one day

hemma efter världens jobbigaste träning, Hauta vad med på uppvärmningen, duktig flicka! nu ska jag ta en dusch, seg som jag är sen lägga mig och kolla sex and the city. sista dagen imorgon sen är det lov, tack för det!♥

j

massa olika bilder på mig genom åren


/b


HAUTI



Tjatja bloggen, Hauta här! höhö. Faktiskt första gången jag bloggar. Trots att mina vänner ständigt tjatar att jag måste skaffa en blogg så låter jag bli :p Men för Jessicas skull slänger jag in ett skrattretande inlägg.

Folk som känner mig vet att jag ÄLSKAR mat, hehe. Så nu nu måste jag rekommendera ett ypperligt bra lunchställe som jag och mina vänner Jessica&Karro besökte idag. Your Choice heter det och ligger på Kungsgatan, alldeles brevid EGO. YC hade en mycket fräsch inredning, trevlig personal, bra priser och sjukt god mat! Det de huvudsakligen serverar är sallader och pasta med flertal olika såser att välja bland. Men de har även tacogratäng och lasagne om jag kommer ihåg rätt. Så skippa Pasta Huset, där här är så mycket bättre. Så tar er till Your Choice, dem behöver lite kunder! Höhö.

Allt för mig tror jag.. Jessica tjatar om att jag ska vara med på deras basketträning men får se hur det blir med den saken.

Hauta

SÖTA

en suddig bild på bebisarna, första gången hautis såg dom ;)


j

polle

är hemma hos världens underbaraste, sötaste, gosigaste, gulligaste och bästaste Amanda Hautamäki. ska åka iväg och kolla när hon rider på sin häst med sina nät trosor(HAHAHA) eftersom att jag är en sån bra vän, hon vart jätte glad!

imorgon är det någon dag med handel, vi ska träffa polisen m.m. och köra ett friskis pass. sen blev det vårdcentralen imorgon också, även fast det känns bra nu så är det alltid bra att vara på den säkra sidan, haha.


tjolahopp.

j

fan ;/


hej ligger här i sängen helt död :((( är helt jävla förskyld och ont i halsen plus ont i flera ställen på kroppen (efter jag ramlade) . har sovit jätte dåligt inatt kul? NEJ SKULLE INTE TRO DET! men måste ju till skolan har prov på morgonen sen psykologi senare ska få veta om jag klarade provet eller inte :///.. ursh gör mig frisk .. vet inte om jag ska gå och bada 10min nu (fryser som fan säket håller jag på få feber ÅHHH damp jag får) hinner ju eftersom får skjuss till skolan av älskade morfar, föt jag har ju ont i knät..

puss på att jag vill sova
/b

en vecka till påsklov

nu har jag tränat min första träning på två veckor. det gick piss, men hade inte förväntat mig någon annat. haha. ursch vad tråkigt det blir att blogga när man inte har något att skriva. jag bloggar när jag känner att jag har något att skriva, då kan jag knappt vänta innan jag får skriva det. men nu, ja då är det tomt :)

snart kommer min bästavän, då ska vi kolla på dom jätte små bebisarna! sött. lägger nog in bilder på dom sen, det går inte att förklara hur söta dom är. ca 2 cm, hår på kroppen och kravlar runt i boet.


haha kan inte sluta skratta åt den här bilden, så patetisk, patetisk kväll.

j


ibland är hon bara för söt!



j


jag vet vem jag vill ha och det är dig ingen annan ..

b

'ont ont :(


igår; ja vad ska man säga? haha sjuk kväll var det! var hos suss igår först trevligt. ramin och filip kom dit efter ett tag. sen drog vi alla till krogen, o´learys. såg en helt ny sida av en person sorry gillade inte vad jag såg.. drog från krogen jaa vet faktiskt inte när men sen är det lite andra saker som hände men det har inte ni med att göra ;). drog hem sen snubblade jag omkull INTE KUL, har fått ett jävla sår på knät och har ont i foten sen ont på några flera ställen. fan va full jag va när jag kom hem fattar inte ;/!  här är 3bilder från o´learys igår↓ sandras bilder

hahaha fy fan vilka bilder på mig!!!1

puss på ont
/b

mina tjejer!♥

tog bort det förra inlägget, jag var så jävla trött, kunde ju knappt stava? men ändå skrev jag att jag inte var trött! fan vad sjuk. iallafall så har jag så jävla tråkigt, jag är ensam och jag ska vara det tills halv tre så Amanda slutar. då ska vi till stan och träffa Hauta, sen till mig, till ica, till Amanda och sen till Amandas andra hem där vi ska mysa med tacos, chips, bad(?) och filmer! gillar fan hemmakvällar mer än att dra på fester..

