jag har världens bästa morfar och mormor, älskar dom så himla mycket!♥♥


j

2 år sen


14.11

ska lägga mig och sova nu mår piss... vaknade helt förskyld, ont i kroppen, i halsen plus feber INTE KUL! men hals onten är borta skönt. satte mig och badade när jag vaknade kändes bättre ett tag men mådde riktigt dåligt när jag kom till skolan. har haft 2 nationella prov hur tror ni det gick ?, SKIT. mina ögon rann hela tiden så såg suddigt, näsan ran, kunde inte koncentrera mig och gav upp efter ett tag tror ju inte att jag kommer klara det men men gjort är gjort.

- sitter här med lite ångest det är jul snart vet inte vad jag ska köpa till älsklingen men får börja tänka ut något snart.

puss på hans underbara tröja som jag har på mig
/b

sandy och jag vi är goda vänner

min syster visade mig nyss massa gamla bilder. det fanns speciellt många på mig och Sandy. jag och Sandy har varit bästa vänner sedan jag gick i femma. det var så att man delade skåp med någon i klassen och dom vi brukade vara med delade med någon annan, så då bestämmde vi oss att dela tillsammas. ända sen dess har vi hållt ihop. har gjort så sjuka grejer med dig. vi var extra starka under fjortis perioden. vi skulle alltid ha samma kläder, vi brukade klä ut oss och sen gå runt med det till affären. det var också ganska jobbigt då man bråkade over allt som gick att bråka om.

vi är fortfarande jätte bra vänner även fast vi inte träffas så ofta. vi behöver inte vara varje dag heller, för vi vet vart vi har varandra och hon är den ända som jag kan berätta precis allt för!


2010.11.29

HAHA OMG FY FAN SÅ JAG SER UT PÅ BILDERNA FRÅN FREDAGS!! xD menmen får ju bjuda på sig själv man kan inte alltid bli fin på bild :).



ligger i sängen och väntar på jessie. mår sådär just nu vaknade upp brevid älsklingen och var helt snorig och nu senare har mina ögon börjat klia men det slutar inte där sitter med papper i näsan också för började blö näsblod.. KUL!! älsklingen drog för ett tag sen sitter och myser i hans tröja som luktar hans parfym (y) gott.

puss på att man är ledig från skolan idag
/b

1an eller 2an?

för några minuter sen blev jag lite ledsen.. såg nämligen att klänningen jag hade tänkt att skicka hem från Nelly var borta. men var inte helt 100 så de är bland annat därför jag inte köpt den än. men insåg att dom har andra fina klänningar där som jag gillade mera.



dör för nummer 2. ni skulle sätt hur snyggt den satt på modellen. fast de gör väl kanske alla klänningar?

j


sabina ba kör

22.17 öppnar drickan

23.31 dansar på bordet

de två bästa framträdanden i idol 2010


första advent!

hela helgen har vi umgåts, nästan. vad har vi gjort då? solat, festat, bråkat, kolla basket match, bakat lussebullar, kollat Tomten är far till alla barnen, kollat Johan Falk, ätit knäck, kollat halva Johan Falk, sovit, kollat Johan Falk och snart ska vi ha första advents mys med glögg och allt som vi(Binas mamma) har bakat i helgen!


2010.11.28

tänkte ta och berätta om min fredag av det jag minns, lite minnesluckor finns.

var först hos mig med jessie, albin, alex och august. tog bussen till hällby med massa folk. kom fram festen började dricka och hade kul. sen minns jag allt i början men sen är det lite svart överallt och minns inte vilken ordning allt hände. men älsklingen blev riktigt dålig började spy och var helt borta... stod och håll i han ute men sen tuppade han av så jag tappar han i marken och flyger över han fick lite panik då så rullade bort och alla kom för att hjälpa.. men han blev hämtad iallafall och fick åka till akuten men han mår bra nu som tur är! blev ledsen ett tag men tack alla söta personer som pratade med mig. gick in och var med alla och störd som jag är ställer sig jag och alex oss på bordet och börjar dansa och hans tröja åkte av haha, har fått höra att folk stod och tog kort haha inget jag minns. haha jessie flög omkull där ute när jag skulle öppna skumpan. men sen är det ganska svart efter det kommer ihåg att vi väntade på bussen sen var på stan och träffade jimmy och dom. åkte hem. la mig i sängen och däckade!

ja det var min kväll hade en riktigt roliga stunder och andra mindre stunder.. har hört att jag ramlat om kull ett antal gånger igår haha men minns inte ens en enda gång av dom x).

