lasse w♥

jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här

j


yes no 8



Vitamin Well defence smakar gott och är bra för kroppen med!

Vaseline healthy hand & nail
bästa hand och nagelbands salva som jag har använt är typ beroende av den nu när mina händer är så torra nu när det är vinter.





Snön, snälla nu räcker det tror nog att 90% av befolkningen har tröttnat på snön!

Bussarna inte värdens roligaste att åka i dom på morgorna när man ska till skolan för det är så jävla mycket folk så man knappt får plats och måste stå och trängas. Sen blir det inte heller bättre att jag har sån sjukt dålig balans när jag står i bussen ramlade nästan i en tjejs knä när hon satt i fredags! Det är inte precis så att jag kan gå till skolan nu när det är så här kallt och mycket snö sen cykla går inte så bra heller för all snö..




äntligen nya skor

fredags; var med hauta, sandy och markus hos mig, vi drack och umgicks. :) jarno och ricky kom förbi.
lördag; fixade håret och var med jessie, jarno och ricky.
idag; var på stan med mamma och mormor handlade lite saker.


"ingen kille ska få komma i mellan oss igen" - citat från min vän!
fattar inget av vad som hände men trodde du var glad att han och jag är KOMPISAR så vi alla kan umgås, men jag hade tydligen fel. jag är inte arg eller sur men bara förvirrad för fattar inte varför du blev arg på mig?..

puss
/b


min mobil

Mobil: K770i Rosa


Bakgrund: Jag och Amanda Jonsson


Ringsignal:
Pitbull - Hotell room


Bild nr 1 i fotoalbumet: Första bilden jag tog med den här mobilen var på min mormor!


Senast tagna bilden i fotoalbumet: Gjorde en fläta på Sabina.


Bild nr 10 i fotoalbumet: En mupp bild som Hanna tog på mig.


Bild nr 20 i fotoalbumet: Jag fyllde 6 år och hade pjamasparty.


Senaste sms:et i inkorgen:
skulle vi träffas?

Första sms:et i inkorgen: från Hauta
ooh, jag har typ halv tolv till tjugo i två :) du då?

Senast skickade sms: till Sandy
ring när du har vaknat :)

Sista smset bland skickade sms: till Mia
vad gör du?

j


vill ha


jofama by kenzas skor och väska.

j


spela kort med dom bästa



nu har jag fixat håret men ska fixa mörkare i morgon blev för ljust på vissa ställen ;/.

just nu är jarno, ricky och jessie här vi ska spela kort nu :)!

bloggar sen om vad jag gjorde i fredags och kläder, efter jag spelat kort :*

puss på alla
/b 

hhaahahh



uppdatering
vem är det  som färgar håret BRUNT?


sexiga bilder







sabina gör slingor
och jessica posar


näst sista dagen på januari

har haft match idag, den förlorade vi.. men de gjorde inget för vi kämpade jätte bra. lite synd att dom har tur på varenda skott som skjuter.

filmen igår var bra, dom sköng mycket och jag blundade i slutet men den är faktiskt värd att kolla på. tänker inte äta pajer eller något kött alls på länge känns det som, haha!

nu ska jag leta fram någonting från gargeroben, fixa mig och sen åka hem till Sabina. får se vad som händer idag helt enkelt. hoppas på något kul, och det brukar bli så när man är med Sabina!

j


min fina vän





j

SWEENEY TODD

nu har jag snackat i telefån med Julia, Sandy, Sabina och Hauta. är lagom trött på det och min mobil är över hettad hehe. Alex lovade att ringa när han var i England, gulligt :)

dax för film. sägs att den är sjukt bra, kan ju säga senare vad jag tyckte! PUSS SÅ LÄNGE

en sann berättelse?

j

mitt skolarbete

(bild kommer imorgon)


En person som är viktig för mig


Min mormor heter Maire och fyllde 70 år förra året den 26 december. Hon kommer från Finland men flyttade till Sverige 1970 med min morfar och deras 5 barn men bara 4 av dom lever idag efter att deras son Esa var med i en tågolycka 1985. Min mormor och min morfar har varit tillsammans över 40 år nu och jag hoppas på att det blir flera år till.