j

(y)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

puss
/b


herregud

8 små hamster bebisar blev det!♥

j

kort dag

hade kort skoldag idag 3 lektioner men var bara på 2 eftersom jag var förhör så missade svenska. gick bra och hon var trevlig som förhörde mig.
irriterad jag blir du klagar på det men du gör precis samma sak men visst vi kör på så här ;) !

gick på stan med sandy köpte mitt favorit linne som jag har i orange, köpte det svarta nu!

har bara varit hemma sen kollar johan falk på datan sen bestämt hur det blir i helgen :).

puss
/b

sommarklänning

fan vad jag hatar näthandel, världen onödigaste lektion måste jag säga. ursch. har följt med Julia till tandläkaren sen gick vi en snabbis på stan. har sätt min avslutningsklänning. den här ska jag ha!



fin fin fin, visst?

j

hiho



i love when you text me first, cus then i know your thinking about me.

tjenare. känner att det inte blir så mycket uppdatering här på bloggen längre, vet inte varför, det bara är så helt enkelt. om ca 10min är det dags för administrations prov för min del, sen ska jag iväg till min kära vän Sabina. ikväll blir det en tripp till solariumet, kanske inte behövs för tillfället men varför inte? sen får jag inte glömma desperates housewives!♥



ge min sommar snälla, behöver lite sommar och värme i allt depp just nu. fan vad snygga sommar kläder det finns btw.

hörs
j

jag hatar mest av allt

teater skit, inte ens kul att kolla på.
falska människor, gå och dränk er.
egoistiska personer(!!!!!), ni tjänar ingenting på det.
Eskilstuna, världens äckligaste stad?
facebook, jobbig och onödig. trött på den just nu, den är till för folk med för mycket fritid.



j


space

va fan är det som händer i den här jävla stan? asså seriöst!

jag börjar tröttna på allt det här nu sorry jag har ingen energi till att bry mig om folk längre. det var ni som stötte på mig inte jag på er, visst jag har lagt ner en viss energi på några andra killar men ingen av er tre! tro inte att jag tar i mot allt för det gör jag inte, jag ger tbx för eller senare! och nu jävlar har jag fått nog på er alla jävla falska människor som inte går och lita på sen alla ni killar som har problem leave me alone! NU TÄNKER JAG LEVA LIVET TILL FULLT UTAN ER OCH ERAN SKIT!

LÄNGTAR till lovet blir nog att jag åker till västerås och festar där. ny stad nya möjligheter!

puss på att jag tar mig själv från och med nu i första hand ingen annan
/b

21:12

igår kommer tjejerna till mig vi åt och umgicks. sen drog lite folk och senare kom ramin&filp vi spelade spel och umgicks. jessie och jag gick till nyfors hem till binh sandy&hauta drog dit tidigare. var där och massa orkar fan inte ens tänka på den där kvällen.. drog hem vid 7 tiden mötte sandy&jessie då. jessie följde med till mig och sov&åt haha. var inte lite snygg när jag vaknade i morse med mitt jätte stora hår och nattmasken i pannan!,haha.

har varit med jessie&karro idag trevligt.

puss på att ramin är en snäll killkompis och att jessie är underbar
/b


silly boy..

fan vad duktig jag har varit idag. jag har pluggat turismen, skrivit cv och sökt sommarjobb! känns skapligt skönt. ska snart duscha och kolla johan falk men först ska jag skriva lite om igår.

började hemma hos Sabina och vi spelade roligaste spelet, för festen eller något. sen åkte vi till nyfors där det sög get pung så jag och Sandy gick hem till Ramin. jätte mysigt där. träffa binis och åkte hem med första bussen. gick hem till bina och käkade sen la vi oss och sov! gulligt.

imorgon är det skola och så ska jag träna, första gången på en vecka!

Sabina 18år!









