sleppnes

lördagen började med; BAKIS, firade jessie, sjöng för hauta, till binh, vin (y), trevligt samtal med han som körde taxin, till ralle, drack, massa drog då blev det bada jacuzzi ute haha vid 7 tiden typ, mys, sov, vakna, ramla omkull när vi gick av bussen haha, äta, har kollat 2 filmer & nu plugga sen sova!

puss på en bra lördag
/b


grattis min vän

igår 00.05 var jag, Jonsson, Sandy, Sabina och Lisa vid runda kiosken på torget. vi ringde upp Hauta och började sjunga för henne. kändes lite pinsamt men vad gör man inte för vår lilla mandy? man blir bara 17 en gång i livet.

grattis grattis grattis!
mein godt ett år kvar.

♥♥♥♥♥

j

trött man blir på vissa

FAN TA ALLT. verkligen snällt mot mig, den ena säger att den inte kan komma och den andra gnäller för att hon inte vet vad man ska ha på sig. ogilla att man ger föslag men inget duger. kvällen kommer suga, tack girls!

vill bara tacka min syster än en gång för den jätte fina väskan, en tjej som kan vara omogen men ställer ändå alltid upp, kommer aldrig tvivla på dig. kolla, den är hur snygg och sexig som hällst!


j


hauta börjar bli stor. eller jag skoja bara.



hoppas du får den tråkigaste kryssningen ever! fan ta dig att du inte kan vara med ikväll, blir fan inte detsamma utan dig. hoppas du äter dig riktigt tjock imorgon på buffen, det är din födelsedag så de är tillåtet. nej nej inte alls avundsjuk.

j

säger bara fyfan

jag ska aldrig mer dricka sprit. det lovar jag. tror jonsson håller med mig på den biten. ringde min mamma inatt och skrek att jonsson höll på att dö, jag visste inte vad jag skulle göra(tror jag). det roliga är att idag ska jag firas, känns inte sådär jätte kul. men hoppas jag blir mer pepp framot kvällen.

ska börja fixa mig nu sen kommer mina gäster och då blir det bullar och tårta!


det där var nog inte länge i magen!


j


yeeeeeee



ska sminka Jonsson nu sen drar vi och firar Hauta med Sandy, Lisa m.m

ha en trevlig kväll!
j


änglavingar


min älskade tröja! och en sabina som inte ser fräsh ut för tillfället.

kom hem från stan för en stund sen köpte lite saker och åt med mamma på kebabhuset, hade trevligt sällskap av 2 killar som satte sig brevid oss :). först tänkte dom ta min stol när jag hämtade sås men dom drev bara sen kommer det en jävla äcklig gubbe som glor på mig när han går förbi fönstret. då får jag ur mig fy fan och gubben som är ute börjar le som fan och jag vet inte vad +o( .. haha då börjar killen brevid oss asg och säger att gubben var lite sugen och att det är synd om oss tjejer! trevliga killar (y)

ska börja fixa mig nu för ska till toni&kimmi sen med jonna blir tequila race, har 2 stora flaskor det klarar vi nog oss på ;) !

imorgon blir det hem till Jessie och fira henne <3333

puss
/b

vacker bild



j

sleepy



Ligger här i sängen med jessie börjar bli ganska trött nu ;/ vi orkar inte kolla klart på beck så ska kolla sista delen imorgon :) innan kollade vi på the ugly truth riktigt bra film! rekomderar den till alla (y) tjejer som killar.
Vad har jag gjort idag ja vad tror ni? inget så klart eller jag har varit med jessie :D kändes som 100år vi var sist. Vi tänkte först dra till ostra med några killar där skulle blivit bubblat och druckit för deras del men vi sket i det hade ingen ork till att åka ända dit och ta bussen hem vid 07.35 för misse kan inte vakna själv här :).

imorgon blir det tequila race hos toni&kimmi!

