basshunter HET!!!!!!!!!!!



fre
: var hos jonna med karro&erica, drog på fest, festen blev flyttad, drog till torget för att träffa jimmy, drog till polly, hem och sov!

lör: drog till karro, hem till jonsson, drog med dom och hauta till ante på fest, drog hem till jimmy, vi umgicks med han och killarna, blev kvar hela natten, alla somnade..

natten hos jimmy var helt sjuk! först sitter joni och jag i vardagsrummet då blir det ljusare så kollar mot hallen sen blir det lite mörkare så båda kollar på lampan brevid mig så blir den ljusare igen. båda kollar på varandra blir fett rädd, är jätte rädd för spöken! (det var en lampa som man vrider på hur mycket den ska lysa) berättar för dom andra vad som hände ingen trodde typ på oss.
karro sätter sig i soffan så vi tre sitter nu i vardagsrummet och karro ska byta låt på stereon hon byter sen sätter hon sig ner igen och då låter det till nån sekund senare. kollar på karro och hon kollar ner på golvet vid stereon då har skivorna åkt ner på golvet och karro rörde dom inte, blir skit skraj nu.
senare sitter vi några flera där och då börjar lampan hålla på igen...
Aldrig varit så rädd som jag blev då!!!!!!!11
stereon la av sen haha helt sjukt den bara dog så när dom försöker få igång den igen lyser den grön men sen rött att den är avstäng vart så hela tiden när dom försökte få den igång!
´hahahaah fattar noll!!!

några timmar senare däckar seppi så killarna tar kaviar i ansiktet han blir arg efter ett tag kommer seppi tbx och ställer sig vid jimmy och slår ett ägg i hans ansikte. blev värsta grejen. hauta fick nån sås i ansiktet när hon somnade, och vi andra lekte med en krokodil tass som satt på en blompinne fan va road man är haha.


sön: drog hem OCH sov, karro kom över, och nu sova ska jobba imorgon!


puss
/b

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0