YESYES

nu har de små hamstrarna kommit ut, det är underbart!

hittade en pytteliten hamster som vi tog kort på. Doris(mamman) sket i den totalt men nu har hon tagit hand om den igen. stackars liten. Mia mår jätte dåligt över detta och går runt och säger "jag ska ta det där cp barnet!" så gulligt gjort. om den nu överlevde, men de får vi väl hoppas på. stackars min lillesyster hade inte kunnat sova för att Doris hade skrikit hela natten. haha, jaja nog pratat om detta nu.


här får ni en bild på en naken, blind och döv hamster
bebis som är ca 1 cm lång och ligger på rygg.


j


gissa vad jag gör nu



ligger i sängen och mår skit. det slår aldrig fel!!! äter alvedon, zyx citron(mot halsen) och tea. har lite feber och skit ont i halsen kan knappt svälja.. försöker ta det lungt kolla på serie(blade) på datan vill friskna till, till imorgon eftersom folk ska komma :) <33!
 
var på praktiken idag gillar int stället så mycket dom sitter bara och snackar skit om folk 24h och massa. gick och sola med mamma efter jag hade slutat sen till stan och sen hem. när jag kom hem såg jag att jag hade fått brev från polisen KUL, ska på förhör på onsdag orka... jaja måste ju, orkar i äntligen inte ställa upp ett piss för dig men jag är mognare än dig så gör det för den personen du var mot mig förut inte för hur du har bettet dig på senaste tiden.

puss på i morgon
/b

!

alltså jag hatar det vi gör i skolan just nu. har någon teater pojke (som är jätte rolig faktiskt!) som ska lära oss att.. helt ärligt så vet jag inte. han spelar iallafall teater och liknande. så han gör övningar med oss i skolan och jag är lika nervös inför varje lektion. för han tar två från klassen som ska gå up och inprovicera en scen. alltså tycker sånt är jätte pinsamt. okej om jag hade haft ett manus men fan inte nu. ursh det är hemskt.

p.s blir irriterad på alla som tjatar på att dom måste fixa strand kroppen till sommar. anal. vem fan bryr sig? inte så att man glor på hur alla ser ut när man är på stranden, eller vad vet jag vad ni gör. jag är där för att sola och bada. för jag skiter i om dom är stora, snea, tunna, fläckiga m.m. d.s



j


hamstern är gravid!

fick en rejäl chock nyss när jag såg min hamster. hon är jätte tjock! så jävla roligt, på fredag föds. snälla hör av er om ni vill ha en hamster! bara att skriva här på bloggen, facebook, msn eller till mobilen om ni är intresserade. nu längtar jag tills dom blir en-2 veckor för dom första fyra dagarna är dom blinda, döva och har inget hår på kroppen, inte alls mysigt.

men nu ska jag iväg och sminka Hanna för hon ska ut på krogen för första gången. TRUE BLOOD ikväll, yes.


j


plus&minus

helgen som var
+ träffade suss, tasse, sarita och tatti längesen!
- "gubben" som fick låna min mobil som fösökte hålla på med mig..

helgen som kommer
+ vara med tjejerna och fira att jag har fyllt!
- inget..

puss
/b

bikini


har beställt den här bikinin idag älskar den ( ja man får faktis älska saker! haha) hoppas bara den sitter bra.. ;/
idag blev jag hemma mådde jätte illa på natten och på morgonen när jag vaknade men känner mig bättre nu. har inte gjort något speciellt förutom att morbror, mamma och jag åkte till coop forum för att köpa saker till lördag för ska vara med några hos mig på lördag! KÄRLEK (a) <333

orkar inte skriva nått speciellt men hoppas nu alla har det bra.

puss på alla
/b

grattis hani!!



idag är det ingen vanlig dag utan det är en av mina knäppaste vänners födelsedag! hoppas den blir kanon, jag och Mia kommer över till dig i skogen senare :)♥

j


920316

18år

tack så jätte mycket för alla gratulationerna! love

en av dom alla gratulationerna jag fick idag ↓


puss på er alla
/b


grattis sabina 18år

hoppas du får en bra dag gumman!


j

luff slottet som sprängdes och ugly truth.



syster och jag var iväg och hyrde film, så just nu kollar vi på denna som jag så länge velat se, jätte bra har den varit hitils. sen blir det kanske the ugly truth om jag orkar hålla mig vaken. tröttnar aldrig, kan vara bland de bästa filmerna jag har sätt!

imorgon ska jag sola och sen hälsa på min farmor♥. så vet inte när jag skrivet nästa gång.

j


nej nej nej nej

... :'(


j

mysig helg

hade en jätte mysig kväll igår med tre av mina bästa vänner nämligen Sandy, Jonsson och Hauta. vi drack lite, rökte vatten pipa och snacka, våra munnar gick i ett hela kvällen.

idag blir det mys hemma hos Sandy med Jonsson och henne då såklart. vi ska kolla melodifestivalen och bara moffa. imorgon åker jag och Jonsson till Norrköping med vårat lag. jag hade helt tagit fel på dagarna, trodde vi skulle åka idag.

nu ska jag gå ner och äta tacos, är så sjukt sugen på det, som vanligt.

