väldigt onödigt inlägg känner jag

fan vad dåligt jag mår! nu jävlar är fucking slapp veckan över. mår illa på mig själv, måste komma igång med träningen nu. inte bara för att man måste visa sig i bikini om några veckor utan också för att komma i alla sommar kläder jag har! ursh.

mår också dåligt när jag tänker på helgen, att jag först inte mindes hur jag fick min lilla lilla blåtira. men nu är helgen över, väldigt skönt! riktigt skönt att vi är klara med rummen också, så nöjd.

nu blir det dushc sen sex and the city♥


j

2010.05.31

igår så skulle jag och min kära syster sätta ihop min byrå. helt ärligt. hur fan lyckas man? tog oss nästan 3h och vi gjorde fel nästan 6gr tror jag. inte imponerad men fin blev den. pappa var stolt! haha.

idag är det måndag ocg de betyder att vi ska köra afrodans ikväll! ska kolla på avslutnings kläder med Julia också, så jävla nära sommarlov nu!!!!!!!!!!!!!

vet inte när jag skriver nästa gång de blir nog i juni iallafall, ha de bra.

j


shot

var igår och firade misse&yassie :) GRATTIS I EFTERSKOTT! jag blev in låst på toan när vi skulle till bussen. varför är det alltid jag som råkar ut för sånna saker. men daniel fick upp dörren på nån minut :) tack. Drog till dannes med alla :) drack 6shotar, en cider plus att jag blev bjuden på en öl av en kille som jag har träffat förut. var där i några timmar med alla sen drog vi till harrys. på vägen dig så trodde min bodygard (som han kallade sig) att en kille slog mig på arlset hahah det var inte långt ifrån att han skulle skalla honom men då vände tjejen så var det inte ens jag hahahahah! var på harrys ett tag var ganska kul fanns riktigt snygga killar där ;) och riktiga äckelgubbar.. mötte jimmy, jocke och tim, jag drog med dom till royal oaks men drog typ direkt för orkade inte vara kvar. mötte mamma&irkku vi åt sen drog vi hem. tjaffsade med en kille sen tro inte att du kan förolämpa mig och sen försöka få mig att komma och träffa dig. NEJ TACK INTE INTRESSERAD!

puss på plugga nu sen ut och springa
/b

jessie är bäst



vaknade imorse av att snuten ringde men det gick bra
:).
 har ätit frukost för en stund med jessie och mamma och just nu sitter jag vid teven och tittar på kyrkogårnsön :) .

igår drog jessie och jag till rotoffs, jimmy och alla var där. hade en tevlig stund med alla där!
men var tvungen att dra där ifrån eftersom man inte fick dricka där, jessie och jag nästan 500kr i böter var haha fan va klantig jag är... men hon var snäll som inte gav!
har inget mer att säga om kvällen/natten.






puss på misse&yassie
/b

binis min gulliga vän

hej min dator har kraschat så jag kan inte skriva blogg. är hos Sabina nu, snart kommer mami och papi då ska vi åka till ikea och handla grejer till mitt nya rum!!

j

snygga bilder




ska fixa klart det sista nu sen dra mig mot rotofs höhö.

j

ska plugga hela natten om det behövs

sitter i mammas säng och skriver klart uppsatserna(hon sover i mitt rum och jag sover i hennes inatt), är snart klar med ena sen har jag en kvar!! åhh jag är så störd att jag inte har gjort dom klart tidigare. men måste göra dom klart till imorgon så nu får jag börja rappa på annars kommer jag få sitta här hela natten.
ben and jerry och energi drink håll mig på topp nu!

var ju i parkenbadet idag med klassen FAN VA SKÖNT DET VAR ATT BADA!! trivs jätte bra i vatten och älskar att simma! hauta&jag var kvar sist av alla haha ! :D bakisen försvann när jag badade ska börja simma när jag är bakis härdan efter haha (y)!

nej nu har jag inte tid med det här! sov så gott alla, för det kommer iallafall jag inte att göra..

puss på att jag kommer vara död imorgon
 /b

inte min dag idag

JÄVLA CP DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG.

j

bakisssssss......

sitter i datasalen just nu med ida sandy och hauta. mår så jävla dåligt just nu :((((( är bakis och har knappt sovit en timme inatt..

