timme. så kan inte gå och lägga mig nu. känns lite onödigt att vara hemma sista dagen också, men mår verkligen dåligt så får se.

här är resultatet.


Sandra var en pojke, tycker dom var jätte söta!

j

RSS 2.0