trött tjej



måndags mys



är hemma hos Hauta och ska börja kolla fångarna på fortet och time out. våra program! haha. har varit på ica och handlat fettma saker.

j

hemma



var igår i stockholm kolla på massa band med mamma&jonna sov hos moster. handlade massa saker med :D !

idag har jag vart på tuna med mamma&karro, handlade lite. jessie kom över sen mys!

kul har märkt att jag är allergisk mot citron, lime och apelsin. INTE KUL. var tror ni jag sa till mamma när vi fattade att jag var allergisk, -jag skiter i om jag inte kan dricka juice men nu kan jag ju inte dricka tequila! haha tequila utan citron är inte riktig tequila, och jag som tycker om det :( .....

puss
/b

 


bläääää



då var helgen slut och dax för skolan.

j

chips&grease



Nu ska jag kolla på Grease och äta chips! fan mår dåligt över hur mycket jag äter.. men i veckan börjar jag träna på riktigt!!!! ikväll blir det nog mys hos Jonsson med tjejerna :)

j


utgång med tjejerna snart


ska städa upp i mitt rum lite snabbt under tiden jag väntar på tjejerna :) ska ut runt elva!

puss
/b

fredag



Äter jätte ostbågar och lyssnar på Björn Rosenström. Ska fixa klart håret nu sen blir det att dra till Nyfors. Idag är det jag som tar det lugnt!

j

2010.08.26

nu sova

imorgon ledig banken sola packa krogen

lördag stockholm

puss på skoldagen
/b

då var sommarlovet slut..

jaha, då har skolan börjat. både bra och dåligt. det är jobbigt att det är så jävla svårt att ta sig upp på morgonen, men man får väl kämpa. kände mig så rastlös på lovet, som att man bara gjorde samma saker hela tiden. fast det gör man ju i skolan också men men.. ville ha något nytt.

Idag har Hauta varit här, vi kollade på Solsidan! nu ska jag cykla och sola, skol foto imorgon! sen blir det att åka på träning, ska bli jätte roligt!

j


18

om exakt ett halv år fyller jag 18år! fan, tänkt att jag ska lida ett helt halv år till!

j


konstiga svar.

Skickat till 118800:
Vem är Jessica Meriläinen?

Svar:
Jessica är en tjej med stor potential men som inte kommer fram riktigt här i livet. Hon är otroligt charmig och söt men aningen för blyg för att få folk att förstå hennes karisma och intelligens. Med lite mer skinn på näsan och mer självförtroende kan hon gå hur långt som helst och bli precis vad hon vill.

alla brukar få massa roliga och knäppa svar när dom frågar vem dom är medans mitt var hur seriöst som helst?

j

2010.08.22



imorgon börjar skolan känns faktis bra :) börjar ett.
vart med tjejerna idag kollat film och ätit god mat!

puss
/b

kryssningen


2bilder från onsdags haha ser helt konstig ut men jaja :)

tisdag: åkte på kryssning med folket, sjöng karaoke med jessie och sen en till gång med dom andra, träffade massa folk, DANSADE MASSA, drack.

onsdag: jessie och jag drog till killarnas hytt för att för kröka, sandy kom sen dom andra, var där i flera timmar, dansade massa igen, DRACK MASSA.

torsdag: vaknade forfarande full och jätte trött, tog bussen och åkte tåg hem, sov, slappade för bakisen kom.

puss på minttu black
/b

Joel Kinnaman


suddiga bilder

bevis på att jag och Sabina sjöng kareokee.




en bild på oss direkt efteråt, man se ju fan på oss/mig hur packad man var..


sista lov veckan..

bland det värlsta jag vet är att sova ensam. och ännu värre när ingen av mina systrar är hemma så jag kan inte sova med dom heller! nu ska jag städa upp lite i mitt rum, sen packa. och packa igen. imorgon drar vi på kryssning, torsdag tälta och jag kommer hem på söndag. måndag börjar skolan!

j

webcam fun


;

- stan, handla en sak till klackskorna & en topp på gina.
- packa ihop det sista, kom ihåg MOBILLADDARE!