- nu ska jag kolla film med min puss gurka jessie :) <3

puss på älsklingen
/b


världens finaste bilder




florida!

        

12/2 - 1/3

j


2010.11.25



sitter och läser en gammal blogg som tillhör en kompis. haha kommer aldrig glömma den dagen jag hade så dålig samvete för att jag somnade. i den bloggen finns så mycket känslor som tillhör det förflutna. jag hatar att det blev som det blev mellan oss! om jag skulle vrida tillbaks tiden så skulle jag göra det. han var inte värd vår vänskap. visst vi är vänner nu men vi är inte lika tighta som förut och jag saknar det. tiden med dig är något som jag alltid kommer värdesätta!

puss på henne
/b

!!

Vänner är som underkläder. De är nära dig.
Bra vänner är som kondomer. De skyddar dig.
Bästa vänner är som Viagra. De reser dig när du är nere.

2010.11.24

blir galen!! har fixat itunes och musik nu så jag kan använda min ipod igen men så klart hittar jag inte min ipod.. fyfan va irriterad jag blir, finns ingen klantigare person än mig! men får leta mer imorgon efter den, har sovmorgon så hinner det men slutar sen runt åtta eller nio jobbigt!

juste min klänning och skor kom idag ÄR KÄR!! skorna är helt underbara och klänningen var jätte fin men satt precis men ska fixa det :).

puss på min försvunna ipod
/b


onsdag

idag var det ung handels dag, eller nånting, hade iallafall inga lektioner utan satt bara i aulan och lyssnade på massa stora företag. vissa va roliga att lyssna på, andra mindre roliga. i slutet kom iallafall dogge doggelito! han var jätte rolig!

om två timmar börjar min träning, om en timme kommer mami hem och lagar mat. jag är vrål hungrig nu! och fryser, har typ minus gradet i huset.. känns som det iallafall. men nu blir det att plugga lite svenska!




j


irriterande..

åååååååååååååå vart fan är min skiva med alla bilder på från basketen? vill ju ha den just nu! :( man hittar fan aldrig någonting när man väl vill ha det! har säkert slängt in den i gargeroben som alla andra tusen saker! fan för mitt liv. fan för mig.

j

Dag 26 - Din favorit tid på året



min favorit tid på året är helt klart vintern! jag tycker det är så himla mysigt med snö, julen, lucia, min födelsedag m.m! fast kan tycka att förra vintern blev för mycket, det var fan minusgrader och snö i april? men den här vintern kommer bli väldigt speciell eftersom att jag ska åka till Florida+att jag fyller 18 den 24 februari!!

j

kärlek

fint fint




/b

2010.11.22

sitter och kollar på raw som är på teven nu, gillar (y).

idag har jag inte gjort mycket slutade vid 5 skolan sen varit med jessie allid lika mysigt :).
satt och pratade med lill danne i skolan haha längesen men riktig rolig kille ska ni veta!

puss på min fredag hoppas det blir en lyckad kväll
/b

LÄNGTAR TILL FREDAG



/b

VAFAN!

vad är det för jävla fel på bloggen?, jag kan inte lägga upp bilder i inläggen! ;/

/b

:D:D

fan vilken bra dag! happy!!


jessiebina.blogg.se huset





mitt och Sabinas pepparkakshus! blev väldigt somrigt, men jätte fint! eller hur? haha.

j

anna abreu








/b

2010.11.21


nu: SUPER SUGEN


godnatt


nu blev jag glad när jag kom på att det var min tur att sova längst in!

j

 


2010.11.20

har inte orkat bloggat dom senaste dagarna har inte mått/mår så bra.. igår var inte en bra dag för mig bröt ihop, skäms verkligen att ni fick se mig så.. drog hem och la mig sängen i ett kålsvart rum med radio i öronen. underbaraste vän jessie kom och gjorde mig sällskap med en halv flaska vin, TACK JESSIE FÖR ALLT!

idag har jag inte gjort mycket typ 90% av tiden har jag legat i sängen. men jessie är söt som kom över hit så vi ska göra pepparkakshus snart :) !