igår drog sandy och jag till Royal Oak för att göra erika sälskap drack lite. senare drog sandy och jag till harrys drack lite mera och blev bjuden på vodkaredbull TACK!, fast att han dampade sen dryga jävel! Vi drog när det stängde, träffade jocke på vägen. gick runt på torget ja gjorde typ inget  sen drog vi tre hem till mig och sov. fast sov typ knappt en timme tror jag... :( så är helt död nu..! vi fick skjuss av morfar i morse till skolan, tack.

orkar verkligen inte skriva mera för tangentbordet är cp! ska snart till parkenbadet för att lägga mig där och sova tills idrotten börjar.

puss idioten NOT
/b

höhöö.

idag har jag varit i skolan, plugga med Jullan efter sen vart det solning.

jag och Amanda drog sen och kolla på min systers teater. väldigt roligt faktiskt! och sen vart man helt chockad att en typ mini gangster sjöng den låten every night in my dreams i see you i feel you, kommer inte på vad den heter, skit bra! håret reste sig, hehe! sen försökte vi ragga upp folk till rotofs men de blev jag och lilla Hauta som satte oss där. lite små kallt vid nio så vi åkte hem och gjorde en lista på vad man kan göra då de är fult eller fint väder i sommar. ni vet oss utan sommarjobb vill ju också ha något att göra :) hatar att vara rastlös.

men nu ska jag krypa ner hos mamma och mattis, imorgon har jag sov morgon men ska ändå upp och plugga eftersom jag inte hann det idag(!!!!!!!).


ett år gammal bild på mig och sötnöt blondie Hauti.

j


(y)

full pott på ADM provet för mig och Julia. grymma är vad vi är! hahaha.

min vackra, alldeles underbara kompis.

j


2010.05.25


(en bild från igår)

idag har jag varit i skolan hade bara en lektion varmkök vi fick lära oss att stycka kyckling gick jätte bra sen fick vi göra en valfri kycklingrätt :) . efter vi hade slutat gick jag till frissan för att klippa mig :) gick förbi stan när jag var klar köpte ett par short och 3 trosor från gina :) ! vid 4 tiden åkte jag på informationsmöte om sommarjobb fan vad jag är GLAD, att jag har sommarjobb och det betyder pengar!

just nu sitter jag har i soffan brevid mamma&karro. dom sitter och spelar supermario medans jag har kollat efter information till mina 2 uppsatser som jag ska skriva klart i morgon :).

puss
/b

 


HA HA jag spyr



JAG VILL SOLA OCH BLI BRUN SÅ JAG KAN SE UT SÅDÄR NÄR JAG BLIR GAMAL!!!

jävla regn, regn, regn. har fan gjort allt som går att göra i detta väder. kolla tv, sitta vid datan, äta, rensat i min gargerob och snart ska jag plugga. tips på vad man mer kan göra?

j

saker



puss
/b

inget kök idag


(2 lite skabbiga bilder från lördags när jag satt på balkongen (y) )

ska duscha nu sen åka iväg till skolan. gick inte på första lektionen eftersom vi har kök och jag har jätte ont i handleden.. men ska iallafall snart på bilden och matten :) ! efterskolan blir det ut och springa sen plugga och kanske kolla på nån film för mamma kommer hem ikväll tror jag.

puss
/b

3veckor kvar

då är det måndag och jag sitter i skolan med bästa jullz!!!!!!!!!!!!

j


blåmärken

hej alla ska lägga mig och sova nu trött.. har jätte ont i handleden :/ måste nog ha gjort illa mig i helgen sen har upptäckte jag massa blåmärken som jag har fått, 2 på knät sen några på låret fast baksidan. måste fått dom i fredags haha sjukt jag får alltid massa blåmärken när jag har druckit utan att jag märker det..

puss på sängen
/b

Grattis



idag fyller min farmor 70år, så hela familjen åkte till henne och åt tårta! vart inte riktigt som planerat, skulle haft en fest för henne och mina släcktingar från Finland skulle kommit.. men man får göra det bästa av situationen.

j 


สับสนเพราะของคุณ



nu
fixa mig
snart ut och springa 2.5
senare PLUGGA

puss
/b


(uppdaterat: sprang 1.25 istället!)


utgång snart

ska sminka mig nu sen blir det utgång med sandy :D! ska till royal oaks!
se you later aligater

puss på alkohol
/b

min lördag

idag har jag varit i Parken Zoo med Hauta, mamma, Mattis, Mia och morfar! och ursäkta språket men vilka jävla neger jävlar det var där, lackar på sånna som kommer till Sverige och inte fattar att man står i kö och väntar på sin tur här! haha lite arg. åkte och kollade spring priden sen, hehe.

