min nya kille



j


sunday

idag ska jag åka och hälsa på min syster, på onsdag åker jag på kryssning och på lördag fyller min syster 20år!! men nu ska jag gå ut och sola någon timma, inte ett ända moln på himlen!

j

juni 2009











fy

de sägs att man gifter sig med den man drömmer om på midsommar natten, om det är sant vill jag inte gifta mig längre!

j


fredag!

sitter och lyssnar på sommartider, fan vad bra den är! kom nyss hem från sommarstugan och håller på att fixar mig, ska snart ner och tjocka mig och äta jordgubbar och glass. sen ska jag till Kvicksund där nästan alla mina barndomsvänner+deras familj är. ska bli mysigt att vi alla är samlade igen :) sen ska jag till Sandy där det är paaaaarty!

ha en bra midsommar!
p.s bina jag ringer dig när jag är i stan igen!♥

j




puss
/b


23.44

idag: vart ute hel dagen, spelat hojt

imorgon: ut&springa, tunapark, hem till jessie

puss på sommaren
/b


längtar till fredag

idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, inte mått så bra. Syster, Hanna och Sabina kom lite senare då spelade vi lite kort. har väl varit höjdpunkten för dagen, inte för att de gick bra men vad förväntar man sig i hojt? imorgon ska jag till tp och fixa naglarna och sen ska man väl till landet och bara kompla av. 2 dagar till midsommar, jihoooow!♥

j


stereo love

    

jag har gått och blivit sjuk, helt fucking unbelievable! blir så trött. snorar som en kråka och huvudet dukar som ett as.. ska städa up lite i mitt rum och göra det trevligt eftersom det är väl här jag kommer att vara den senaste tiden nu. sen ska jag nöta sex and the city och stereo love eftersom att den är bäst, hejdå.

j

helgen

fre: drog till djurgårn med jessie&hanna skulle grilla men fick inte igång skiten, drog till djurgårdsdagiset och drack, sandy&elli kom dit, drog till stan, fick skjuss till thälla av jimmy, drog på "fest" hos bobbo, jessie drog hem, sandy elli&jag drog till 2killar och sov där eller blev inte mycket sömn som vanligt när man är där haha :).

lör: drog till hauta, drog till ante med folk var fest, drog till stan med hauta, drog hem och sov.

sön: karro kom över, fick skjuss till grönalund av morbror, mamma misse karro&jag mötte upp jessie sandy mia&hanna där, åkte massa karuseller :D!!, lilla frittfall våran nya favorit karusell iallafall för 4 av oss haha, drog till tågstationen, drog hem, blev sjuk ..., sov.



tis: drog med jessie för att kolla på rättegången han blev iallafall friskänd grattis stoffe!, kolla runt på stan, hem till jessie sola/halv sov, spelade kort med jessie mia&hanna, jessie och äger ;)!!, sjuk..


puss på att jag tänker leva livet till hundra nu
/b

tuna park

ska snart åka till tuna park med Sabina. dom ringde nyss och sa att hon som ska sätta på naglarna på mig är sjuk, typiskt.. kan berätta att min högra hand ser ut som en katastrof! men får väl köpa lösnaglar eller nått så länge, haha.

här är en bild från igår, lite roligt att det här är en av de roligaste karusellerna och den är för småbarn. igår var det här vårat hängar ställe, hahaha. hahah kolla vad stora jag och Karro ser ut! den lutar fan åt vårat håll!



j

död



jag har aldrig och jag menar aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. känns så jävla konstigt, min kropp är pigg och kan göra saker men min hjärna är typ borta! ni får veta mer om dagen i grönan imorgon med bilder och sånt. kul att man ska upp tidigt imorgon också, ska säga hejdå till lillesyster som åker iväg i två veckor. ett ord, s-k-ö-n-t. sen vid tolv ska jag till tuna park och göra om naglarna plus lägga på.

godnatt.

j


grönan i morgon (y)

ska gå och duscha nu sen börja fixa mig. imorgon blir det grönalund LOVE (hahahaha hanna)! på måndag ska jag ge en sammanfattning om dagarna sen massa bilder.



In my head, I see you all over me.
In my head, you fulfill my fantasy.
-
Some dudes know all the right things to say. Oh.