puss på misse&jessie för dom är söta
/b

dagens

Dagens humör: jätte bra!
Dagens borde: ha tränat, men hann inte.
Dagens frisyr: mittbena.
Dagens klädsel: leggins, tshirt och stickad tröja.
Dagens längtan: vår och sommar, såklart.
Dagens fundering: vad har jag inte tänkt på?
Dagens tråkigaste: att det ska vara så kallt.
Dagens personer: familjen, Amanda, mormor och morfar.
Dagens roliga: mein godt.
Dagens låt: try sleeping whit a broken heart, tror det heter så.
Dagens händelser: min födelsedag!
Dagens saknad: tänkte på Elin som skulle fyllt år idag, rest in pease.
Dagens vill ha: Lördag, för då ska jag firas!
Dagens köp: ingenting.
Dagens mat: lasange och pizza.
Dagens kärlek: mormor, morfar, Amanda, Amanda och familjen!

fick lite små saker av mormor och morfar också, jätte fina armband var det. nu längar jag bara till lördag så jag ska firas på riktigt! tråkigt så blev det inte som planerat. skulle kollat på bio och sen sova hos Julia. men bio blev det ingen och sen sa min mamma att jag skulle sova hemma, har även träning imorgon. så gick på guif match istället med pappa och Amanda!  

min katt är hel gullig, ligger brevid mig och snarkar. nu ska jag krypa ner brevid min syster, skönt att inte behöva sova ensam.

j

<3



puss på dig
/b


grymt

idag är en jätte bra dag, vaknade första gången vid 6.00 då mamma kom och sjöng för mig, Mia och Hanna var också med. fick ett par leggins, smink och så ska jag få göra akrull naglar när basket sesongen är över. super nöjd! min katt sprang iväg inatt också, tur nog kom han hem vid 10 och var hungrig som ett djur. vet inte vad jag hade gjort om min lilla vän inte kommit tillbaka.

idag är det ett år sen jag fyllde 16, prinsessan förlovade sig och inatt brände dom ner stadshuset. hehe, lite onödigt att veta men de är mycket som händer den 24 februari.

nu ska jag fixa mig lite för snart traskar jag och min syster till min mormor och morfar, fär vi ska äta min favorit mat och träffa Amanda! ikväll blir det att äta med familjen, bio och sova hos Julia.

puss på en jätte bra födelsedag, ha en så bra dag ni också!



jessica 17år (ikväll)

sweet seven teen

MIN FÖDELSE DAG



j


fin fina tröjan är min nu

har hunnit med ganska mycket idag :) jag har städat mitt rum, ungdomsmottagningen, hämtad mamma från jobbet med morfar, gått till stan med mamma och jonna, köpte en tröja som jag ska lägga in bild på imorgon, kollat film med jonna och fixat en sak som kommer upp i bloggen imorgon (a).

ska börja sova nu med jonna!

puss
/b

puss



min syster är världens bästa. ska få jofama by kenza väskan som jag önskat mig, jätte gullig!

j


för mörkt..


igår 
: hem till toni&kimmi i deras nya lägenhet, slappade hemma.

idag
: ansiktsbehandling, gå hem i kylan, kollat tv, spelat plump & nu sova!

puss inte på er
/b


mys



har precis kollat klart Sommaren med Göran och Bolt! två jätte bra filmer, speciellt Bolt. ska fixa mig lite sen dra mig mot Bollhuset!

j

aldrig varit med om värre vinter

förlåt för det omogna inlägget igår, men allt gick åt helvete. det var varken min eller Julias dag igår. gud ville verkligen inte att vi skulle ha kul! tror vi tillbringade halva kvällen ute i Eskilstunas kallaste kväll ever. har alltid varit en vinter människa men alltså nu har det fan gått för långt. så fort man går ut frycker man typ fast, OGILLA. trodde vi hade blivit insnöade när jag kollade ut genom fönstret idag, och det förvånade mig att vi inte hade gjort det.

har tydligen tagit fel på dagarna. trodde att jag fyller imorgon (tisdag) men fyller på onsdag! även fast 17 är ett onödigt år så kommer det iallafall bli årets bästa dag, det blir min dag!