     

j

jag kommer alltid finnas vid din sida


grattis till graviditeten. love

/b


underhåller mig med bilder

eftersom att jag har så tråkigt så tänkte jag
lägga ut lite bilder som jag dräglar till just nu.



åh han ler på sidan!


j


skolan är tråkig

jag har så tråkigt, administration är så tråkigt för tillfället, skolans dator sugen häst pung och alla här är så tråkiga.

men något som är plus är att idag är det fredag som betyder SOLSIDAN och idag betyder det också SANDY.


j

5 rörblod


(SNYGG)

igår
; praktik, lämnade in min mobil :/ & bara slappade.

idag; sjukhuset tog massa blodprover dom skulle ta i armväket men dom fick inget blod (vilken nyhet) så dom fick ta i handen gick bättre.. sen åkte jag till praktiken var där i några timmar sen åkte jag hem orkade verkligen inte vara kvar :(.. åkte till tunapark förut var tvungen att köpa en ny mobil eftersom min är på lagning! tog bara nån billig så jag kan ringa och smsa med.

ska sova nu

puss
/b


sitter på gamla datorn och kollar gamla bilder



och jag minns speciellt dagen då den här bilden togs. det var sommar och sommar rean hade precis börjat, jag och Sandy hade varit på stan och köpt dom här ful söta legginsarna. Sandy hade varit helt jävla galen i ginatricot affären, minns du? haha. en härlig sommar bild på min altan med mycket av våran favortifärg rosa.

j

skriver några rader

nu har jag varit riktigt duktig. jag har lagt min innan 22.00 alla (nästan) dagar denna vecka, jag har inte kommit försent en ända gång, utväcklingssamtalet gick grymt bra och jag klarade matte med ekvationer provet. men jag saknar Jullan enormt mycket!

nu är det handel som står på skemat, efter det slutar jag. då ska jag hem och ta det lungt sen är det träning och imorgon är det fredag

j

tryck på ogilla knappen, tack!


idag är det inte min dag känner jag.

j

helt slut


sitter här vid datan ska borsta tänderna sen börja sova är jätte trött

 

har varit på praktiken idag men gick vid 1 tiden till skolan hade ju psykologi det var bara jag och emilia på lektionen hahaha helt sjukt men det var skönt också. när jag slutade går jag ut vid byggnad 1 det var is på alla jävla trappsteg tror ni inte jag flyger omkull och slår i knät plus att jag har mina tights med hål så började blö inte kul. mötte mamma sen gick vi till frissan jätte skönt att utväxten är fixad nu och blev riktigt nöjd :)! ↓


 
(ursäkta bilden men det ska vara fokus på mitt hår inget annat)

vi drog och åt på first choice (vet inte riktigt hur det stavas) men gott vare, orkade inte allt eftersom det var så stor portion. vi åkte till mormor&morfar var där en liten stund gick hem och vi har bara tagit det lungt nu.

puss
/b

sms från min roliga vän Hanna

Hjälp barnen i Haiti!
Skicka en bild på ditt ansikte till 72400 och visa att det finns värre katastrofer.


tog upp kameran direkt, tog en bild och skickade, dum som man är.

skön kommentar av mohammed.
- finns det värre katastrofer? :O

j

ge mig vår.

ännu en skoldag har gott. sitter kvar i skolan, väntar på Amanda. vi har en jävligt konstig tjej i klassen som trycker på sin hals och så låter hon som en mås som är i målbråttet! hahaha, jätte roligt. iallafall så ska jag och mandy åka till Julia och lämna lite saker, sen ta en sväng förbi solariumet tror jag det blir!

ikväll blir det mys med Sandy och Feffe och Desperates Housewives

j


vill spy


bild tagen av dollyblond.

hon skriver att vi ska vara glada för det gud gett oss. men snälla det är bara äcklig, mår riktigt illa av det. ville självklart dela med mig av det. nu gick hon för långt. hår är inte skämigt för oss tjejer, utan det är äckligt på oss tjejer.