ikväll ska jag till Hauti med Malin och Lisa, vi ska mysa och spela kubb! ha en bra dag.

j

dör av tråkhet

nu duscha
sen sätta mig på balkongen och plugga med en cider i handen (y)

puss
/b

dö dö dö

ser ut som att jag har en extra muskel på benet, men de är ett jävla myggbett. aldrig sätt så stort. 5st på sammaställe, hur fan lyckas dom?

j

gårdagen vill jag inte prata om



j


bakissssss

ligger här i sängen kom nyss hem för några min sen :). har varit på stan och kollat på misses karate!
mår skit just nu men man mår ju som man förtjänar! går dagen/natten var riktigt kul :) var i rotoffs först sen drog vi men jag gick tbx till andre och alla. seppi och jag drog till krogen sen kom alla andra killarna dit :) satt på ute serveringen det var riktigt varmt (y). drog från krogen med seppi och nån mer. sen var det lite saker som hände, så snuten kom. kom hem runt 5 med seppi. haha fan va full jag var!!
 
hade gått in till mamma och sagt!
- jag är för full för det här
hahaha omg kommer inte ens ihåg det!

vad händer idag gottfolk? hör av er om ni vill hitta på något! (dricka)

puss på igår
/b


rotoffs idag (y)

ska snart ut och springa :D senare blir det rotoffs eftersom vädret tillåter det ;)

puss
/b


kokobängbäng



fina grejer fårn ginatricot! vill ha! vill ha sommar med! och sommarlov!

j


TIPS


FASHION AGAINST AIDS!

HM har en kampanj tycker den är riktigt bra, dom borde ha den här kampanjen varje år!
-Festivalkit för killar innehåller: Necessär med kam, liten handduk, två kondomer, duschcrème, fusktatueringar och ett par kalsonger. för 69:50kr !
-
Hörlurar. för 299kr !

finns mer saker på deras hemsida, flera festival saker är slutsålda!

puss på hm
/b


morgonen molningt, eftermiddan SOL


(skabbbbbbbbbbbbbbiga bilder men man får bjuda på sig)

ska börja fixa mig för att sova nu är ganska trött fast jag sov på dagen ;/ har en huvudvärk som inte vill försvinna..
idag var jag i skolan hade muntligt föredrag gick ganska bra :) hade matteprov kändes som jag inte fattade nåt som stog på pappret.. jag har fattat allt jag har gjort i matteboken och det vi har gått igenom på tavlan, men när jag såg provpappret var det som att det stog på ett annat språk haha irriterande. hade idrott gjorde inte speciellt mycket orkade knappt nåt pgr av värmen!! tror jag har fått lite färg i ansiktet när vi satt ute i tunavallen.

Skulle iäntligen åkt till balsta idag var återträff på basklass men orkade verkligen inte är jätte trött ofta nu, eftersom det är så mycket innan sommarlovet och sen försvinner massa lektioner så känns ganska stressigt i mellan åt.

imorgon är det tänkt att jag&jessie ska sitta i rotoffsparken och dricka. försöker fixa dit folk, SÅ det är bara att komma :D imorgon vi är där om det är fint väder!

puss på att det är sommarlov snart
/b

GoOTOTOTOT

GE MIG CHIPS. SÅ JÄVLA SUGEN. ska tvinga Mia att gå och köpa till mig, haha. gullig syrra!

j


3 nya naglack

har varit i skolan idag var helt okej sen gick jag på stan med jessie, karro och julia, riktigt trevligt :) ! köpte 3 naglack på stan och jessie köpte sin ring, äntligen fanns den :D så nu har vi båda ringen :)! drog hem sen med mamma har inte gjort så mycket var ute och sprang 2.5 , klarade det riktigt bra :p sprang på 13.22 min ! nu ska jag duscha sen plugga till matteprovet jag har i morgon sen till mitt muntliga föredrag som jag har i morgon !

puss
/b

2010.05.19

idag har jag varit på stan med Bina, Karro och Julia. äntligen fanns friendship ringer i min storlek! nu har jag precis kommit hem från friskis&svettis, körde ett medelpass med Karro, Julia och Hauta. riktigt kul! fattar mig inte på dom som går hem när vi börjar stretcha och har avslappning. de är ju fan de bästa på hela tiden!!

nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig och läsa en bok(Guccikrigen) som mami rekomenderade. ikväll är det True Blood, sista :(


det värmer

jessie vad glad jag blev när jag såg att du hade skrivit så!
du betyder så mycket för mig!
och att du är stolt över mig betyder så mycket!!
älskar dig min vän


puss på min underbara vän
/b


irriterande jävla helvete skola

just nu är jag ARG ARG ARG. mitt tal var på 1,5 minuter kort och det ska minst vara på 3! hur fan ska jag göra? vill stoppa den i toan och spola. finns inget mer att skriva! VAD FINNS DET ATT SKRIVA OM JÄVLA TATUERING ARSLE??????

måste bara berömma Binis för hon var duktig i skogen idag! stolt över dig :)

j

ÅRBY HAR EGEN SOL

b
/b

älskar att kladda!!!!

nu är bollarna klara och nästan uppätna så nu ska vi ta en löpar runda i skogen. 2,5km denna gång, önska oss lycka till!


och självklart fick jag rulla bollarna!

j

baka nu


puss på pappas superbra negerbollar
/b

på med shorts för första gången i år

blev hemma idag från skolan hade riktigt ont i svanken/ryggen när jag vaknade. var tvungen att hålla mig vaken tills jag kunde ringa och beställa tid till en grej. när jag var klar med samtalet kollar jag mot jessie fan va gullig hon var hon låg och små log i sömnen haha så frågade jag henne vad hon log åt då sa hon att det var en bäbis, hahaha fan va söt :D ! gick upp och tog en ipren sen la jag mig och sov igen. kändes mycket bättre när jag vaknade (y)

har varit jätte fint väder ute så drog till rotoffs med mamma&jessie, åkte till willys efter vi vart där en stund. sen cyklade vi hem. senare drog jag ut och sprang slog nytt rekord 5.20 :D. men imorgon ska jag börja springa 2.25 med jessie :) hoppas jag verkligen klarar det!


 blir så irriterad på vissa. ni är ju pinsama haha! fan kan ni inte få något utan att säga massa bullshit? verkar inte så. sorry tänker inte tro på något ni säger till mig. NU när jag inte ens bryr mig längre då hör ni av er HAHA inte lite komiskt. x)

BILDER FRÅN IDAG KOMMER IMORGON SKA SOVA NU

puss på att sommaren är här
/b

nu ska fläsket bort, hahah!

idag har jag, Sabina och Minna varit i rotofsparken och solat. Sen åkte vi hem och gjorde sallad med fetaost, MUMS. tog cykeln och cyklade till bollhuset där det var träning. sen cyklade jag och Jonsson till slagsta där vi raggade upp Hauta och sedan vidare till Friskis&svettis, vi dansade Afrodans! haha, lite små kul!

imorgon ska jag springa i skogen, på onsdag blir det medel pass med Tjejerna och på torsdag ska jag gymma! grym jag är!

       

nu väntar man bara på solen så man kan bli neeeeeger.

j


blä

URSCH vilken tråkig dag, är så jävla rastlös! hör av er om ni vill hitta på någonting..........

j


tjeeeeeeeeeeeeeeena

har inte blivit så mycket skrivande på senaste tiden, tycket det har blivit tråkigt :( igår var jag mitt ute i skogen med Amanda, Amanda och Sandy. tog oss en timme att hitta dit men de var roligt när vi väl kom fram!

idag har jag varit i min sommarstuga hela dagen, as skönt. snart ska jag åka och hämta min mamma och pappa, SAKNAR DOM!

sexig bild på oss hahahaha

j


2010.05.14

onsdag: drog och för kröka hos toni sen harrys med jonna&sandy. jonna och jag drog efter några timmar var ganska tråkigt och blir irriterad på folk!.

torsdag: var med hauta drog till en fest som låg vid american pizza. var kul att träffa vissa var ju ett tag sen :). hauta drog till binh blev kvar en stund längre. drog till binh och sova.

fredag: kom hem, kollat the hills, sovit och nu ska jag ut och springa.

puss
/b

bästa


idag ska jag vara med Amandorna&Sandy!

j

parken zoo





ingen nämd, ingen glömd

fan vad glad man bli när det är fint väder, men ännu härligare är det ju att vi är lediga i fem hela dagar! vill bara säga att jag har så underbara vänner, tack för att ni finns!♥


tummer upp

sju personer i skolan, riktigt skönt.

j

psykologi kl 13.55

håller på och fixar mig ska dra till stan innan skolan ska kolla en sak på hm :) . har en enda lektion idag psykologi :) och vi kollar på film. ska gå till faktoriholmen med hauta efter vi har haft våran lektion, eftersom det är är så fint väder ute (y) .