j

vinter



/b


trött


har precis kollat klart på Vampire Diaries har kollat alla 14 avsnitt nu, like it alot. (y)
det är lungt nu här hemma det är bara jag, mamma och jonna här, huliganerna till barn och irkku drog för en stund sen. vi har inte gjort mycket idag var ute i snön med dom fotade och så :) . är trött som fan nu har sovit på soffan 2 nätter i rad fråga mig inte vrf haha somnat typ vid två sen blir man väckt av alla barn vid 10 kanske tidigare ;/ ...

igår hände det inte mycket fick vänta på bussen i en halvtimme fan va kallt det var :O åkte till stan. följde med jessie när hon skulle handla, fan va fina kläder det finns ): gör mig miljonär tack (a)!

puss
/b

HELVETE HELVETE HELVETE

fan den här kvällen skulle bli bra men den slutar i analklåda.



j

typ död

så mår jag nu :/ jag har jätte ont i halsen sen låter det som jag pratar genom nästan plus på det har jag massa utslag på axeln, halsen och det har gått upp på kinden INTE KUL ser ut som jag har finnar. sov en liten stund innan misse, irkku, nikkis och liam kom, är irriterad som FAN drömde om dig inte kul och mådde skit av allt du sa i drömmen haha irriterande..

vetefan vad jag ska göra ikväll önskar att inte snön fanns då hade jag gått ut och sprungit fan va skönt känns som jag behöver få av mig massa överenergi men hur ska jag göra det?  snön tilllåter mig inte att springa ute ska jag kanske plugga masse engelska och svenska!? haha fan va tråkig jag är!

puss på inget eller ingen
/b

fattar noll

vrf säga förlåt om något som du antagligen inte ångrade? eller du kan inte ha ångrat att du gjorde det, för du gör samma sak igen.

haha jaja kompisar är vi nog inte x)

puss på killen som handlade godis på ica maxi söt
/b

-


har blivit klar med engelska uppsatsen vet inte om den blev så bra men det duger iallafall :). hade ju matte prov idag tror jag klarade det kändes som det gick bra !

Just måste bara tipsa om en serie som går på teve Vampire Diaries den är jätte bra (Y) 1000gånger bättre än twilight! twiligt är inte någon JÄTTE bra film enligt mig men visst den duger att se 1 gång.
asså jag börjar bli riktigt irriterad och tröttna på vissa killar i klassen! dom måste ju ha något stort problem i huvet!!

imorgon blir det nog att vara med folk eller får se hur det blir. <3

I trusted you, you were the first
Then you lied and it get's worse
You broke me down
Now just look around
Who's all alone?
Who's all alone now?


puss på misse, liam och nikkis
/b

+


det här linnet blev min idag! <3

puss
/b

bytit design nu

vet att bakgrunden irriterar ögonen men orkar inte fixa det nu måste verkligen plugga nu. men ska fixa om bakgrunden i morgon! ni får stå ut med det idag!

/b


if we ever meet again

det är helt tyst, för ingen annan är hemma.
dom är påväg till finland.
ångrar lite att jag inte följde med.

jag älskar min familj.
så sjukt mycket.



nu är vi lyckliga igen.
jag ska laga stuvade makaroner och köttbullar.
måste bevisa för mig själv att jag en dag kan flytta hemifrån,
att sova själv kommer dock bli en utmaning.
men det tar vi då, aldrig att jag sover själv i det här huset, haha.

som ni kanske förstår nu så är det inte jessie som skriver.
jag frågade henne imorse om jag borde börja blogga igen,
då svarade hon att jag kunde blogga lite här när hon ändå är borta.
jag har redan tröttnat, så blogg är inte riktigt min grej.

ehhh, enough.
mia




omg, skulle lägga in en annan bild.
men såg den här och fan kunde inte låta bli.
jag gråter...

5dagar tills jag fyller!

nu har jag vaknat och fixa mig, ska ner och käka frukost nu, sen måste jag kolla efter något som jag ska ha på mig ikväll, orkar inteeeee.

nu har jag sport lov!!
KRAM, VI SES♥

j

Feb. 17, 2010

eftersom att jag har bestämt mig att inte ta med mobilen till Finland så ska jag ha min digitalkamera så jag kan ta bilder! väldigt längesen jag använde den, fanns bilder från när jag var blond, Thailand och den nyaste var från en lokalfest i somras, haha jag hatar att använda den för den suger, och den är ful. den ser ut som en silvrig tegelsten med massa klotter på! sjuk beskrivning men jag har satt klistermärken, målat, skrivit och gjort den äcklig. frågan är om jag ens vågar ta kort med den, haha!