Min mormor Marie tog hand om mig under en stor del av min uppväxt för min mamma jobbade kvällar och helger plus att hon var ensam med mig. Eller ensam var hon ju inte riktigt helt och hållet eftersom mormor och morfar fanns till hands mycket.


När jag var mindre sov jag ofta över hos mormor och morfar på veckodagarna och helgerna. Dom gångerna jag sov över hos dom trivdes jag till 100% jag kan inte riktigt förklara det men jag kände mig alltid trygg där och alla stunder som vi har tillsammans mådde jag perfekt och kände mig som världens mest älskade barnbarn. Alltid när vi skulle sova så sjöng mormor för mig, jag älskade att höra henne sjunga när jag var mindre det var en av dom lyckligaste ögonblicken i min barndom även fast hon inte kanske har världens vackraste röst men i mina öron lät det endå helt perfekt.


Mormor kommer alltid har en stor plats i mitt hjärta och betyda enormt mycket för mig. Varje gång hon blir besviken på mig och börjar gråta är det värsta ögonblicket i mitt liv, det finns inget värre än att höra henne gråta och det känns inte heller bättre när jag också vet att hon gråter pgr av vad jag har gjort.


Min mormor är en person som alltid ställer upp för mig och har alltid funnits vid min sida fast vi har haft våra svårigheter med kommunikationen vissa gånger. En sak som jag verkligen uppskattar är att hon och morfar lät mig bo hos dom ett tag när jag var som värst och mamma inte orkade längre och när jag varit hemma och varit sjuk så kommer hon ofta över med hennes underbara mat som jag föresten älskar och nån tidning till mig. Det är såna små saker som har fått mig att inte ta henne förgivet.


Som ni har märkt valde jag att berätta om min mormor för det här arbetet som var "En person som är viktig för dig eller en person som du beundrar". En sak som fick mig att inse när jag hade skrivit klart om henne är att jag nog inte visar tillräckligt ofta hur mycket jag uppskattar och tycker om henne. Härdan efter ska jag börja visa mera hur jag känner för henne och hur mycket hon betyder för mig, det är tack vare det här arbetet som fick mig att inse att hon har en sån stor betydelse i mitt liv så tack för att vi fick göra den här uppgiften.


Nu har ni fått höra mig berättat om en person som är viktig för mig, så nu är det eran tur vem beundrar du eller vem är viktig för dig?

Sabina Leinonen HR1B


ful-söt dikt

Vet du hur ofta jag tänker på dig
att du dagarna i ända finns i tankarna hos mig
Vet du hur söt du är när du ler
att jag smygtittar på dig när du inte ser
Vet du att jag älskar att höra ditt skratt
att jag drömmer om dig varje natt
Vet du hur söt du är när du är sur och tvär
att jag alltid vill vara där du är
Vet du att jag tycker om ditt sätt att gå
att jag önskar att det kunde bli vi två.

j

väldens sötaste bästaste kisse♥

j


stan

sitter här vid min mammas data. mia ligger och sover och jag tycker inte om henne just nu, eller gör aldrig det på morgonarna. just då jag också vill ha det lungt och vill att allt ska gå i slowmotion, just då ska hon skrika till mig när jag står en halv meter ifrån, ändra planerna som vi bestämt igår och bråka om att jag är fet och det låter när jag går. inte alls kul att vara mias lillesyster på morgonarna!

iallafall så ska jag snart röra mig mot stan där jag ska träffa ida och amanda, vi ska käka på bamboo city och snacka SKIT haha. PUSS


j

andreas


♥♥♥♥♥♥
snygg sexig singel

j

gissa vad jag fick idag



en bärbardata! :D det är min födelsepresent men fick den tidigare älskar den! tack så mycket för datan <3 :* !

just nu sitter jag här och skriver om mormor eftersom jag skriver om henne till ett arbete i sv har redovisning om det på fredag känns att jag kommer nog fixa det! får fan börja tro på mig själv när det kommer till skolan jag kan nog mer en jag tror!

puss
/b


en månad kvar

kollar lite kläder och saker som jag vill ha när jag fyller och de är fan sjukt hur fula kläder ginatricot har fått.


hittade bara en fin tröja från hm.