→ älskar dig Albin och tack för att du finns här hos mig, fast jag är som jag är.



puss på vinet som hjälpte igår till igår och jessie
/


julen är här!! eller?

snö utan för fönstret, dricker cola(får duga, även fast jag gillar julmust mera!!), julmusik i högsta hugg och vi ska snart börja bygga pepparkaks hus, kan det bli mer jul? jag älskar juleeeeeen, längtar så jag dör!! lördagen blen bra iallafall!

förövrigt är heart break hotel en jävligt rolig film, kollar inte ens men garvar ändå, hahaha!

j

all i need is you




Dag 22 - Vad gör dig annorlunda

att jag tycker dom gröna godisarna i winegum smakar bensin.

j


♥ 2010.10.25

 


/b


2010.11.16



idag har jag varit i skolan. drog till a när jag slutat tycker synd om han, han ligger hemma och är sjuk han såg helt död ut. var på återträff i balsta, längesen man träffade alla.

puss på basklass
/b


dag 18

planer / drömmar / mål jag har.

-gå ut skolan.
-flytta hem ifrån.
-jobba som bartender.
-jobba med sånt jag tycker är kul.
-leva livet.
___________
-plugga till frisör, om jag tröttnar på att jobba med det jag gör.
-ha en walk in closet.


/b

gah!!!!

DAMP JAG HAR NU!

folk ska fan inte tro att dom kan gå och prata om mig utan att jag kommer göra något. jag sitter inte och håller käften om folk tror det!

/b


old






/b

dag 17

någon jag skulle vilja byta liv med för en dag och varför.

Adriana Lima för att få känna hur det känns att vara rik, bo i new york och gå Victorias Secret show.

/b

datorer är fan inte våran grej..

   

kommer nog inte blogga så mycket på några dagar, det är nämligen så att min laddare till datorn har gått sönder och datan dör om 2 timmar.. en dag(igår) när jag skulle dra ur laddaren från datorn råkade jag dra ut hela skiten förutom själva piggen som sitter i datorn, smart va? händer typ bara mig..

och inte nog med det så har min data i skolan också gått sönder.. roligt va? :)

fan jag har alltid otur med datorer, jag sabbar dom typ alltid. likaså min lillesyster, hon ändrade lödsenordet till hennes data förut för att vi inte skulle komma in på den. hon valde hennes killes namn, dagen efter hade hon glömt hur han stavades och vår granne fick komma och hacka sig in på den, hahaha.

j


2010.11.15



ligger i min underbara säng just nu och tar det lungt. såg precis att det snöar ute inte så kul eftersom all snö sen förut har smält bort, hatar snön för det blir jätte halt ute pgr av det.

Hatar att vara tjej så jävla jobbigt med vår "roliga" vecka. började gråta för ett tag sen hade så jävla ont i magen och vid svanskotan.. men har tagit två tabletter nu så mår lite bättre (y)!
En annan sak som inte är så kul är all eksem jag har vid halsen, nästan axlarna och nästan vid brösten. kliar massa och ser inte kul ut  är helt röd flammig.

puss
/b


2010.11.14

är trött... ska börja sova nu men tänkte blogga lite först.
har fixat klart wendys design idag och har inte gjort så mycket mera, bara slappat.

igår drog jag, jessie, karro&jonsson till nyfors på fest. a och alla killarna var där. helt ok kväll förutom att jag kan bli riktigt irriterad på äckel fjortisar. drog till stan sen tbx till nyfors, sov kvar där. tog bussen hem på morgonen med a&karro. a och jag gick hem till mig och sov. :)

JAG ÄR KÄR I DIG!

puss på helgen
/b


dag 16

en annan bild av mig själv



/b

nyårsklänning?


söndag

idag är det farsdag! så var och käkade hos mormor och morfar med släkten! ska snart dra mig ner mot sporthallen där det är dammatch. puss-hej

j

all the right moves

har nyss kommit hem från ming. känns som att jag ska föda imorgon! men gott vare. har hunnit fixa mig lite också så nu ska miapia skjusa mig till binalina så vi kan möta karrobarro och amandapanda. vi ska dra till nyfors!