         

blir ingen skola för mig imorgon heller, skulle gärna velat det men känns lite onödigt att gå på en lektion och sen stressa hem. skulle vara kul att träffa Julia eftersom att vi inte träffas innan Lördag, och Lina som åker till USA. men men de får bli den låååååång sovmorgon istället, kan typ slå vad om en miljon att jag kommer vakna innan åtta bara för att. onödigt skit jag skriver om men de är kul kul kul!

j



ge min vår nu!

låt snön försvinna nu tack! vill ha vår så det blir varmare sen kommer sommaren då kan man bli brun :)!
har varit och sola idag fick färg ser tusen gånger fräshare ut i ansiktet inte så där blek att man ser sjuk ut. Efter jag hade solat åkte mamma, morfar och jag till willys handlade mat och när vi var klara åkte vi hem till mormor&morfar. nu ska jag duscha sen börja sova sov jätte dåligt inatt :(..

Juste vi hade prov idag tror jag klarade det visar sig plus att i morgon har jag matte prov får se hur det går ;/.

You know my weakness
That is why I'm sleepless


I told you everything
Unlock, then let you in
That's how it is for me
It's all or nothing
I sort of lost control
I loved and you said 'no'
Are we okay or are we simply fading


puss på att det är upp till dig hur det här blir
/b


ikväll

♥ träning
♥ plugg turism
♥ packa

j


eskilstuna basket f93

jag visste att de skulle bli jobbigt att splitras, och att jag skulle kommer över det.
men jag visste inte att de skulle vara såhär jävla jobbigt att spliras, och inte att det skulle ta en sån här jävla tid att sluta sakna det som det gör.
vill bara tillbaka, men ingenting kommer ta mig tillbaka.




tillsammans var vi bäst!

j

-



/b


bjuder på mupp bilden

      

idag har jag varit i bollhuset hela dagen och ska faktiskt tillbaka ditt snart! det var cup för särklasserna och ingen illa menat men jag tror jag aldrig känt en sån svett lukt, det gjorde ont i ögonen och fick kvälningar. jag Amanda, Lina och Lisa var iallafall där och satt sek. det var riktigt kul för vissa var duktiga, vissa härliga och snälla andra äckliga och hetsiga.. ska ju snart tillbaka dit då de är träninga med f94 som gäller, fun!

tycker himla synd om min lillesyster som ligger där nere helt däckad och har spysjukan, vi som ska åka imorgon. bara inte någon mer blir smittad. men hon är så rädd för att spy så igår när hon gjorde det skrek hon och grät så mycket att jag också nästan börja gråta, trodde faktiskt att det var någon som hade dött.

ska iväg och göra nudlar nu. PUSS

j



tyckte min mamma var lite söt! tråkigt att hon jobbade kväll nu när jag väl var hemma, men får träffa henne imorgon och sen ska vi umgås hela 3 dagar i streck!

j

m.m

just nu sitter jag här vid datan ska packa min väska sen gå till mormor och morfar ska sova där :) minns inte ens sist jag sov där :O ... imorgon blir det skola prov tror nog det ska gå bra :). nej nu måste jag faktis packa !

puss på en söt kille
/b


värt att lyssna på

one republic - all the right moves



katy perry feat. timberland - if we ever meet again

I'll never be the same if we ever meet again 
Won't let you get away if we ever meet again



två riktigt grymma låtar. ville bara hem från skolan och lyssna på dom!

j


någon?