j


fettprov

just nu kollar jag på johan falk :) eftersom jag missade i söndags! bästa serien mamma har alltid rätt :)!

idag hade jag fettprov klarade det :D 31 av 33 så blev nöjd sen hade jag min extra kurs gick bra :). fan va mogna vissa är, hur orkar ni? väx upp för fan :)

puss
/b

ny god smak

var hemma från skola idag. mår inte alls bra. hostar, snorar och har ont i halsen. det värlsta är att när jag är sjuk så får jag så drömmer jag verkligen skuma drömmar! min syster var iallafall i affären nyss och köpte chips till mig, tack tack tack.

om en timme ska jag börja plugga lite på turismen, måste måste. och måste till skolan imorgon med!

j


nyårsklänning



tänkte visa er min nyårklänning, lite efter men men. tycker den var så jävla fin! mindre fint med dom där naglarna men dom försvann senare under kvällen.. haha!

j

the hills






blev hemma idag från skolan, mådde inte så bra :( la mig igår halv9 men var endå jätte trött på morgonen ;/ och har haft ont i munnen för har fått 2 blåsor inte kul! det enda jag har gjort idag är kollat the hills fy fan va det är bra nu och pluggat till provet imorgon (hoppas verkligen det går bra)!

& så klart blev det paradise hotel på kvällen, andreas är tbx YES!!!!!!! :D och nu ska jag sova godnatt.

puss
/b


fina sommarbilder




j


IRONISK SOM fan :(:(:(



att jullan är sjuk, fan vad kul det är!

att jag inte fick gå hem, var inte tillräkligt dålig

usm utagning i veckan och jag mår skit

desperates housewife börjar i mars!

xoxo, haha
j


vilket underbart liv alltså

känner verkligen för att bara lägga mig i sängen under täcket och aldrig mer gå upp. fan vad allt ska gå emot mig hela tiden :(

känner mig som en ful kråka, vilket jag också är.

blä på allt och blä på mig själv.

j


grattis liam i efterskott



har vaknat nyss och ska köra wii snart :) sen börja fixa mig för vi ska till irkku för att fira liam för han har fyllt 6år! grattis i efterskott gullunge! <3 ikväll blir det plugga med sandy, vi har prov på tisdag fett prov och redovisning på fredag för mig :).

puss
/b

sandysabina



puss
/b


slapp helg, gilla

igår vad jag hemma hos Sandy med Fabbe, sov där inatt. idag har hon och jag fixat med hennes dator och jag kan bara säga att jag och sandy kanske inte är så smarta, men tillsammans skulle vi typ vinna postkodmiljonären! haha, driver. men de gick kanon faktiskt!

ska snart träffa Jullan&Simp vid ica safiren. sen åker vi till skogstorp och sover där inatt:) imorgon ska jag vara i bollhuset hela dagen! kolla matcher o hjälpa till lite. HA EN TREVLIG LÖRDAG PUSS


fin och Sandy. hon är typ kär och hennes blogg kommer bli mycket bättre!

j

haha då vet vi de då

If you want to play it like a game
Well, come on, come on, let's play



'kyss
/b

100122

lala vad kul jag har inte!

idag har jag varit i skolan gick jätte bra jag, började en ny kurs idag psykologi verkar jätte intressant :) !
tror inte att jag har något mer att skriva haha ..

har iallafall får nya hörlurar tack mamma (mina andra gick sönder) !

puss
/b

jag genom 2009



haha omg fy fan vissa av bilderna är skit fula xD!!!
bilderna (månaderna) som jag gillar bäst är; juli, oktober och december

puss
/b


friday

har skit brottom bussen går 55 men tänkte skriva lite fort. ska på sista(?) miniträningen nu! lite sorligt men men. har varit med hauta nu, väldigt längesen. idag är det helg och jag får se vad som händer ikväll, skulle vara jättebra om jag vilade faktiskt :)



PUSS
j


a total eclipse of the heart

forever's gonna to start tonight

once upon a time I was falling in love
but now I'm only falling apart

LÅTEN♥♥
j

min dator är som en soppåse



nu funkar min dator igen! jävla skit sak alltså. har haft den i tio månader och man kan tro att den är från stenoldern enligt pappa. han typ tror jag borde behandlar den som ett jävla djur som ska skötas och grejer, och när jag inte gör det då är den dålig och har 1286197 virus i sig bara för att den inte hittade vårat internet? ibland undrar jag vad som finns innanför folks huvuden :) datorernas med för den delen!

j


musik<3

And now I see your face drop
I told you not to leave me alone
Now that I got my own I see your face drop
I told you not to count me out

'Cause you always try to fill me with doubt
Sayin' that I look better if I was thinner
Don't you know you shoulda love me for my inner
When I left you, yo, I came out a winner


puss
/b

bara för att..