When it comes down to it, its just a game.


puss
/b

en dag kvar

imorgon blir det grönalund med Sandy, Hanna, Mia, Sabina, Minna, Karro och Misse!


j

min nya idol



och kolla, han har likadana glasögon som mig! nästan

j

J

säg till när vi pratar igen

/b

någon som fått sina betyg?

FAN VAR IRRITERANDE, JAG VILL HA MINA BETYG!!!!!!!!!!!!!!! nu ska jag gå och sova igen. kramhej!


j


super

dagens höjdpunkt är när familjen Leinonen kör super mario, tredje världkriget haha! Minna är en riktig krigare och skriker på oss när hon dör, för då är det "vårat fel".

brun (y)



idag har jag varit på jessies gård och solat med jessie, mia&hanna. fick ganska mycket färg :D minus är det att jag har bränt mig på näsan och kinderna haha alltid jag!

sen var vi på lidel fall mina skor ihop haha (helt förstörda). har grillat idag också och snart ska jessie&jag iväg och ta ett kvälldopp :)

puss på att jag har fått färg
/b


stackars liten sabina


haha. så jävla kul på vägen hem från affären så gick Sabinas skor sönder, på mitten! så hon fick gå barfota hem!

bästa


är så glad att jag har er Sandy, Bina och Jonsson♥


börja sova nu


bild från förra sommaren ganska bränd i ansiktet.. man får bjuda på sig

idag; varit hos jessie och solat, sjukhuset, varit hos mig med jessie, ätit som fan, kollat på avatar.

puss, grönalund på söndag
/b

avatar, sämsta filmen?



vart inge bada eller krogen. satte på avatar istället. efter en timme tröttnade jag! fet jävla diss till den, gillar verkligen inte action filmer och verkligen inte overkligt, som harry potter och sånt skit. alltså det var bra handling och dom hade gjort det coolt men inte de jag gillar.

rekomenderar den inte för er som inte gillar action, eller vad det är.

j


för er som ville veta

är med Bina och ska kolla någon skit serie. har solat hela dagen sen var jag med Bina till sjukhuset. sen drar hon till krogen och jag drar och natt badar, höhö. livet är underbart eller hur var det? lite uppdatering, PUSS.

j

!!

there comes a time i life when you have to let go of all the pointless drama and the people who create it
and surround yourself whit people who make you laugh so hard that you forget the bad and focus solely on the good.
after all, life is too short to be anyting but happy.



j

2 bilder från ihelgen



sommarlov

fre: drog till alex med andrea drack och massa, minnesluckor..
lör: drog hem, SOV, till tasse firade student lisa&tasse, drog till jimmy med ricky, fick skjuss hem av jimmy och putte. skulle dragit till krogen men blev inte så!

låt mig vara. du intresserar inte mig längre!

puss på inget
/b

!!

det sägs att man lär sig av sina misstag, men de kan jag inte hålla med om :)

j

sommarlov vi väntat på, hehe



idga fick vi äntligen sommarlov! fan som man har längta alltså. nu kan jag sova hur länge jag vill. ska fan gå och lägga mig ett tag snart, vart inte många timmars sömn inatt. 

vad fan har hänt med ming palace? fick vänta jätte länge på bord(kan ha vart för vi var många men de var jobbigt länge) sen var en gubbe hur otrevlig som hällst. men maten vad god och dom som jobbar snygga. skooooooooooja. ska nog dra till Robin senare, måste ringa Julia nu, puss.


min söta lilla syster

nu är allt fixat inför imorgon och på lördag! skönt. var nyss och kolla på när min syster fick sommarlov, vilken lycka. nej skoja lite nu. lycka är imorgon när lärarna säger ha en bra sommar! jag ska ha en så jävla bra sommar det ska jag!


j

sitter och solar med bv!

fan vad fint väder det är. synd att de ska regna imorgon, och i övermorgon och i över över morgon..


j

imorgon skolavslutning!

ska till parken badet snart med misse :D måste få bort linn randen från ryggen tills imorgon :) ! <3

puss
/b

onsdag

- fick veta att jag hade IG varning idag (2 dagar innan skolavslutningen) i en kurs som jag hade för över ett halvår sen han sa att han hade varnat mig och massa fast han inte har sagt något.. Men som tur fick jag reda på senare att han hade kollat FEL :DDDDD vart lite nervös ett tag!