ska plugga när jag kommer hem sen ut och springa så vet inte om jag kommer hinna skriva något mer idag. :)

puss på vädret
/b


sjuk?..

tror jag håller på bli sjuk inte kul :(( har jätte ont i halsen och är snorig. men får stå ut har två dar kvar av skolan sen kan jag vilka upp mig :). har varit i skolan idag skulle iäntligen ut och springa efter men struntade i det efter som jag mår så här.. sov en stund på dan kändes riktigt bra. just nu sitter jag och kollar på tv ska börja fixa mig sen sova.

härdan efter ska jag bara fokusera på
- springa
- skolan (inte långt kvar till sommarlov)
- mina underbar vänner
- familj/släkt

RESTEN KAN DRA ÅT HELVETE PUSS

/b

2010.05.09



; jonna sov över igår <3, drog på stan med mamma, jessie kom över <3, jonna kom, gick till årby skogen dom gick jag sprang! sprang på 05.42 slog rekordet :D, jessie drog, pluggat psykologi, lekt med photoshop, mamma&jag följde jonna hem, fått massa finnar :(, NU SOVA!

puss på jonna&jessie
/b


min man


..i mina drömmar. blir ledsen när jag tänker på att det aldrig någonsin kommer att bli vi.

hehehehehehe
j


9/5 -10

snart ska jag och Sabina ut och prominera i skogen, det ska bli skönt. har varit med Hanna denna söndag och kollat på kossorna, det var kul men lite läskigt. varför är alla bönder så sexiga? jag ska fan gifta mig med en bonde.

Hejdå.
j


shit happends, things go wrong, people changes, but the life goes on.

   

PUSSSSSSKRAM



HAHA ROLIGASTE BILDEN, MEN IDAG ÄR JAG GLAD. JONSSON ÄR HEMMA OCH NU SKA JAG IVÄG MED SABINA OCH SANDY(även om dom är dumma mot mig och kör som att jag vore deras vita slav hihi)!

j

rosa fan va fult

sitter här och väntar på att sandy ska bli klar så vi kan dra till stan ska handla skor och klänning tror jag :) sen dra och sola, färg TACK :D !
fy fan vill iäntligen inte gå ut för mitt hår är rosa inte kul :(((((( jätte fult.. men ska tona om det idag efter jag har varit i skolan på min enda lektion för idag som börjar ca 15.00 :) !
och sen har jag fått en finne typ precis nedan för ÖGAT en helt vanlig finne... allt går så bra för mig!

puss
/b

FAN VAD FINT HÅR!!!!!


godnatt

nu ska jag krypa ner med min hårboll(höhö) och kolla klart True Blood, somnade igår. DETTA ÄR TILL ER PÅ RINMAN SOM ALLTID FÅR VARA LEDIGA!

j


run for it

drar ut och springer nu måste få bort all negativ energi som jag har. älskar att vara ute i skogen och springa/jogga finns inget bättre!

puss skulle inte tro det va
/b

2010.05.06

fan va stolt jag ÄR!, hade idrott idag vi skulle springa 2.25 tror ni jag klarade av hela jävla skiten elR? JA det gjorde jag :D men är besviken att jag stannade i slutet och hauta sa hur långt kan det var kvar? så ser vi målet bakom hörnet så vi sprang till målet. kom in på 18.55 är jävligt stolt för joggade hela biten med hauta och tror faktis vi var dom enda tjejerna som gjorde det!

puss
/b


2010.05.05


-skolan
-stan med sandy
-slagsta glass med mamma&karro
-ica
-hem och lagade mat
-läst klart hood boken
-spelat super mario

puss
/b


bästa på hela veckan


nu är det True Blood och snyggingen Alexander!!!!!!

j


det är fan långt kvar till skolavslutningen.

tror det är första gången i hela mitt liv som jag är riktigt skoltrött. spyr på allt helt ärligt. snälla kan någon smitta mig med typ körtelfeber, halsfluss, eller nått. fan vad tråkigt det är. speciellt när man gör samma saker hela tiden och det händer ingenting. de ända bra med skolan är att jag får träffa Julia!♥

kan alla sluta snacka om att de är snart sommarlov, de är fan mer än en månad. och för ca två månader sen fyllde jag år och det känns som att jag har varit 17 hela mitt liv. så snälla kan ni vara tysta, de ger en förhoppningar men sen är det as länge ändå!!!!!!!


