lördag



snart ska vi till Karro med några!

j

fredag




..

jag är riktigt irriterad. min laddare till datorn är paj och batterierna är slut när som hällst. det är världens fulaste väder ute. jag kan inte sova. och så hittar jag inte min dvd. hur man nu kan tappa bort en sån.

j

långt inlägg om bornholm!!!!!!!!

jag vet inte hur många timmar vi har setat i bilen, hur många tidningar vi läst eller hur mycket godis/chips vi har käkat men mycket är det. nästan omöjligt att räkna till. nu är jag hemma efter en bra, fin och rolig vecka(9dagar) på Bornholm. jag har faktiskt saknat min säng, ögonbrynsnopprare, facebook, katterna och mina vänner!

vi har gått strandpromenad varjekväll, sätt ett hus brinn upp, regnat bort, lekt som barn i vågorna, ätit massa mat, shoppat, badat i världens minsta badhus, skrattat så vi gråtit, kollat på hela sesong 1 av prison break, kollat alla avsnitt på full frys, fått tick i magen, gråtit, bråkat, tagit bilder, sovit i världens hårdaste säng, spelat kort och massa mer!

jag säger det igen, Hanna är den sjukaste människan jag har träffat!








nu har jag delat ut karamell stångar åt alla och snart kommer mamma hem från jobbet! imorgon åker hon, sen när hon kommer hem åker jag. så de ska bli kul att få träffa henne en stund innan man somnar, saknat henne mycket!

j


:/


- jag märkte att jag blev avundsjuk den gången... fuck! och när jag satt där för mig själv ute skämdes jag över att jag kom och att jag satt där med luvan på som ett jävla fån... kände mig patetisk om hon skulle komma där!, jag skulle känna mig lurad av dig.

/b

första dagen på sommarjobbet

är verkligen jätte glad att jag hamnade på den avdelning jag hamnade på, för om jag inte hade gjort det hade jag inte fått vara med daniel! haha att jobba med han är hur kul som helst! dom här veckorna kommer gå jätte snabbt :D eftersom vi har så kul där.
när jag kom hem efter jobbet idag var jag helt död och trött, somnade till i någon timme.. skulle iäntligen ut och springa idag men hade ingen ork till det!

imorgon blir det jobbet sen till tunapark ska handla skor. ska till parken zoo för att kolla på kattnatta vid 7tiden och efter det ska jag med janiina och sandy till krogen men ska inte dricka eftersom jag ska jobba dagen efter.

JESSICA SAKNAR DIG!! KOM HEM NU TACK! :(

puss på sommarjobbet
/b


två låtar


SÅ JÄVLA SNYGG!



puss
/b

basshunter HET!!!!!!!!!!!



fre
: var hos jonna med karro&erica, drog på fest, festen blev flyttad, drog till torget för att träffa jimmy, drog till polly, hem och sov!

lör: drog till karro, hem till jonsson, drog med dom och hauta till ante på fest, drog hem till jimmy, vi umgicks med han och killarna, blev kvar hela natten, alla somnade..

natten hos jimmy var helt sjuk! först sitter joni och jag i vardagsrummet då blir det ljusare så kollar mot hallen sen blir det lite mörkare så båda kollar på lampan brevid mig så blir den ljusare igen. båda kollar på varandra blir fett rädd, är jätte rädd för spöken! (det var en lampa som man vrider på hur mycket den ska lysa) berättar för dom andra vad som hände ingen trodde typ på oss.
karro sätter sig i soffan så vi tre sitter nu i vardagsrummet och karro ska byta låt på stereon hon byter sen sätter hon sig ner igen och då låter det till nån sekund senare. kollar på karro och hon kollar ner på golvet vid stereon då har skivorna åkt ner på golvet och karro rörde dom inte, blir skit skraj nu.
senare sitter vi några flera där och då börjar lampan hålla på igen...
Aldrig varit så rädd som jag blev då!!!!!!!11
stereon la av sen haha helt sjukt den bara dog så när dom försöker få igång den igen lyser den grön men sen rött att den är avstäng vart så hela tiden när dom försökte få den igång!
´hahahaah fattar noll!!!

några timmar senare däckar seppi så killarna tar kaviar i ansiktet han blir arg efter ett tag kommer seppi tbx och ställer sig vid jimmy och slår ett ägg i hans ansikte. blev värsta grejen. hauta fick nån sås i ansiktet när hon somnade, och vi andra lekte med en krokodil tass som satt på en blompinne fan va road man är haha.


sön: drog hem OCH sov, karro kom över, och nu sova ska jobba imorgon!


puss
/b

bilder ni ej sett?