.. min bästa vän inte accepterar att jag gillar gamla gubbar med hår. grr
.. min bästa vän är världen knäppaste person.
.. min bästa vän och jag är väldigt olika, men ändå så lika.
.. jag älskar min BÄSTA VÄN:)



j


ingen speciell dag


(inte min bild; weheartit.com)

idag har det inte hänt något speciellt så det inte mycket att berätta om min dag har bara varit i skolan, stan med sandy och sen kom karro över. intressant va? nej trode väl inte det!

imogon haha har vi temadag 5 plus 1 vad blir det? :D vi har bara det och idrott skön dag :) snart helg också det är ett + !

nu ska jag sova är trött som vanligt

puss
/b


20 januari 2010


bilden är tagen för ett år sen idag nästan skulle jag tro, i Thailand.

HEJ MINA VÄNNER! livet suger här i Sverige. vill bara bort till ett varmt land, längtar efter att sola och ta det lungt som fan. men nej nej, imorgon är det skola och då ska man redovisa en bok på engelska, en bok som jag läst ungefär 10 sider av, men jaja. det kommer nog gå bra.

inte mycket upptatering på sista tiden. har varit mycket med bästa vän och sen har jag mått skit. känts som att jag ska svimma hundra gr om. och eftersom jag är så smart så har jag härjat och sånt ändå så jag har varit helt slut när jag kommit hem. men börjar på bättrnings vägen (y)

nu blir det ansikts mask och dusch. hörs nog imorgon eller något sånt. PUSS

♥♥
j

januarismål



[ ] hitta skor som jag ska köpa
[ ] gå på bio?
[ ] bara äta godis/dricka dricka 1 gång i veckan resten av månaden!
[ ] var i skolan hela tiden
!

puss
/b

++++++++++++++



(inte mina bilder)

puss
/b


100119

VAFAN skickar dom inte hem pontus för åhh han verkar ju helt efterbliven sluta prata med kameran 24h!
nu jävlar hoppas jag på att greta vinner hela skiten! (y)

idag har jag varit i skolan sen ner på stan och tunapark med mamma sen bara varit hemma och slappat.

nu ska jag sova bloggar i morgon,.

puss
/b

fel sms, HAHA!

Till: Mamma

Sms: Gud vad jag saknar dig älskling! Jag kommer våldta dig så fort du kommer innanför dörren baby ;) akta deej

Svar: Fredrik!! sådär pratar man verkligen inte till en levande varelse!! jag hoppas verkligen du inte tvingar henne till något!!

j

okej

är det en jävla trend att lite halv bögiga killar skaffar blogg?

j

laugh love live


julias fina armband.

j

datasalen

är i skolan sitter i datasalen och tråkar eftersom jag är helt själv.. vissa är sjuka, vissa har tidig matte, vissa har kök och servering och vissa som jag har håltimme till 14.15!

har bild 14.15 sen matte och efter det slutar jag YES SKÖNT fast skoldagen har inte varit någon fel på förutom en lång jävla håltimme. och en till sak som är jobbigt är att jag måste gå in till cykelstället på skolgården för att hämta min cykel eftersom jag var så trög som cyklade till skolan åhh... kul att det inte är plogat där så måste gå i hög jävla snö!..

nu orkar jag inte blogga ska luffa här vid datan nu och vänta på att andrea har slutat så hon kommer hit (y) :)

puss
/b


22:15




minnen <3




nu ska jag sova är jätte trött eftersom jag inte har sovit något inatt typ :) .

puss
/b


finbild.