j

I am human and I need to be loved Just like everybody else does

idag var jag hemma eftersom jag var trött :/ (ska till sjukhuset på torsdag för att kolla upp det) har kollat veronica mars och bara tagit det lungt. drog ut med mamma, gick till hemköp och solade med. vi gick till mormor&morfar efter hemköp alltid lika trevligt att träffa dom, ÄLSKAR ER! söta pricken var där han har klippt sig jätte fint :) . ska börja sova nu ska till praktiken i morgon sen till psykologin och efter det till frissan ska klippa håret och färga min fula utväxt ↓ inte för att det syns så bra på bilden man ser jätte mycket om man lyfter..



om 8 dar fyller jag 18 :D

puss
/b

alexander skarsgård



världens snyggaste kille, typ bara 18års skillnad men det gör inget! min mamma säger alltid att åldern inte har någon betydelse.

alltså han är perfekt, KOLLA KLÄDERNA plus att han är två meter lång, bor i usa och är känd♥

j

godnatt

blir så jävla äcklad, trött och irriterad på mig själv

j


puss
/b

pastasallad hela dagen



igår blev det en trevlig kväll och natt; massa tjejer, god mat, trevligt sällskap, pastasallad och tårta med fotavtryck på. efter hauta drog vi till en kille och där var det folk senare fick vi för oss att dra till mc donalds mitt i natten och bland all snö. såg jimmy&jonny där så jonsson och jag gick och pratade med dom då bestämde vi att göra sällskap till slagsta. sandy, hauta och jag drog till hauta för att sova där. när vi kom fram åt vi pastasallad i hennes säng och trängde ihop oss och sov trångt som fan haha (a).

puss
/b


lördag=särdag

ska skriva snabbt snabbt snabbt nu innan jag somnar. har två saker. haft en jätte trevlig kväll tack Amanda + alla som var där och hejdå Luleå.

godnatt

j

happy

fan vilken härligt dag, solen lyser som fan och vi vann första matchen, härligt tjejer!

duschade nyss och nu har jag krypt ner i sängen. ska kolla på Solsidan som jag missade igår och så ska jag vänta på att mamma kommer hem och gör mat, stuvad mackaroner med falukorv! vid 15.00 är det samling igen, känns som att det är en match på liv och död. men de är rättaresagt Luleå eller inte.

skriver inget mer idag, ska ju till Amandaikväll. så ni får ha en bra dag♥

j


fira hauta

´ fira hauta imorgon eller det är ju efter tolv så blir ju idag. hoppas på att jag mår bättre!

hej har inte mycket att säga, sitter och tråkar här hemma eftersom jag blev hemma idag med :( har sett ut som ett spöke och kroppen har varit helt död..

fy fan vad irriterad jag blir!!! såg en sak nyss åhh va fan är det för fel på mig ALLTID!!!!"! damp jag får.......

orkar fan inte ens skriva klart det här inlägget!?

puss fan heller
/b

önska oss lycka till

riktigt jävla nervös inför är jag för usm! men hoppas jag struntar i det imorgon. går så sjukt jävla dåligt för mig nu för tiden, men hoppas det vänder snart, vill verkligen det :/

men blir glad bara vi vinner, det är de som är det viktigaste! kram hej, kom INTE och titta.


j


sjuka människor det finns.

alltså fattar mig inte på Jerry Springer, ni vet tv programet. alla som är med där måste vara psykiskt sjuka eller nått. för vilken normal människa visar könsorganet, rumpan eller sina tuttar så fort dom blir arga? det sjukaste är att när dom gör det skricker dom i know you want this!! fattar inte hur man kan göra det. för inte ens för hundra miljoner skulle jag vilja ha det dom visar! blir illamående för fan. och hur kan man vara så okänslig? tycker synd om dom stackarna som blir helt jävla förkrossade. att deras partner är otrogna, transor, homosexuella, strippor m.m. är man inte mogen/modig nog för att säga det i verkligheten?

jag fattar inte, och kommer nog aldrig göra det. men de går inte att sluta kolla för det ger mig fan ett gott skratt!

j


...



i want you

j


då var det helg igen

inte blivit så mycket uppdatering, har haft mycket för mig. och kommer att ha mycket för mig hela helgen så blir nog inte mycket då heller, har nämligen USM i helgen. steg 3, vilket innebär att vi är bland dom åtta bästa lagen i Sverige u18. känns jävligt bra! har då tränat dom senaste dagarna inför detta. imorgon ska jag fira Amanda också. handlade lite busiga presenter idag på stan!

ger er en fin bild på världens skönaste person, Julia Lindskog! hon var lite glad för sin shan-autograf.


ikväll ska min syster och jag moffa till lets dance och solsidan, kan inte bli bättre!