              

någon som vet vart man kan hitta liknande toppar någonstanns? dessa är Kenzas och köpta i Thailand, väldigt snygga!

förra inlägget vart väldigt random. första gången jag använde det ordet, haha tönt. så tog bort det. men det är fortfarande fettisdagen och Julias namnsdag, värt att nämnas igen kände jag :)

idag ska jag min syster få klippa mina toppar, sen ska jag plugga lite, hoppas på mys ikväll med min familj nu när jag väl är hemma!

j

en bild säger mer än tusen ord



bilden sammanfattar helgen! hahaha nejdå. hoppas allt är bra med dig, du vet vem jag menar.

dricker kaffe nu, jag är smart jag vet. ska snart gå upp och hälsa på Hanna och sedan lägga mig och kolla på gårdagens en annan del av köping sen ska jag faktiskt sova, väldigt trött, men får tänka att det bara är 3 skoldagar för mig den här veckan, verkligen skönt. börjar bli lite nervös för båten.

j

ingen rubrik

en vecka
tre dagar
8 dagar

j


honey

hejsan kul man har just nu sitter hemma själv och mamma slutar 5. hade knappast någon lång skoldag men gjorde provet klarade det det (y) sandy och jag gick till sv/eng jobbade lite på sv. och nu har jag suttit vid datan en stund tråkigt blir det i längden men ska kolla på film honey i min varma säng nu. måste plugga sen också för har massa prov i veckan :(.

måndag; äggprov
tisdag; förhör/prov på vad vi har lärt oss(våra anteckningar) i metod kallkök
onsdag; dataprov
torsdag; matteprov
fredag; -
+ har nog ett psykologi förhör i veckan..

puss nu är det film
/b


L.O.V.E's just another word I never learned to pronounce

(bild kommer sen)

alla ♥-ansdag är idag blev inte precis som jag hade tänkt mig men det är bra iallafall eftersom jag har fått några gulliga sms idag. gick förut till willys med mamma och karro köpte godis och sånt skit :D sen har jag tittat på skräckfilm valentine like it! nu ska jag börja plugga till äggprovet som jag ska gå och göra i morgon kl 09.30 har buffertdag så blir inte nån lång dag, ska iallafall ska bara fix provet sen gå till sv/eng sen vet jag inte om jag ska till bilden :). drar nog och solar efter skolan vill få lite färg i ansiktet var ett tag sen jag solade.

puss på alla
/b

fina saker

 

j


var hos sandy igår

igår drog jag till sandy för att fira henne :) först vara vi massa tjejer sen kom killarna :)


idag har jag inte gjort mycket jocke drog hem förut och nu är karro här :D <3. ska snart till willys handla godis det är ju alla hjärtans-dag idag ju :) ida ska komma hit sen vi ska kolla på skräckfilm valentine så bra film (y)!

puss
/

!

fan vilken komisk kväll det var igår. helt sjuka saker som hände. men det var kul tyckte jag!

jag hann fira sandy, tappa min mobil i snön, springa ute barfota, träffa människor som jag inte träffat på länge, se hauta bli slagen(HAHAH), bli rädd för en äcklig taxi gubbe m.m.

kommer bilder senare

j


korv i fejset



har jätte jätte bråttom, men tänkte skriva lite snabbt. skulle varit hos sandy för tio min sen, lyckat! måste slänga ner alla min saker i en väska, smink, kläder, drickan m.m. hatar att stressa men får skylla på mig själv! försökte få den där frillan som är till vänster, och yill höger blev resultatet, inte så bra men de får duga för mig! har också lärt mig att jag inte passa i lösögonfransar så de var bara att slita av dom!

hoppas på en kul kväll nu, PUSS

j

världens bästa låt




j

congratz

idag fyller min kära far 44år, grattis grattis. men han är inte tydligen den ända som fyller år idag.


grattis till dom med, haha! rätt många som fyller år i frebruari, undra varför? bara 11dagar kvar sen är det min tur!

skriver nog senare också, ha en sån bra dag, PUSS.

gjorde min dag

olika bitar av konversation från msn idag mellan en kille och ulrika. haha fy fan vad vi satt och garva xD!