somnade vid fyra, vaknade halv nio, mår så jävla dåligt nu alltså! ska kolla på johan falk med syster nu :) imorgon ska jag till skolan så måste verkligen sova snart. hörs imorgon, eller nått.

j

100117

igår drog jag till markus där det var lite folk som drack och så :) sandy och jessie kom dit med! senare drog ja, jessie och 2 till tjejer som vi träffade till Lungo var massa hos han. men blev inte kvar där länge så jessie och jag drog till mig sen prata hon med seppi så vi följe med han och jocke hem till han och var där :). hahaha fy fan vilken sjuk natt xD men somnade till en stund så sov typ bara några timmar och sen drog vi hem & nu sitter jag här.

snart ska jag till stan med mamma och misse :) så ska börja fixa mig nu!

puss
/b

men gull

he-he lite seg idag. ska snart äta hamburgare, mina små kurrar är här! MYS, PUSS. idag ska jag bara ta det lungt, det ska jag. tänker inte ens säga något om igår, fyfan. men något som var bra var ju att jag berättade hur mycket du betyder för mig hauta ;)

♥♥
j

opps hermis


visste du ...

att jag vill 
öppna ett eget företag
att min senaste kyss var  mysig
att jag lyssnar mest på min mamma, hon säger oftast smarta saker
att jag inte gillar falska och annorlunda personer
att min bästa vän är häftig, tuff, cool m.m
att min första riktiga kyss var med en mindre kille
att jag avskyr när folk snackar bull shit
att kärek är en gullig grej
att jag gillar att vinna
att jag alltid kommer att vilja bli känd
att jag är hemligt förälskad i alexander skarsgård
att sist jag grät var iförrgår
att min mobiltelefon är rosa
att när jag vaknar på morgonen är jag trött
att innan jag går och lägger mig lyssnar jag på musik
att idag har jag varit sjuk
att jag just nu tänker på honom
att i kväll ska jag festa tror jag
att i morgon kommer jag ta det riktigt lungt
att jag verkligen vill få ett kanon bra liv

j


ingen bra lördag

URSH. det är helg och jag är sjuk, inte okej känner jag :( jag som hade planer idag som att åka pulka med sabina, minna och misse. sen skulle jag också gått på bio med jullan, simon och mirro.. tror inte det blir så faktiskt. känner att jag vill ut och göra massa saker men febern och ont i halsen stoppar mig, hehe. måste verkligen vila för om en vecka åker jag till visby.

precis kollat klart på desperates housewives sesong 5, alltid lika bra! nu ska jag äta och hoppas att febern går över. PUSS

j


pulka i morgon


idag var jag i skolan fast jobbade väl inte bra precis men men.. på rasten körde vi G5 haha så kul och nästa vecka gladiatorerna tror jag ;)?. efter skolan har jag bara slappat hemma. misse kom hit hon eftersom hon ska sova här i helgen :) <3 och jessie&jonsson kom över en stund alltid lika trevligt <3 :)!

imorgon blir det pulka på dan sen fest senare. :)

puss
/b

lycklig va

är hemma hos min pudding och lyssnar på musik. vi fixar oss o så hehe. bussen går snart, OCH HELVETES JÄVLA CP PLATTÅNG bände helamin hand.... :(:( synd om mig!

ha en bra fredag :)

j

låtarna som spelas hemma hos mig











puss och njut
/b


borra


idag var jag hemma från skolan eftersom jag har ont i armarna efter sprutorna men ska i morgon till skolan! :)
hann med lite saker idag när jag var hemma; tandvården ringde och frågade om jag kunde komma in idag istället för nästa veckan för att laga min tand, pluggat matte så gick dit, hittat flera bra låtet, fotat, slappat, varit i affären och kollat teven.

snart ska jag nog börja sova snart för är trött ska ju till skolan i morgon :) men ska nog lägga in nått inlägg till :)!

puss
/b


ingen rubrik till det här inlägget

2010

i två veckor har det varit 2010 nu. jag har börjat andra terminen i handel, jullan och jag har blivit jätte bra vänner, jag funderar på att sluta som coach och jag älskar min familj :) 

allt är toppen, förutom det där jag ska sluta med. men börjar tröttna på basket så jag slutar hällre coacha än sluta med basket faktiskt.. grattis till mirro och tiger som fyller 19 år idag!