/b


2010.08.16


är hemma ska börja packa nu eftersom vi åker imorgon igen på kryssning med massa, skönt att komma bort från stan

puss på imorgon
/b

packa nu


bildbomb kommer på torsdag eller fredag

ska packa ihop lite nu eftersom jag åker på kryssning idag, klockan är efter tolv ;).
kommer hem på måndag kväll men åker sen på tisdag igen.

har varit nere på åfesten med jessie sen massa annat folk satt i parken för det mesta lyssnade på musiken från strömsholmen.

puss på mina vänner
/b






2010.08.14

 igår drog jag, jessie och yasmine tilll åfesten. gick bra! (←haha kollade nyss vad jag håll på och skrev, vafan menar jag med gick bra hahahahahaha) träffade massa folk och hade en trevlig kväll.

nu håller jessie och jag på att fixar oss ska ner till åfesten, kolla lite fotboll och sånt :).

puss
/b

X10 mini

idag har jag klippt gräset, sen åkte jag, mami och Mia till stan och så fick jag en ny mobil! :) jag älskar 3! efter åkte jag till Binis. vi har precis proppat i oss tacos och senare ska vi traska ner mot stan! ha en bra kväll allihoppa♥



j

saknar dig så mycket att det gör ont.



j

blev en bra kväll iallafall

gårdagen var riktigt rolig, de jag minns iallafall. först satt vi och drack i Rotofs, sen gick vi till Harrys och hade de trevligt. sen träffade vi på Sandy o några vid nybron, vart utslängda från Royal(HAHAHA) och sen tillbaka till Harrys! åkte sen på efterfest(?) i Glömsta! har sovit max 6h inatt och får svett attacker, tror jag haft feber. fan, har aldrig mått dåligare!

några suddiga bilder från igår




idag har jag och Mia skrattat så vi har ont i magen åt bilderna! vissa kan jag verkligen inte visa, även fast jag skulle vilja..

j


17.32

sitter här hemma ska lägga mig i sängen snart och kolla på criminal minds, är helt död vill sova...

har varit på vårdcentralen dom skulle ta blodprov, inte det roligaste!. dom var tvungen att sticka mig 5gånger innan det kom blod, 3 olika personer, 2 armar och 5 långa nålar.

grattis till bloggen 1år!

puss
/b

grattis till våran blogg, 1år idag!


jobbiga grannar!

ALLLTSÅ JAG ORKAR INTE MER. mina grannar sitter och spelar gitarr och sjunger hallelulja HELA TIDEN, om och om igen. döda mig snälla. först trodde jag det var någon gullig kille som stog utanför och sjöng för mig, men nej!

hoppas ni sover gott mami och papi, mohahah. min bebis ligger iallafall här brevid mig och dreglar och drömmer. love him.

nu blir det true blood. megapuss.


j


berättelsen om jessica

en gång så drack jag jätte mycket öl och vart jätte full

jag var så full att jag inte visste vad jag gjorde och råkade elda i mitt hår

Sabina var jätte snäll och släkte det

jag svimmade av och såg en massa stjärnor i mitt huvud

en sjuksköterska kom, men hon kunde inte rädda livet på mig

dom kunde inte bestämma om jag skulle komma till himmelen eller helvetet

dom valde helvetet och jag vart arg

så jag förblev en arg mens kärring


äcklad

jag mår illa på mig själv. jag har inte tränat på HELA SOMMAREN. och jag har ätit MASSA SKRÄP. som idag till exempel, då jag rörde mig var när jag lufte mitt arsle från soffan för att gå till köket och hämta skräp. de lilla jag var ute idag var när jag förljde med Mia och lämna Karro. min mage HÄNGER över min data när jag har den i knät. detta är illa. så ifall någon vill följa med mig på ett BAS pass imorgon så får den gärna höra av sig!

j

haha vafan? sjukaste på länge.


idiot.

idag har jag inte gjort mycket slappat bra. fått min nya mobil och kollat film. ska jobba imorgon känns bra :)!