/b


nelly


/b


slut på dagen

godnatt, kommer inte skriva så mycket mer idag. stackars Sabina som inte mår så bra, men hoppas hon mår bättre imorgon då vi ska fira Sandy!


en sommar bild på mig och Bina, fan vad man längtar!

j

kul kul kul!



svt1 03.00

j

en vecka kvar sen är det sportlov!



nu är det helg vilket är hur skönt som hällst! idag ska bara jag och Sabina mysa och kolla film. imorgon ska så ska vi fira Sandy, känns som att det var hundra år sen jag festade. hoppas det blir kul nu! :) på söndag är det alla ♥-dag, som betyder att man ska vara med någon man tycker om. jag tycker om Sandy så vi ska fira (eller vad man kallar det) tillsammans, sitta och tycka synd om varandra, haha. hittade bilden på Sabinas dator, ett år gammal, söta.

idag när jag och Julia var och hämtade sommarjobbslappar på stan så hände det en liten läskig sak. hoppas inte hela huset sprängdes eller brann ner, men det stor jag inte! hahaha. om en vecka har jag sport lov och har haft det i en dag, fan vad skönt.

blev bara en massa skit jag skrev men det gör inget, HA EN BRA HELG PUSS

j

yes no 9



Killar som kan åka skriskor och snowbord, hur snyggt är inte det? haha fråga mig inte vrf det är bara så snygg när killar kan göra sånt ;)!

Strumpbyxor med mönster diggar som fan beställde 4 stycken idag!




Lägenheten, det är så jävla kallt man fryser ju ihjäl nästan..

Spotify, har jag inte fixat till den här datan orkar inte så får sitta på youtube och lyssna..



/b

maskinen är ett monster


ska börja sova 22.30 är trött som fan men får inte lägga mig förrän då eftersom maskinen sätts igång då.. åhh kommer säkert sova skit dåligt i natt men finns inget jag kan göra..

idag har jag vart i skolan gick väl så där. åkte skridskor på idrotten haha ramlade bara omkull en gång så gick ju ganska bra. fan va det är snyggt när killar kan åka jätte bra skridskor haha! fattar inte hur dom kan, ni får gärna lära mig att åka så där tack x) !! åkte till sjukhuset sen för att hämta maskinen som jag ska ha inatt. sen åkte mamma och jag till sandy för hon fyller ju år ;) <3!

GRATTIS SANDY PÅ FÖDELSEDAG 18 ÅR!, VI BÖRJAR FAN BLI STORA NU ;) <3

puss på att lördag ska bli en bra kväll, det är din kväll sandy <3
/b

livet suger hårt

fan vad jag ogillar folk som håller sanningen inom sig. fan vad jag ogillar folk som inte vågar stå för det dom gör. och fan var jag ogillar att jag bara klagar i bloggen hela tiden. ska bli ändring på det!

men inte just nu eftersom att jag är irriterad.


j

11 Februari

nu är det bara en vecka kvar sen åker jag till Finland. åh vad jag längtar, ska bli så skönt och kul att få åka iväg med familjen faktiskt. och det ska bli jätte roligt att får träffa min farfar, mina farbröder, kusiner och farfars fru Paula! mer änn ett år sen jag träffade dom nu!

pappa säger att det är mycket snö där och att det är kallt, det är de ända dåliga, har tröttnat som fan på all snö, slask och sånt skit. men tur att jag fick nya vinter skor igår iallafall!

idag fyller sandy 18år, jag kan fan inte tro det! fan vad stor hon har blivit! ska iallafall och fira henne idag, mysigt. sen blir det nog träning. nu måste jag gå och klä på mig, blir snart hämtad av morfar som ska skjusa mig till skolan. ha en bra dag

j


HURRA HURRA HURRA

GRATTIS SANDY!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


alla hjärtansdag snart



bestämt att vara med Ida då :) vi behöver inga killar på hjärtansdag vi klarar oss bra själva! :) <3 vet inte riktigt vad vi ska göra men blir säkert film och äta massa skit ;) !