jätte irriterande att jag har pappas ringsignal i huvudet, all the right friends in all the wrong places..

j


lördag

idag ska jag ut och äta kina med min familj, sen får vi se vad som händer. bowla? festa? bio? men ni får ha en så bra lördag våra 17 läsare♥

j

den nakna sanningen!



hahahahha vet inte hur jag kan se exakt lika dan ut på båda bilderna /b

dag 14

en bild på mig och min familj


mamma↑

__________________________________


pappa↑


lilla syster LINDA ↑

& styv mamma lek


/b

6

… sex kan bota huvudvärk eftersom det tar bort spänning som trycker mot blodkärlen i huvudet? ”Jag har ont i huvudet” är alltså ingen bra ursäkt.

hahahahahhahahaha

/b

dag 14 - en bild av din familj

mamma marie fyller 40

pappa jarmo, hittade ingen bra!

storesyster mia

lillesyster matilda


j

två sjukt söta foton




/b


natti natti

håller på att små kollar på bonde söker fru, vad händer? det blir bara mer och mer efterblivna bönder för varje år! haha. väntar på amanda som ska ringa så vi kan planera helgen. efter det ska jag faktiskt sova, fan vad skönt. börjar jätte tidigt imorgon, halv nio!! aja skriver bara massa skit, herråååååå. bjuder på en rolig bild från i helgen!



j


dag 13

En bild av mitt rum


en gammal bild på mitt rum och jessie :)

/b

Dag 13 - en bild av ditt rum



här har ni en del på mitt ful/äckliga rum! jag har en säng också, men den är på andra sidan eller vad man säger. jag hatar mitt rum över allt annat på denna jord. men jag är ändå aldrig där inne så jag orkar inte bry mig. de är så stort och tomt och läskigt!

dörren som är med är min gargerobsdörr men den låser jag alltid bara för att de är en jättestor och mörk gargerob!

j


SNÖ



fan vad jag älskar snööö! så jävla härligt! mådde piss när jag vaknade idag så jag stannade hemma.. nu ska jag kolla på ung och bortskämd.

j


2010.11.09


blev hemma igår från skolan var förskyld och hade huvudvärk. men drog till skolan när a slutade för skulle med hem till han och sova, kollade på tv och myste i hans säng hela kvällen.

idag drog vi till skolan hade en lektion fotografisk bild, skulle gå till torget och fota 5 skulpturer och 5 detaljer på dom. åkte hem sen la mig i sängen och kollade på tingelin och älvornas rike, haha barnet i mig tog över. somnade till när jag kollade på den så la mig och sov.

puss på min underbara pojkvänn
/b

dag 12

Varför började jag blogga.

för det verkade roligt, man har alla minnen sparade, man kan uppleva alla känslorna genom att läsa ett inlägg som man skrev och kände just då, roligt med design och att jag får ha det här ihop med jessie!

/b

dag 11

en annan bild på dig och dina vänner.

haha visst inte vilken jag skulle ta hittade ingen så den här får duga

/b

Dag 12 - Varför började du blogga?

den ända anledningen till att jag bloggar, är för att komma ihåg vad jag har gjort på dagarna :) sen tycker jag det är jätte roligt också, men de är nog bara för att jag och binis gör det tillsammans!

j

dag 11 - en annan bild på dig och dina vänner


+ Sandy!

ska käka pencilin igen och jag har världens bästa mormor och morfar♥

j


fan fan fan fan

alltså jag orkar verkligen inte var sjuk igen! har jätte ont i halsen och kan knappt svälja. har svettats så mycket inatt att jag sovit max 4 timmar. ska till doktorn vid ett. bölar som ett litet barn, men de gör så jävla ont. jag som ville till skolan idag..

j

natti

ligger i sängen just nu och är jätte trött och ska börja sova. mår skit också inte kul!!

igår drog jag hem till karro för att förkröka med alla tjejer innan gymnasiefesten. drog till festen sen hade kul och dansade med alla tjejerna. men stör mig på äckliga killar som fanns där, det är inte okej att ni kommer och ställer er bakom mig och taffsar eller klämmer till mig på rumpan när jag går förbi, tur för killen att jag inte såg vem han var då jävlar hade helvetet brytit löst!!! orkade inte vara kvar på festen så drog till skogstorp på fest där a och massa folk var. karro, jessie, hauta och jonsson kom dit sen också. hade en kul kväll/natt men det ända dåliga var att det var svin kallt att gå till festen och där inne ett bra tag...