- imorgon LEDIG!!!

- fredag skolavslutning YESSSS!!!

- lördag studentfest

puss
/b

illa

varför gör det så jävla ont? har så sjukt ont i ryggen och armen. tänk om jag fått musarm, höhö.

j

mina nya naglar!


allt om min buske



sitter i skolan just nu, har precis städat klart mitt skåp. åker iväg snart och gör mina naglar, LÄNGTAR! sen blir det ett medelpass med Jonsson.

igår var gick jag på stan med amandorna, hittade student prisent! hoppas hon blir nöjd. kollade på allt om min buske och jag lovar, de är sen sjukaste filmen jag någon sin sätt! halv dog av skratt! måste se den om du inte sätt den. sen vart det ett medelpass med Jonsson och Karro.

j

skönt

jag är så trött på att bli väckt av väckar klockan, jag är så trött på att sitta inne i skolan när man kan ligga och sola och jag är så trött på att sitta och vänta på onödiga lektioner när man ändå bara får reda på vilket betyg man får. jag bryr mig faktiskt inte vilket betyg jag får, för jag vet redan nu att jag aldrig någonsin haft såhär bra betyg, hoppas mami och papi blir stolta. men de är skönt, bara 4 dagar kvar sen blipper jag allt detta. då får jag vakna av mig själv, då kan jag ligga och sola på dagarna istället för att sitta och vänta på skit saker.

jag är så stolt över mig själv, nu har jag gått ett år på gymnasiet.

j


23.51



idag blev det skola hade prov gick skit sen hade jag bild fick veta att jag fick MVG i betyg.

så jävla irriterad på dig! åhh. kan du aldrig bara hålla käften? jag vill inte få reda på allt genom dig! jag skiter i han, jag bryr mig faktis inte om han ska bli opererad eller va fan han ska bli för det är inte han som har hörde av sig till mig det var du som berätta inte han.

fattar noll

puss på mitt mvg
/b

bästavän



ingen vacker syn, men jag tycker om dig bv.

sommaren 2009










längtar

om 3 dagar ska jag göra nagel förlägning.
5 dagar tills det är skolavslutning.
2 veckor till grönan med Hauta, Jonsson och Sandy.
4 veckor tills Mias 20års party.
ca 5 veckor till ARVIKAFESTIVALEN!

j


royal oak


drog igår till royal med suss sen kom barbie dit med hennes kille och flera. fredrik och svinto kom också, drog med dom två på fest för suss skulle "hem" ;). var på festen ett tag sen drog vi med allie och en nån kille som jag ej kommer ihåg namnet på till Mc Donalds. fick skjus hem efter :). helt okej kväll!
hahaha fan vad alla frågade hela tiden om oss och massa x). pinsam situation!...

idag har jag varit på stan med mamma&jonna åt i stadspaken för en stund sen och nu ska jag börja plugga.

→ jag tycker det inte är något man bestämmer det ska bara hända när det känns bra, men det är min åsikt.

puss på att jag ska till grönalund den 20
/b

 


nu äta


sen fixa mig och senare till royal med suss och fredrik kommer nog dit med.

puss
/b



YESSSSSS!!!



skolavslutningskläningen sitter typ bra nu :D nu får jag bara springa varje dag till avslutningen så kommer den sitta helt perfekt tills då!!

puss på att jag har gått ner i vikt
/b

 


;

igår. skolan skrev slutuppsaten, rotoffs med klassen, rotoffs med zäta drack sen kom massa folk, drog till zäta, drog till harrys, drog hem och sov!

puss
/b

blir inte så mycket skrivande

pågrund av det fina vädret! ska fan inte klaga, det är ju det här som jag längtat efter! imorgon har jag en lektion i skolan, men vet inte om jag går dit. är hällre med mina bästa!


j

trist

sitter här i skolan, har haft en lektion idag. och mina andra börjar om en timma så jag drar ut och lägger mig i solen istället, mycket bättre. ikväll ska jag köra ett medelpass med Jonsson, världens grymmaste tjej!

j

I want to get drunk and dance

nån som vill med ut i helgen? :)

puss
/b

RSS 2.0