(det här inlägget skulle kommit in igår men blev något fel)

juste

kommer ni ihåg att dom på akuten och vårdcentralen hade jätte svårt att ta blodprov från mig förut. helt sjukt nu är det helt tvärtom när hon tog blodprov i armväcket i måndags gick det jätte bra fick pappers bit och tejp över tror ni inte det börja typ läcka igenom, och idag skäms som fan varje gång jag har fått gått in till provrummet är det alltid samma kille som ska ta proverna på mig och idag när han tog stick i fingret så börjar det forsa blod helt sjukt och pinsamt han fick blod på sig jag fick blod på hela handen och på benet, fick gå och lägga fingret under vattnet för att få bort allt blod.. haha skäms att gå dit igen!, det han säger när allt blod kommer är något om blodbad haha pinsamt.

fattar inget förut fick dom knappt något blod alls, dom var tvungen att sticka flera gånger och nu kommer det MASSA blod.

/b


2010.07.21

är fortfarand sjuk suger som fan, skulle ju börjat sommarjobba i måndags men blev ju inte så...

fredag; var på vårdcentralen tog halsprov, visade inget så fick ta stick i fingret min snabbsänka var på 78 ska ligga på 10. fick pencellin.

måndag; kände mig inte bättre så fick åka till vårdcentralen igen. tog stick i fingret igen min snabbsänka hade gått ner till 40 nått. så dom ville inte byta medecin.

onsdag/idag; fortfarande inte kännt mig bättre så fick åka till vårdcentralen tredje gången, tog stick i provet igen hade gått upp till 55. och doktorn vet inte vad det är för fel på mig, men fick ny medecin sen fick jag ta mer blodprov.

så nu är det så här jag får inte vara i solen på minst 2veckor pgr av min medecin SKIT KUL!!! och jag är redan blek i ansiktet för jag är sjuk....

och sen ska jag få åka i morgon/torsdag eller på fredag till sjukhuset(öron näsa hals mottagningen) eftersom dom ska försöka ta reda på vad det är för fel med mig..

JAG HATAR DET HÄR SOMMARLOVET!!!! DET ÄNDA JAG GÖR OM DAGARNA ÄR LIGGER I SÄNGEN KUL NEJ !!!

/b

hot



/b


nelly

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

puss på dig som röstar
/b


j

vila i frid
910724-090719

/b

best friends forever


2010.07.19



har precis kommit hem från Jonsson där också Hauti var! nu är det bara att fortsätta packa för 10 dagar. inte det roligaste eller lättaste. kommer ändå glömma något hur mycket jag än kommer ihåg. magen kurrar också, men inte ens ett kök har vi :(

GRATTIS BÄSTA MORFAR OCH SARA PÅ ERAN FÖDELSEDAG!♥

j

efter två dagar med mia och hanna..

..så kan det inte se mycket bättre ut!

börjar somma jobba på måndag



fre: drog till vårdcentralen fick medecin drog till stan efter vara där med mamma, åkte hem för att sola med karro utan för mig. senare var vi med jonsson och några till. blev tråkigt så alla drog och jag cyklade till thälla skulle till en kille. vart massa problem men träffade han till slut så drog hem till han. kollade film eller jag kollade han somnade som vanligt, väckte han eftersom han missade hela filmen och det är inte det lättaste att få han att vakna till. somnade säkert runt 5 om inte senare alltid får man lite sömn när man är där.

lör: kom hem och la mig å sov direkt skit trött. jessie kom över saknat dig. och nu sova.

/b

hemma en snabbis

varit hemma i en och en halv timme och jag är redan uttråkad. det var jätte roligt i Arvika! men ännu roligare att få träffa Bina som jag ska göra nu! puss

j

bullshit

this is over! över 3 månader sist man hörde något av dig.
du kan glömma mig. hon kommer förstå mig när hon blir äldre och hon kommer förlåta mig för att jag inte alltid fanns där. men jag har funnits där mer för henne än vad du gjorde för mig.

jag skulle faktis klarat mig bra utan dom 8 åren vi har , för när jag fick dig förlorade 5 personer som alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta, dom var där istället för dig och jag tackar dom för det. dom var min familj och dom försvann tack vare dig!

du säger att du älskar mig. vafan lägger du inte ner lite energi på mig om du gör det?


/b

sjuk......

ligger här i soffan helt död, drog inte till arvika. orkade verkligen inte dra eftersom jag mådde sämre i morse. när jag skulle försöka somna om inatt eller igår natt blir det ju eftersom klockan är efter tolv kollade jag febern hade 39 vaknade igen vid 5 tiden hade 39 då med och svettades som bara den gick upp och tog alvedon försökte somna om vaknade någon timme senare svettades ännu mera inte kul. HATAR ATT VARA SJUK!!

har inte gjort mycket har verkligen knappt orkat rörat på mig, teven och boken som jag köpte igår (som jag läste klart) har jag försökt roat mig med. jag jätte ont i halsen kan knappt svälja och känns som jag ska börja gråta när som helst bara för jag har så ont. har inte fått ner mycket att äta 3kakor, jätte lite ostbågar sen 2 billy pizzor. mår jätte illa 24h så känner mig inte ens sugen på att få ner något.....

hoppas verkligen jag blir frisk snart för ska börjar sommajobba på måndag!