NU SKA JAG SOV!

puss på jessie
/b

LÖRDAG

jag tror jag börjar bli sjuk igen, fan fan fan fan. fryser ihjäl och har ont i halsen.. slutade ju med mitt pencilin i fredags, har skött det jätte bra så fattar inte vart de kommer ifrån. jävla piss äckel anal arsel.

iallafall så igår var vi ungefär 15st tjejer hos karro och förferra. jätte mysigt, jätte trevligt, så länge jag minns. gick med sommarskor i högtgräs som de var frost i. smart tjej! när vi kom fram till lokomotivet dansade vi, drack ur våra fickpluntor(Hauta är cp) och gick ut i kylan med linne och kjol.. fryser när jag tänker på det. efter det åkte några av oss till skogstorp där de var helt okej. mådde inte sådär jätte bra så mami kom och hämtade mig och jonsson. då var klockan fyra, nio imorse kunde jag inte sova mer..

det var min lördag!

j


2010.11.06








dag 10 - Låtar jag lyssnar på när jag är glad, ledsen, uttråkad, hyper, arg.

glad: daniel adams-ray - gubben i lådan
ledsen: daniel adams-ray - gubben i lådan
uttråkad: daniel adams-ray - gubben i lådan
hyper: daniel adams-ray - gubben i lådan 
arg: daniel adams-ray - gubben i lådan

j

söndag



haha ursäkta bilden. idag har jag, mamma och lillesyster varit i Stockholm. åkte till naturhistoriska och coloseum. mådde så jävla dåligt, trodde jag skulle spy hela tiden. speciellt när vi kollade 3D! nu ligger jag hemma i min säng, ska nog sova någon timma eftersom att det inte blev så mycket inatt..

j


dag 10

Låtar jag lyssnar på när jag är glad, ledsen, uttråkad, hyper, arg.


glad: Tinie Tempah ft.Eric Turner - Written in the stars

ledsen: Paramore - Crushcrushcrush (är ungefär samma låtar som arg)

uttråkad: Stor ft.Danjah & Adam Tensta - Stockholmsnatt

hyper
Joey Moe - Jorden er giftig 

arg: Bullet For My Valentine - All these things i hate (är ungefär samma låtar som ledsen)


/b

det gör så ont



Det kommer en tid i livet när man måste släppa allt meningslöst drama,
och de människor som skapar den,
och omge dig själv med människor som får dig att skratta så hårt att du glömmer de dåliga
och fokusera enbart på de bra.
Trots allt, livet är för kort för att vara allt annat än lycklig.

nu ska jag bara fokusera på mina äkta vänner som jag vet aldrig skulle göra mig ledsen.

Jessica


dag 9

Något du är stolt över de senaste dagarna.

Att jag har vågat sagt som jag tycker och har inte tagit imot skit från folk.

/b


Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna

mina systrar. dom finns alltid. säger som Hauta sa, can't live with or without you. men jag älskar er, det gör jag verkligen! Mia & Matilda Meriläinen♥

 


dag 8

Mål på kort sikt för denna månad.

- umgås med mina underbara vänner&a, för dom betyder mycket för mig och gör mig glad.
- sköta skolan bra, för har 2 prov jag måste göra om vill inte hamna efter för mycket.
- börja köra wii, för det är kul.

/b

pitbuullll



då var det fredag igen, sista lov dagen. idag ska jag ha idol/fredagsmys med Amandorna, imorgon blir det gymnasiefesten med Karro, Jonsson, Hauta m.m. Sandy ska fixa mitt hår! på söndag ska vi ha en familjedag, kanske ska åka till Stockholm! på måndag är det skola :)

j

Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför

förstog inte så mycket men jag antar att det är mål för denna månad?

mina mål för November är att köpa tränings kort och börja träna, inte ha en ända röd(frånvarande) lektion, göra klart de jag ligger efter i och klura ut vad jag önskar mig i julklapp! inte långt kvar till första advent, längtaaaaar!