TALANG 2010





→dom bästa enligt mig

puss på hans söta dans haha
/b

min dag

idag vaknade jag vid fem(!!!!) då mamma och pappa åkte. kunde inte somna om, riktigt irriterande. vid åtta, då jag skulle gå upp fick jag feta huvudvärken och den är kvar än. inga ipren hade vi hemma heller.

min morfar kom lite senare och eftersom att det har varit riktigt bra väder idag så åkte vi till sommarstugan och bara tog det lugnt och solade. kom precis hem och nu vet jag inte vad jag ska göra. eller jo, jag ska SOVA! hejdå

j


hood

blev hemma idag :( hade ont i huvet och nacken. men kände mig bättre efter jag sovit ett tag.

resten av dag:
- pluggat (boken till svenskan)
- jessie kom över
- gick ut och sprang med jessie (YES sprang på 6.02 slog förra rekordet med 20 sekunder)
- kollat film med jessie (när mörkret faller)

puss
/b

bästa

imorgon flyttar min mormor och morfar in hit. dom ska bo här i två veckor(tror jag?), mamma och pappa ska bort. dom är världens bästa och jag älskar dom sååå mycket. ska bli jätte kul!

j

 


good girl

nu ska vi snabbt förbi Sandy sen drar vi ut och springer, detta behöver vi!

lycka är när glasgubben hittat en fru


give me



puss
/b

21.07

fan va duktig jag känner mig! tänkte inte inte dra och spring först men ångrade mig så jag drog iallafall runt 7 tiden. :)

imorgon: skolan sen vara med jessie :) <3!
onsdag: skolan vara med karro <3.

puss
/b

facebook kan faktiskt vara kul



finns inget tråkigare än skolan! finns inget jobbigare än min störande klass! det finns inget värre än att ha mensverk! och just nu finns det inget roligare än facebok!

hahah, min nästa kyss blir den 5 december alltså?

j

segt


sitter här hemma väntar på att tiden ska gå snabbare så jag kan cykla till skolan för att ha 2 lektioner. har redan varit i skolan på morgonen men gjorde bara proven sen börjar jag inte förrän 2 något igen så drog hem :). klantig som jag är tappade jag bort mobilen i morse :/ men hittade den på gräsmattan när jag var på väg hem från skolan. tur att ingen hittade den innan mig haha!

efter skolan måste jag plugga massa sen ut och springa så vet inte om jag kommer blogga något mera idag :)

JESSIE BIKININ HAR KOMMIT SÅ DU VET! :) <3

puss på min mobil
/b


..



tänker på dig varje dag farmor.
blir lika ledsen varje gång.
vad ska hända nu?

j


plugga nu


har precis ätit och ska börja plugga till två prov som jag har i morgon.. ;/ vart och solat med Jessie förut fick lite färg (y) sen har jag inte gjort mycket mer efter det.

irriterande! hur fan ska man göra?.. gillar inte när kompisar sätter mig i en sån situation. för jag får dåligt samvete fast jag inte har gjort något fel. men jag hoppas jag gjorde rätt och att man kan lita på sina vänner!

puss eller inte
/b

nu ska vissa bli lite ägda.

på min mobil finns det en inställning(som många andra också har) som gör att man kan se hur många sms man har skickat under tiden man har haft mobilen. min är ca 1,5 år gammal och jag har skickat 7364 sms. det är 12 sms om dagen, vilket är INGENTING om man gemför med en ungdom med mobil. så alla ni som säger att jag skickar jätte mycket sms, snittar 100 i minuten m.m kan ta sig någonstanns, för det är fel. ville bara säga det.

en sak till, sola aldrig solarium när ni har mens. fy vad man svettas.

j


snart är det sommar

vet ni vad jag gör just nu? jag sitter och kliar på årets första myggbett!

j

tre apor


fre: helt sjuk kväll.... jag skäms som fan trodde fan jag inte håll på så längre. om jag ska sammanfatta kvällen säger jag så här jag bjuder på gratis pussar till den som frågar, ett stort sår på fingret var det kommer ifrån vet jag inte, blå märke i handen ja fråga mig inte, för mycket alkohol, sov borta.


lör: drog hem, jessie kom till mig <3, ramin hassan&azad kom, umgick med dom och drack, sov trångt som fan med ramin jessie&hassan.


sön: killarna drog, jessie&jag har slappat massa, ätit tacos, nu ska jag börja plugga!

puss på underbara vinet
/b


together forever


b.o.t

jag har aldrig sätt en sån rolig video i hela mitt liv. visste inte att Sabina kunde vara så rolig!


j

RSS 2.0