sex år

idag har jag inte gjort ett jävla skit, eller bara lite grejer som klippt gräsmatta (!) och hjälp syrran med en grej. börjar bli hungrig hoppas mamma gör mat snart. har faktiskt setat och tänkt på hur allt kunde bli som de blir, att jag och sabina blev vänner de är ju bara ett under.. haha.. jag minns iaf hur vi träffades och de var på ett läger.
 

sommaren 2003. på det lägret så var vi mest osams. eftersom vi har 4-6 tillsammans på vår skola så kom vi i samma klass, sabina i femman och jag i fyran, vi var inte sådär jätte tighta men har alltid varit bra kompisar. förut var det alltid hon jag karro och sandy, vi hade en liten grupp eller vad man kallar det, e.l.l.a. när jag började högstadiet så splittrades allt, jag visste ingenting om binas liv längre, vilka hon umgicks med eller så.

och det var efter midsommar det här året som vi började vara mer och mer! vi hade jätte kul tillsammans och jag fattar inte varför vi inte varit tidigare så här mycket. sabina flyttade nu i slutet på juli, från att varit typ grannar till att bo ca en km från varann. fast vi umgås forfarande mycket och jag gillar att vara med henne :) love you.

det är hon som har fixat den här fina bloggen.




j


Kommentarer
Postat av: malinm.se - en smart brunett!

Kul att du gillar bloggen :)

2009-08-11 @ 16:31:02
URL: http://malinm.se
Postat av: flis

skit fin blogg:D

göra en design till mig? (a)

2009-08-11 @ 17:34:31
URL: http://feliciahofstrom.blogg.se/
Postat av: Elin B

Svar: Okej :D Vad heter modellen och hur mycket vill hon ha för den?

2009-08-11 @ 18:53:03
URL: http://thatselin.blogg.se/
Postat av: fabrizzio

nej felicia in dina drömmar bina sa att hon skulle göra min hon sa säg till hur du vill att den ska vara och så hata fjortizar haha skoja nemen puss pådig :*

2009-08-11 @ 23:11:14
URL: http://loseecontrol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0