j


ta åt er om ni vill bara :)

helt sjukt hur falska människor kan vara. säger saker men allt är nästan bara skit. kanske inte är världens ärligaste människa själv, men jag döljer saker lite bättre. haha, skoja. men orka med folk som snackar om vad de inte ska göra, vilka de verkligen inte skulle hålla på med, vad som aldrig kommer hända igen. ändå händer det, de är lite sjukt, helt otroligt. tänk innan ni talar.

j

kudden nästa

ska lägga mig och sova nu får blogga mer i morgon om idag och så :)

puss
/b

i födelsepresent



puss
/b


THAILAND I MITT ♥


fet jag vet, bjuder med tankte på ansiktet


för exakt ett år sen åkte jag till Thailand. vid den här tiden satt jag och väntade på flyget i arlanda, var så sjukt flygrädd då också. tänk att jag alltid ska vara sån mes? känns som det var nyss jag kom hem därifrån. snacka om att jag var brun när jag kom hem! vill tillbaka och har velat det sen jag var där :( nån dag ska jag fan åka ditt igen.

gjorde ju hårförlägning där. satt i några timmar och bara stirra. varken hon eller jag kunde engelska, haha. jätte fint till en början innan den där skiten klumpade ihop och jag fick två feta tover! INTE OKEJ. skoja, är skit trött och om några timmar har jag träning. om jag ska vara med, mår rätt bad alltså.

j


haha men typ söta


j

paj

den här dagen är ingen bra dag;
- skulle få skjuss men batteriet dog
- tog bussen var försenad
- utanför skolan kommer en bil från skolgården som håll på att köra på mig
- glömde penna hemma
- glömde häftet i skåpet så var tvungen att gå tbx och hämta det
- haft ont i huvet HELA dagen!!!!
- fick vänta i typ 1tim innan jag fick ta mina sprutor
- orkar inte ens blogga för jag mår så dåligt
- orkar inte kolla på paridase hotel som är i kväll..
- & nu ska jag fixa mig och SOVA!

puss på jessie för har haft en trevlig dag med henne idag (tack för att du följde med till sjukhuset)! <3
/b


12 januari 2010



träffade sabina efterskolan, vi åkte till stan kollade runt o så, gick till bibloteket sen åkte vi till sjukhuset! nu har vi druckit kaffe, åt nyss en jätte god soppa.

grattis syster, idag har du haft ditt körkort i ett år. lite rädd är man ju att åka med dig. kommer aldrig glömma då du krockade i stolpen. gUd vad man skrattade. men men, du är jätte duktig. kan om du vill ;)

KRAM
j

första skoldagen 2010



idag hade vi teroi kallkök gick så där haha, hade bild han klart med 2uppgifter (y) och mattelektionen SÖG folk fotade mig smyg inte kul för riktigt äckliga bilder!!! efter skolan gick sandy och jag på stan och kollade runt.
drog hem sen jarno kom över en stund efter ett tag kom elli och felicia hit.

FUCK åhhhhhhhhhhhhhhh mår piss...

/b


gjorda av dom bästa



imorgon är det exakt ett år sen jag, jonsson och hauta gjorde dom här söta pepparkakorna med glasyr på. vi hade hemkunskap och ville göra något kul. så vi bestämmde att göra oss själva. jonsson(vänster) gjorde sig fet med en basketboll under armen, hauta(mitten) gjorde sig kort och med strut tuttar och jag(höger) gjorde en gubbe med innot med fötterna och skit stor. självporträtt! dom smakade gott till en början men det blev för mycket i slutet, vi hade det alltid så kul på hemkunskapen i årby! a.j.a stog för amanda jessica amanda.

inte för att det stämmer in på dom men det var lite kul!

j

finland eller inte?



jävla problem alltså :( ska jag åka till Finland eller inte? vill ju träffa min farfar och farbröder för det var nästan 1,5 år sen, men vågar inte åka båt efter det som hände i sommras, eller efter jag sätt titanic som krocka i ett is berg!

j

jävla fingrar i nyllet alltså




j

 

 


DAMP!!!!!!!!