j


hemma nu


eller har varit hemma lite mer 2timmar. kom till akuten halv 7 fick komma in ganska tidigt hon tog blodprover och kollade lite annat, fan va jag skrek när hon tog blodprov gjorde så jävla ont hon fick knappt ut något så gjorde tre nya en på sidan blodkärlet sprack inte skönt.. fick sitta i ett rum och ligga i en säng i flera timmar mamma var med. kände mig svimfärdig ett tag när hon håll på med att ta blod senare snurrade allt ett tag. pratade med doktorn efter flera timmar fick dra hem han trodde det kunde vara nåt virus som jag är på väg att få ;/ ..

ska kolla på veronica mars klart nu min nya drog! har kollat på det nu när jag har varit hemma..

puss & godnatt
/b

boknörd



ligger här i sängen mår inte så bra :( har varit hemma från pratiken sen i tisdag inte bra.. men har verkligen ingen ork till att knappt röra på mig. men fan va kul NU blev det visst bestämt att jag ska åka till akuten... ÅHHH ORKA! mamma pratade med någon på rådgivningen och sa att vi skulle åka till akuten så drar väl dit snart.

kul det här inlägget blev då. har läst en hel bok idag eller det är 2böcker i en och samma, 395 sidor.

smsa om det är nåt ska fixa mig sen ska morfar skjussa mamma och mig till sjukhuset.

puss på mamma
/b

gimlie♥doris



den här sötnosen har precis myst med Matildas hamster Doris. särade på dom för ett tag sen och dom har sedan dess skrikit som grisar, kärlek vid första ögonkastet! nu håller vi tummarna för att hon blir med hamsterbarn så jag kan få en egen liten gullunge. visste ni att dom har ägglosning vad fjärde dag och så är dom bara gravid i 16(!!!) dagar, det är bara att säga till om du vill ha en, först tillkvart. hör av mig om hon börjar bli fet!

j


jag finns

varför har du inte berättat för mig? jag skulle aldrig döma dig. jag trode faktis du kände mig bättre än så men jag kanske har fel? jag kommer alltid stötta dig och finnas för dig. jag finns för dig vad du en väljer att göra! jag hoppas du kan tala om det här för mig snart.. för jag vill att du ska kunna prata med mig om det.
jag älskar dig <3

/b

give me



/b

helgen



puss på helgen som var
/b


kanon

hade projekt redovisning idag. brukar inte bara nervös fär redovisningar, men den här gången fattade jag ingenting om det vi skulle prata om, så var väldigt nervös. men det gick bra och var inte alls farligt. hade näthandel prov efter, kunde inte mycket där heller men fick G och är nöjd :)

DESPERATES HOUSEWIVES igår igen, tycker själva programet var dåligt men fortfarande bra för det var ju desperates! började gråta i slutet. vet att de inte är sant men kunde inte råför det, det var hemskt. ni som såg det förstår.


avsnittet fick en att tänka mycket så tycker du borde kolla på det om du inte sätt det! :)

j


omg

sitter och kollar på dating in the dark fy fan va läskigt :O aldrig att jag skulle vilja vara med!.. när dom ser dom i mörkret fan vilka miner dom fick.. hahaha aldrig aldrig att jag skulle utsätta mig för det där.

/b


seg dag idag

dra till min vän Sandy nu, skönt att bara sitta och slappa och snacka. ikväll blir det dejting i mörket(eller vad det hete) och sen dhw, mitt och Sandys favorit program!

ge mig vår eller gö mig sjuk, tack

j

vänner


<333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

idag började praktiken hatar kockmössan vi har från skolan PINSAMT!
var på sjukhuset sen tog spruterna så mina armar är äckliga nu och mår riktigt dåligt ..

- bilder från helgen kommer upp imorgon när jag orkar lägga upp dom.

puss på att jessie är bäst
/b

imorgon börjar världens bästa program!

Desperate housewives

Säsong 6. Del 11 av 23. Karls skador är livshotande efter flygplanskraschen i området och Susan funderar på hur hennes liv skulle ha blivit om hon inte hade sparkat ut honom. Bree drömmer om hur hennes liv kunde ha blivit tillsammans med Karl, men då får hon fruktansvärda nyheter om sin make Orson.


längtar längtar längtar tills imorgon!

j


hjärta

hihi vi är lite busiga, eller lata med andra ord. Jag, Sabina och Minna har beställt pizza på onlinepizza.nu (eller nått) och beställt hem pizza, om 25min är den här!

j


två bilder från helgen!




j

RSS 2.0