j

min söta ängel

har varit med sandylandy idag, men vart trött så åkte hem. och nu kan jag inte sova. ffml.



j

bjuder på två gamla bilder!

sommaren 2008


vintern 2009


2010.11.05

idag har jag varit hemma hos mormor&morfar, morfar fyllde 70år idag GRATTIS!
karro kom förbi sen, hon&mamma spelade wii haha så kul att titta på :).

imorgon blir det hem till a sen hem till mig och sova. <3 

puss
/b

sabinaleinonen


/b

dag 7

 en bild på någon / något som har störst inverkan på dig


en gammal bild på mormor <3

/b

dag 6

Favorit superhjälte

Vi säger batman, eftersom han vågar klä sig i läder (y)

/b


onsdag



drar till Amanda där det är lite folk, myssss.s.s.s.ss. kör på nyktert ikväll eftersom att jag käkar pencilin. ändå skönt eftersom att jag är typ alergisk mot alkohol! känns som att jag fortfarande är bakis sen senaste gången jag drack.. inte kul.

j

Dag 06 - Favorit superhjälten och varför

jag har ingen jävla superhjälte! vad fan är det? alla är falska. fan vilken jävla skit dag. varför är vi ens vänner egentligen? är så arg att jag kockar!!!!!

j

dag 5 - göteborgs festivalen

när jag gick i 7an(tror jag det var) så åkte jag och mitt lag till Göterborgs festivalen, minns inte riktigt hur det gick på matcherna men kul var det! här får i några mindre fina bilder därifrån..



nu ska jag åka iväg till Hällby där jag ska kolla på Hauta när hon rider polle.. hejs

j

dag 5

En bild av någonstans du har varit.




/b

just nuuuu



ligger här med mina sötnosar hauti och fabri hihi♥

j

2010.11.01



sitter i soffan med världens underbaraste lillsyster! ska kolla på film så hon börjar bli lite trött. har verkligen saknat henne!

imorgon blir det att lämna hem lillasyter till pappa&lek och vara med älskade a senare!

puss på lillasyster att jag alltid kommer finnas för dig
/b

dag 4

En vana jag önskar att jag inte hade.

Att jag alltid låter mitt rum se ut som ett bombnedslag! Alltid när jag ska ut och har fixat mig låter jag allt mitt smink och allt annat stå framme på skrivbordet sen blir det mer och mer saker saker och det blir massa kläder liggandes i stolen och på golvet. Det är en vana som jag måste sluta med, ser inte trevligt.

/b

dag 3

En bild på mig och mina vänner.


/b


dag 2

har haft en stressig helg så har inte kunnat blogga och orkade verkligen inte igår sitta och skriva massa men nu kommer dom dagarna jag missat, bättre sent än aldrig!

Meningen bakom vårat blogg namn.

Meningen bakom vårat blogg namn är ja det är inte så svart att först. Jag och jessie kände att vi ville starta en blogg tillsammans förra sommaren så då valde vi namnet jessiebina eftersom jessie blir kallade och jag blir kallad bina, haha eller jag blir inte kallad bina i verkligeheten så ofta men strunt samma. Nu vet ni meningen bakom vårat namn.

/b

måndag



drar till stan med bästa brudaaaarna! tjao

j

dag 4 - en dålig vana

vi bestämde ju att köra en lista som gick ut på att skriva om en sak varje dag(listan där nere). eftersom att jag har varit borta och inte kunnat skriva blogg trodde jag att Sabina skulle göra det, men tydligen inte?

aja, just nu är vi inne på dag fyra så tänkte skriva om en dålig vana jag har. min dåliga vana är väldigt äcklig, något som jag har försökt att sluta med väldigt många gånger man aldrig kunna hållt mig. jag biter nämligen på naglarna :( buhuh! men någon gång ska jag ta tag i det här och sluta föralltid. de ser ut som mans händer och det är kanske inte så snyggt att ha så när jag ska förlova mig i framtiden.

det är faktiskt svårare än man tror, för när jag spelar matcher så biter jag utan att tänka på det, samma sak när jag blir nervös.

det där var min äckliga vana! skriver om visby senare. just nu är jag jätteglad för jag vet vad jag ska klä ut mig till på maskeradfesten!!

j


RSS 2.0