hittar inte jävla kontakten till iPoden så jag kan ladda den åhhhhhhhh!!!

hatar jävla skit mobilen!. va fan var jag tvungen att köpa den för?! mamma har alltid rätt! (börja lyssna på mamma härdan efter!!)

idag har sandy och jag bara tagit det lungt markus, jocke och jessie kom över vi kollad 2 filmer. jessie och jag lagade mat till alla oss och sen åt vi 3 popcorn påsar omg och igår åt vi 2 elr 3 haha fyfan asså imorgon ska jag börja tänka på hur mycket jag äter och sluta äta massa skit 24h! just nu kollar sandy och jag på johan falk som går på tv :).

puss på livet
/b

100110

vaknade för en timme sen typ och snart kommer markus och jocke hit haha är inte ens fixad och måste duscha måste göra det nu fort som fan. och diska måste jag fan med göra åhhhhh..

puss
/B


movie

sitter och kollar film med tjejerna (jessie, sandy & jonsson) :) mys! <3
vi kollade på en kärleksfilm nyss och nu ska vi titta på wild things!

skriver kanske mer senare !

puss
/b

dricka för hela slanten


igår blev det dricka med folk hos mig :) var riktigt kul och så! vi körde sanning&konka senare flög en kille bakåt med datastolen hahaha fan va jag skrattade hela skiten gick av !!! xD precis innan sa jag till sandy titta stolen kommer gå sönder haha! och paljetter hittar man överallt i lägenheten från igår. :)

idag har jag inte gjort mycket sandy sov ganska länge så vi satt och kolla på film när hon sov. :) sen har jag städat upp.

nu måste jag gå bort här ifrån ska duscha snabbt nu :)

puss
/b

dålig humor

Mia säger:
vad heter kinas blödigaste man?

jessica meriläinen säger:
no ide

Mia säger:
tam pong


Amanda Jonsson

Sabina Leinonen

Sandy Essien

Kar(r)olina Andersson

Amanda Hautamäki

Jul(lan)ia Lindskog

Hanna Ejendal


j


kanske inte skriver så mycket i helgen

                
dagen började ju bra. vaknade gick och åt frukost med mamma och matilda. la mig i sängen för att jag frös, tror ni inte jag somnar? jullan smsar då bussjag skulle vart på stan, svarar. tror ni inte jag somnar om efter det? jo de är klart. vaknar halv tio. fixar mig på en kvart ringer min morfar som skjusar mig till skolan. alltid en räddare i nöden!

FAN VAD SKÖN HELG det kommer bli. ska ta det lungt hela helgen! idag var jag i skogan med alex hanna o linus. imorgon blir det film mys med favorit tjejerna. på söndag blir det att sova. tycker att den här jävla kylan kan ta och försvinna. men ni får ha en jätte bra helg, hörs, PUSS

j


friday



helg, äntligen, skit kul, kanon. en timme sen åker bussen, yeah,yeah. händer idag då? lite saker hoppas jag på.

j


photoshop i mitt hjärta



nu ska jag sova är trött som fan! tror det blir skola imorgon fast det brorpå hur jag mår på morgonen.

puss på alla
/b

ogilla vintern


7 januari 2010

sitter i min soffa och fryser, känns som att jag vill döda alla. har inte så mycket att säga, skolan idag var ok! det bästa var att de vart en mindre dag tills helgen, ja jag längtar. har bara 4 saker att säga.

varje gång jag är på stan ser jag snygga söta (?) leggins mannen. om man ska kolla på film med hanna ejendal så får du räkna med att bara se 50% av den. jag hatar att skriva för mina naglar är ivägen. har varit många födelsedagar på sista tiden och snart är det min PUSS


hemma själv

nu har mamma åkt till finland hon kommer hem på måndag. så sandy ska vara här med mig ;)!

idag blev det ingen skola men ska imorgon. igår när jag var hos doktorn sa han att jag skulle äta alvedon och fick hostmedicin fattar inte riktigt det för har inte hosta men jaja sen om jag fick feber skulle jag kontakta han igen men hoppas det inte behövs :) !



puss
 /b

 


vårdcentralen snart...



ursch håller nog på bli sjuk )): orka! hade jätte ont i halsen i morse kunde knappt svälja och just nu sitter jag här och fryser arslet av mig håller nog på att få feber ...