I don't need a man to make it happen, I get off bein' free
I don't need a man to make me feel good, I get off doin' my thing
I don't need a ring around my finger, to make me feel complete
So let me break it down, I can get off when you ain't around!


puss på kompisarna
/b

!!



j


mitt rum


mitt rum börjar äntligen bli bra haha och det har gått mer än ett halv år sen vi flyttade hit! men det är några saker till som måste fixas :) .

idag var jag hemma sov dåligt så var jätte trött på morgonen :( jessie kom över efter hon hade slutat men vi drog aldrig till stan för att fixa lite grejer blev ändrat haha kan inte skriva ut här vad det var som vi fixade eftersom det inte blir lika roligt om hon får reda på det :D <3! vi fotade oss i stället så det blir att fixa en ny design i morgon (y)

 nu blit det att sova är jätte trött

puss
/b


massa onormala/normala cambilder





/b

små älsklingar


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

VÄRLDENS SÖTASTE DJUR. fan vad söta dom är! jag vill verkligen ha en sån här! snacka om att jag kommer köpa och föda upp såna när jag flyttar hemifrån PUSS PUSS PUSS

bv♥

MÅSTE BARA BERÄTTA EN SAK.

idag träffade jag min underbara vän sandy! väldigt längesen kände jag. vi har snackat om massa skit saker, älskar när vi gör det, för det är bara sandy man kan snacka om sånt med. sista gången jag såg henne som 17åring idag. haha.

iallafall så rensade vi en av hennes gargerober eftersom jag älskar sånt och eftersom det är k-a-t-a-s-t-r-o-f där inne. av allt som vi slängde tror jag att 50% var av sandys inplus köp. det är hon expert på. om hon ser en hel ful tröja för 50kr så är det så typiskt sandy att köpa den och säga "kommer nog använda den nån gång, den kostar faktiskt bara 50kr" men sen ligger den där och skräpar ändå!

haha efter ett tag hittade vi mina gamla använda trosor, snacka om chockad jag blev. och en aning äcklad. haha skrattar fortfarande när jag tänker på det!

aja det var det lilla jag ville skriva, för den som orkar läsa. PUSS


jag undrar hur allt kommer att bli

kul att jag lärde mig hur man printar efter ett år med den här datorn! starkt jobbat! förövrigt måste jag säga förlåt för den dåliga uppdateringen, men har ingen lust eftersom känns det känns som allt är skit. orkar inte med alla inväcklade människor i denna stad.

har precis duschat, kollar på american idol. imorgon blir det att fixa lite grejer, bla söka sommarjobb! första gången i mitt liv, wihow. nej nu börjar jag bli riktigt trött! godnatt på er kära(?) läsare.

p.s har hört att jag är väldigt lik sabinas nya katt, kanske det kanske, jag vet inte?
j


MIN NYA KATT


- visst är hon underbar? (a)<3



puss på henne
/b


lördags



/b


;

jag står här framför spegeln
åh jag känner att du snurrar nu
jag kan ju första regeln
jag kan ta dig om jag vill ha dig
hör en röst som talar till mig kvällen kommer att ordna sig
dansa till musiken så vet jag vad jag får
jag tar dig om jag vill ha dig
du kan bli besviken få slicka dina sår
jag tar dig om jag vill ha dig
du slösar dina drinkar
åh du tror du imponerar nu
jag ser nog att du blinkar
jag kan ta dig om jag vill ha dig
finns en chans att jag trillar dit men isåfall är det med flit
dansa till musiken så vet ja var jag får
jag tar dig om jag vill ha dig
du kan bli besviken få slicka dina sår
jag tar dig om jag vill ha dig
du kan fantisera det kostar ingeting
jag tar dig om jag vill ha dig
vill du något mera se dig då omkring

/b


JUSTE

imorgon kommer det upp bilder från igår och idag :) !

/b

& nu!


FINA BILDER VI VET HAHAHA!!

/b


22:11

ikea handlat nya saker
städat mitt rum och fixat till
haft besök av gudmor och ungarna <3
camat och kännt mig töntig att se mig själv hela tiden
fattat noll
varit med älskade jessie
- fotat mitt nya husdjur (min älskade katt, kommer bild imorgon på henne!)

puss
/b

tisdag den 9 feb

kommer det nog upp ny design eller på onsdag den 10 feb!

j&b

hjärta

äkta vänskap är som en cirkel, det finns inget slut.