i lördags jobbade jag men slutade vid 2. yassie kom över vi gick hem till karro och ner till årbyfestivalen en stund sen gick karro och jag tbx till henne för att fixa oss innan vi skulle till kenny. drog till kenny inte så kul, drog för orkade inte vara kvar när han är sån.. drog hem till toni men blev inte kvar där länge. gick och mötte jimmy och hans kusin var med dom sen drog jimmy och jag hem till mig och sov.

söndag gjorde inte mycket var hos doktorn och slappade hela tiden.

puss
/b


ursch vad seg man blir av vädret.

igår var jag, Karro och Hauta i parken zoo och åkte karuseller, lyssnade på superhjältarna och kollade på djuren. det roliga var att Karro och Hauta var lite bakis så varje gång äggkoppen gjorde ett varv mådde de dåligt. hahaha.

 

j

snacka om otur.



Mias plattånga gick sönder i Torsdags, min vart snodd i helgen. för en några dagarsen kunde vi platta håret, nu kan vi inte det för vi har bara en fattig jävel från thailand som nästan brände upp mitt hår!!!!!!!!

j

leopard


It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now.
said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.

/b

skön fredag.

idag har jag och mami bakat en smulpaj, den tog vi med oss ut till mormor och morfar på landet. jag övningskörde dit, riktigt läskigt! nyss har jag käkat tacos. är helt jävla seg så jag lär väl inte flytta mig från soffan på hela dagen, skööööööönt!

j

fan för mitt liv

ja, då var klockan 1817. Hauta har precis jobbat klart och vad har jag gjort idag? ätit, solat, ätit, kollat dhw och massa andra viktiga saker.

nu ska jag ringa och terra min snorunge-syster igen, bara för att hon har förstört min dag så betyder det inte att hon ska få förstöra min kväll! vid 11,5 års ålder borde man väl kunna vara hemma själv? eller åtminstonde veta hur man svarar i en telefån!!
oo0oo

j


en plats i solen



en plats i solen måste vara kent bästa album. skisser för sommaren är den bästa, men gamla ullvi, ismael och varje gång du möter min blick är väldigt väldigt bra. SÅ JÄÄÄÄVLA BÄST!

j

Göteborg♥

har precis kommit hem från Göteborg. så jävla roligt var det. plus att det fanns massa snygga killar! jag ska lätt åka dit och gå på krogen när jag blir 18! det som var tråkigt var att fitt-tåget krånglade hela tiden, på väg dit och hem.

nu ska jag äta spagetti och köttfärssås, muuums. sen träffa Hauta förmodligen!

jag och Mattis i något museeum, minns inte vad det hette. det var as coolt där, fullt med fiskar, hajar, apor och fåglar. man fick se vilka fiskar som simmar under bryggan, i Östersjön m.m. roligt, men väldigt läskigt. aldrig mer att jag simmar under en brygga!


2010.08.03

har jobbat idag slutade för en timme sen är riktigt utråkad och trött just nu men får inte sova nu för då kan jag inte sova inatt och ska jobba imorgon, lite sömn+jobba=ingen bra kombination !
så ska ut och springa nu sen städa klart i mitt rum.

puss
/b

2010.08.02


haha två gamla bilder som jag bjuder på! <3

idag har jag jobbat, efter jobbet åkte vi till ica maxi för att handla. runt fyra gick jag och karro till årbyskogen och sprang 1.25km (klarade hela varvet, riktigt stolt eftersom jag varit sjuk och så). har inte gjort så mycket mer förutom att varit med karro, spelat plump och städat undan i rummet fast ska fixa klart imorgon.

puss
/b

gööööteborg&liseeeberg



imorgon bär det av till Göteborg. jätte roligt ska det bli, mindre roligt att tåget går 0810, men det är de värt! kommer sakna alla jätte mycket, ses på onsdag!

j


2010.08.01

 



-karro kom över, gjort kladdkaka, kollat film (bounty hunter), spelat kort spel plump och nu hojt sen sova!

puss
/b

 


2006.08.01 0340



fyra år sen du dog idag. jag hoppas att du har det bra där uppe. fyra år sen och jag börjar fortfarande gråta varje gång jag pratar om det. jag saknar dig så.


RSS 2.0