igår hände inget speciellt var i affären och sandy hade sovit över. senare kollade mamma och jag på paradise hotel mitt favorit pogram efter det kollade vi på into the blue 2 den var inte dålig men 1an är helt klart bättre.

nej nu måste jag fixa mig klart eftersom jag ska tll vårdcentralen snart.

puss
/b

 


jobbig träning

har tränat för första gången på två veckor.. nu ska jag fixa mig sen bli det stan med julia :) måste hitta en percing, eftersom jag tappade min på träningen nyss! skor och en tröjaa.




j

123

hej vi gillar att fula oss + födelsedagsbarnet :)

världens sötaste systrar + en ful/söt felicia


nu måste jag dra. mina naglar fastnar mellan tagenterna :( ölspelet nu PUSS

j

sandy och wendy essien, världens sötaste syskon

jag och felicia är hemma hos sandy, WENDY FYLLER ÅR GRATTIS PUSS

j


sabina



(bilder från; nelly, hm, forever21)

/b


arselpadda



j

100104



några bilder från nyår (sandys&erikas bilder)
om ni vill se resten av alla bilder från nyår så kan ni titta på dom här

puss på nya året
/b


coldan och lasse (yy)

detta år kommer bli väldigt konstigt, det börjar med att jag har lyssnat på cold play + lars winnerbäck, och jag gillar det!

något jag däimot inte gillar är att det hackar så att de tar en kvart för bokstäverna som jag har skrivit att komma fram, grymt irriterande. och att basket fjortisarna är rätt själviska. men men inget att göra än att åka hem igen. så det blev inget shoppa i stockholm. får gå på stan med hauta (som missade tåget) imorgon istället.

nu ska jag lyssna lite på cold play och sedan glutta desperates housewife, grymt trött, var öppe vid sju tiden imorse.

look at the stars
look how they shine for you
♥ ♥ ♥

j

hatar depp tankar alltså.

så fort jag tänker på dig vill jag bara börja gråta,
att tänka det du är får mig att gråta,
det ända jag vill är att vara lycklig, med dig

idag fyllde karro 17år, ett år till 18 bara! grattis grattis. firade henne och så ikväll. gick hem och jag skojar inte, tror jag ramlade 3-4 gr. tack vare emelie typ. men men imorgon åker vi till täby, hoppas hoppas det blir bra nu. ska bli skönt att glöma allt faktiskt, och bara få tänka på annat och bara få göra massa kul. kolla basket, äta, shoppa m.m. PUSS

j

2009




puss på året
/b

sammanfattning

2009

åkte till täby cup en sista gång. jag hade en jävla attityd och fick sitta på bänken hela sista halvlek i finalen. fan vad sur jag blev, och fan vilket samtal jag fick ha! haha, jag kommer aldrig glömma det där.

åkte till thailand. det var jätte härligt, god mat, snälla människor, sol, värme. har aldrig haft en hemskare flygresa än vad jag hade hem till sverige.

jag fyllde sexton år på semeldagen. så här såg jag ut. mitt löshår hade börjat tova sig.

hade en jätte rolig tjej kväll. då man också skulle släcka alla lampor, fan vad mysigt det blev!

var i norrköping för att spela final four. vi hade gått obesegrade genom serien, inte en förlust. men förlorade ändå finalen med 4p.

sen var det dax för den sista billys basket cup för oss. samma sak, förlorade inte en match i serien. kom till final för första gången, men förlorade med ett poäng..

min syster tog studenten! jag var jätte stolt.

jag och sabina kom närmare varandra än någonsin! hon blev en av mina bästa vänner.

jag slutade nian. gick med världens bästa tjejor så de var lite sorligt.

mamma fyllde 40 och hade en jätte lyckad fest med tove.

hade en jätte lyckad sommar med många resor. träffade några jätte roliga människor också.

började gymnasiet, handel.

roligt slut på året hade man också eftersom den spenderades med såna man tycker om, tack så mycket!


jessica meriläinen


2010

räddade min dag!♥



imorgon blir det att fira karro
på söndag åker jag och lina till stockholm

j


RSS 2.0