Sabina Leinonen
Jessica Meriläinen

jag just nu:


hot or not? haha

-sitter här med ansiktsmask, städar upp i mitt rum & väntar på JESSIE!!:D <3

puss
/b

en kommentar

du har gjort så att jag hatar det jag en gång tyckte var det bästa som fanns.

j


100206

=


igår; tonade jag hårtet igen blev nöjd men det kommer säkert tvättas ur snabbt. drog till lina på kvällen var där med lite folk var väl ganska tråkigt om jag ska vara ärlig känns ganska onödigt att jag drack upp mitt vin!

idag; har jag inte gjort nått typ men ska fixa mig klart sen dra med mamma till gudmor ska ta några cider, äta och ha det trevligt! senare kanske vara med folk om vi hittar någon stans att dra.

- puss smsa om det är något
/b

 


USM HELA HELGEN

ville bara säga grattis Mattias på din 17års dag, han fyllde igår. men skev inte något inlägg igår satt. hoppas du hade en bra dag. även fast du är lite efterbliven och ibland lite svårt att höra av dig så är han faktiskt en jätte bra vän :)

nu ska jag äta frukost, plattahåret och klä på mig. sen åker jag mot Norrköping där det ska spelas usm hela helgen, så vi hörs imorgon kväll eller något, ha en bra helg, PUSS OCH KRAM

j


J&J



en bild säger mer än tusen ord. ser ut som jag bryter nacken men den mår bara fint, ser ut som Julia är olycklig men det är hon inte! hoppas jag inte!

j

100204



idag har jag bara varit i skolan. Eftersom det var kramsnö så kastar killarna snöbollar efter oss.. irriterande man blir sen när dom kastad på oss när vi stog inne vid vattenpalatset!

känns som inget är så bra just nu vet inte vad det brorpå säkert är det för att jag är trött och en till sak. blir säkert bättre imorgon och i helgen!

puss
/b


kissemissar!!

HAR JÄTTE BRÅTTOM måste äta, göra övningar till träningen, packa och åka till slagsta innan sex! ska skriva lite snabbt iallafall.

idag har jag varit i skolan, jätte duktig faktiskt inte rött någonstanns, jo tio min idag men men.. nu ska jag hjälpa min mamma med maten snäll som jag är! sen åka och träna några små flickor i slagsta, och sedan egen träning i bollhuset, hoppas hoppas på usm nu!



igga mig, gillar mina kissar!♥♥♥

j

grattis mamma på födelsedagen <3

sorry hinner inte lägga in några bilder idag :( .. för ska sova nu och har firat mamma för hon fyller år idag :) grattis på födelsedagen mamma älskar dig <3!!

sandy sitter just nu här brevid mig hon ska sova över här var ett tag sen :) . ska försöka fixa lite med designer till bloggar och så i helgen om jag hinner men tror jag har tid till det!

nu ska jag sova och jag LOVAR att jag ska lägga in några bilder som jag inte har lagit in i vissa inlägg än!!!

puss
/b

min mormor & morfar



världens bästa människor♥

j

skit internet

åh får damp! kan inte skriva så mycket just nu för mina tangenter funkar knappt när jag skriver på internet måste typ trycka 4gånger för att en bokstav ska komma upp, men tangenterna funkar suveränt på word och sånt..
ska sova nu har ingen ork till det här när det segar.

puss
/b


2 februari 2010

    

ursh, jag är jätte trött. men är jätte glad att jag klarade skolan. har precis pluggat lite också, helt sjukt. ska lägga mig i min säng nu och kolla på en film, Dirty Dancing eller att börja om på Desperates Housewives säsong 1 skulle inte vara fel. får inte missa paradise ikväll 22.00, Jackie vinn nu! godnatt, hörs imorgon eller nått.

hatar dig mer och mer för varje dag.
j

aldrig mått såhär

blir jävligt stolt över min själv om jag lyckas vara i skolan tills 13.40, har ju lovat mig själv att inte ha en ända röd lektion den här veckan!

j


träffade världen bästa amandor idag♥♥



svin kallt ute, hatar buss helvete, träningen gick piss, men nu blir det kul!

j

RSS 2.0