JAG VET VILKET NEGATIVT INLÄGG DET BLEV MEN JAG FÅR FAKTIS KLAGA HUR MYCKET JAG VILL NU SOM JAG MÅR OCH FÖR ATT JAG MISSAR ATT FÖLJA MED TILL ARVIKA!!!!!!!!!!!!!

puss nej tack orkar inte det
/b


hejdå

Arvika idag

Bornholm på måndag

och Göteborg 30/7

hahaha, världens bästa sara. man blir alltid så glad av henne!


ska försöka sova nu


inte min bild

verkligen.. men bara hoppas jag känner mig bättre när jag sovit ett tag ska ju till arvika senare! :D

hade 38,6 i feber för en timme sen, får äta massa värktabletter så jag blir frisk. :) fryser ena stunden och svettas nästa,jätte irriterande eftersom jag vet inte om fläckten ska vara på eller inte.

nej nu ska jag försöka somna om, blev väckt av att jag fick ett ointressant sms för en stund sen.

puss på att jag vill bli frisk
/b

fan ta mig

ska bli så jävla skönt att åka här i från för jag har fan sabbat allt. okej, långt ifrån allt, men väldigt väldigt mycket.

j

sista dagen med tjejorna!

har varit i vilsta hela dagen med Amanda, Amanda och Karro. jätte jobbigt att det blåser men det var ändå skönt. snart ska jag packa och läsa bakom stängda dörrar, den är sjukt äcklig men ändå så bra. ikväll ska jag nog natt bada. sista gången jag och Jonsson träffas på nästan 1 månad!

för imorgon drar jag till Arvika med..




.. Hanna Ejendal, Mia Meriläinen och Sabina Leinonen!

j

mys kväll med bästa

ikväll blir det första gången på länge som jag myser med mina tjejor! amandorna är lediga imorgon så vi ska dansa(???) hela kvällen/natten. imorgon kommer även familjen hem, ska bli skönt. längtar inte tills man bli stor då man måste göra mat nästan hela tiden för att min mage kurrar 24. lite illa när lillesystern i familjen måste göra mat åt storesystern på 20år.. det var lite halv läskigt att sova inatt, fick sova i källaren för att man svettas bort på dom andra ställerna i huset och för att det inte var illa nog så drömmer man en marddröm! på onsdag är det arvikafestivalen som gäller! skit kul!


detta är min 20åriga syster som jag får mata när mami och papi är borta!

j

let me show you what your missin', paradise




sammanfattar helgen lite kort istället för att skriva min livs historia; fest hos lungo, morfar åkte in på akuten, mamma åkte till mora, slöade, morfar blev opererad, hem till hauta, glas gick sönder, drinkar spilldes, träffade nytt folk, råkade säga fel sak så det blev bråk mellan två, hade nattsällskap, tröttt, blivit beroende av criminal minds&nu sova.

puss på alla som vill ha en puss
/b

 


ha-ha-nna



snart åker jag och Hanna till Bornholm, snacka om skoj. förutom hennes snarkande..

j


tack så mycket mamma och pappa



varför är man inte 18 för? då skulle man slippa vänta tills helgen kommer och kunna gå ut och supa sen dra på krogen på en onsdag. trodde fan inte jag skulle tycka det var så jobbigt att mina två bästa vänner är 18 och inte jag, men de är sjukt jobbigt! man vill ju inte dra hem efter för festen, haha. men hoppas dom får det roligt och jag lovar att jag slår ihjäl dom ifall dom tröttnar på krogen innan jag kommer ut!

får istället göra annat kul och umgås med mina små vänner Jonsson och Hauta, vi ska kolla på fotboll. vet inte vilka jag hejar på. Torres har blivit sååååååååå ful!!

jessica

igår hade jag namnstag och nu ska jag och Bina iväg till parken badet :)

j

fanformittliv.com

"Idag, eller snarare igår morse, vaknade jag i en barnpool med mitt hår 20cm kortare och nydumpad. Går upp och passar 2 barn i 12 timmar, bestämde mig sedan för att umgås med vänner, slutade med att jag satte mig på ett internetcafé och tänkte spela WoW. Mitt ex hade raderat allt. Dessutom hade sista bussen hem redan gått."

http://fanformittliv.com



Man you really hit me hard
And Oh. My. God.
I’m standing where you left me
You better come get me
-

Tell me are you ready?

You're my fantasy
Music is my energy
-

You belong to me

I belong to you
Fire from my heart
Burning just for you
When you're far away
I`m in love with you
Feelings are so high
What can I do?

puss på musik
/b

20

grattis min kära syster(hon brevid tjejen med blå) på din 20års dag!♥ sorry ända bilden jag har eftersom att min data omformaterades och sabina har inte speciellt många på dig hehe. har inte sovit en blund inatt! skäms över lite saker jag gjort ikväll. men idag är det mias dag och om hon vill att vi super då super vi :)


j

hemma



"Halt! Här får ingen passera,
här kommer ingen förbi"


inatt klockan fyra började våran granne att skrika den här låten i korridorren. vilken jävla idiot!

j


RSS 2.0